9. januára 2006 14:26:25 CET
Prisiel som ku svojej web priatelke, na nejay ten real dusenie, skrtenie...
Som nadherne nadrzany a potim sa trochu strachom stojim u dveri a premyslam ci ujst alebo ist do toho. Nabral som odvahu a otvorila mi krasna ale podomna starsia dama:
pod dnu, v kupelke mas nieco vyzlec sa do naha a oblec si co tam najdes,
v kupelni bol iba obojok na kazu koncatinu a gumka ktorou som si mal podviazat gule, po chvili som vysiel von a klakol pred svojou pani, ktra ma schmatla za vlasy a odvliekla pred stolickua, tu mi strcila do zadku, velky analny kolik a s nim ma posadila na stolicku, zaknucal som. Pani ma celeho velmi pevne priviazala, kazdu koncatinu. Na hlavu mi natiahla priehladne igelitove vrecko, ale neutiahla ho, tak som mohol s tazka dychat, na kazdu bradavku i gulky som dostal kolicky na pradlo, pani si nasadila cierne latexove rukavicky a sacok mi na tvari uhladila a podviazala ciernou damsou pancuskou, vysadla na mojho pevneho vtaka, a zacala mi hladit tvar a bskat ma cez vrecko. mne pomaly zacal dochadzat vzduch a zacal som sa trochu mykat, citil som iba vo vrecku ako mi slany pot steka do ust a ako sa snazim marne nadychnut, citil som v puse iba panin jazyk ako prechadza po igelite, pani mi mackala bradavky cez stipce a zacala prirazat tvrdsie, je to krasa, uz som sa triasol od nedostatku vzduchu, pani drzala konce pancuch a moc silno tahala a dusila ma, sacok mi uplne obopinal celu tvar, prosil som ocami aby mi dala aspon troch nadychnut a v tom orgasmus.....
No co si o tom myslite, najdu sa este nejaky ludia ktorych to vzrusuje?????
Ktorym sa paci mat tenke priehladne vrecko cez hlavu, alebo ktorim sa paci dusit svoju obet??????