Forums » Nekategorizováno

Je to nevera?

• 5 posts
    4. februára 2009 7:34:43 CET
    ...no nie som si isty, ...hovorím z vlastnej skusennosti, spravil som raz jeden kiks a mal som to na tanieri po celu dobu vztahu ..nie priamo, len obcas boli pripomienky, že aj tak šukám z polovičkou azetu
    • 5 posts
    4. februára 2009 7:31:01 CET
    Zaleží na okolnostiach za akych k nevere doslo a vyzretosti muza. Vseobecne by som povedal ze to zoberie ako zranenie EGA a bude trucovat ako male dieta :)
  • 3. februára 2009 23:52:23 CET
    ci zrely muzi neberu uz milenca skor ako vypomoc,nez ako urazku vztahu. Kto orie pole moje setri pluh moj, stara ludova mudrost hovori:)
  • 3. februára 2009 21:04:42 CET
    Zeny neveru lahsie odpustaju. Respektive, AK ju odpustia, tak ju odpustili naozaj a viac na to nemyslia. Nie som si ista, ci to takto robia aj muzi.
    • 5 posts
    3. februára 2009 13:16:40 CET
    nemyslim, ze to zeny dokazu prijmout lepe, spise lepe skryvaju svoje pocity, ale muz to pociti niekedy v buducnosti podstatne tvrdsie .......
  • 3. februára 2009 12:31:11 CET
    :-)))

Taky mi to příjde dost divný, vyřizovat si to s tím chlapem.A proč vlastně když by Ti dle tvých slov nevěra partnerky nevadila:-))))?

Jsem skálopevně přesvědčena, že ženy dokáží daleko dříve přijmout nevěru partnera než-li muži.
    A rovněž si myslím, že nikdy nejde dopředu odhadnout jak se kdo zachová až se taková situace skutečně stane.
    • 5 posts
    3. februára 2009 9:20:51 CET
    ..preco by si so to vybavoval s tym chlapem? .....ked mu ta tvoja priatelka tvrdi do oci, ze je sama, ma ju posadit na detektor lzi, alebo poslat kriminalku, nech zisti skutkovu podstatu veci? :-) .....ale ked si precitas ten svoj prispevok, nezda sa ti inak divny? .....ved si to predstav, ze dojde tvoja priatelka a povie, "milacik vcera som mala skvely sex s jednym fotbalistom, ale teba stale milujem :-) ....jo a idem s nim sexovat aj pozajtra, ale neboj nic to nemeni na nasom krasnom vztahu"
  • 3. februára 2009 8:46:25 CET
    preco s tym chlapom by si si to vybavil??? pokial by si mal vztah s nim - s tym chlapom tak by som to pochopila...ale on voci tebe by nemal ziadne zavazky na rozdiel od tej dotycnej zeny ... takze vybavovat by si si to mal eventualne s nou... rovnako ak by mi zahol moj partner tak by si to odskakal on. ved on ma stat, lezat, klacat....a pod pri mojich nohach a nie nejaka stetka co si s nim lahne do postele bez mojho povolenia! ta je slobodna a moze si robit co chce a vobec ma nezaujima, ale moj partner ma zavazky voci mne a nemoze si robit len tak co ho napadne. tot moj nazor
  • 2. februára 2009 17:43:13 CET
    Vzhledem k tomu, že jsem ještě nevěrný nebyl, tak nevím, proč bych měl něco ospravedlňovat. Jen jsem vyjádřil můj názor na to, co já osobně vnímám jako nevěru. A když by mi partnerka přišla s tím, že se s někým vyspala, nezatracoval bych jí za to. Pro mě je důležité to, jestli mě stále miluje a že mi to dokázala sama říct. A s tím chlapem bych si to pak vyřídil osobně, aby si příště dával pozor, kam strká ptáka.
  • 2. februára 2009 17:37:10 CET
    Neříkal jsem, že je to můj názor, jen že jsem se s takovým setkal. Můj názor je, že když se žena snaží, muž si nikdy nebude muset nic připomínat. Už se mi stalo, že mě vztah začal nudit, a velmi krátce na to skončil. Ještě se mi nestalo, aby vztah vydržel do té doby, abych byl nevěrný. Možná je to tím, že jsem ještě mladý a žádný pro mě není opravdu velmi důležitý (jsem svobodný a bezdětný), takže to radši ukončím hned, než prodlužovat trápení.
  • 2. februára 2009 15:47:12 CET
    Zahýbanie je stare ako ludstvo samo, a stale je to palčivý problém. Čo ale zahnutie je a čo nie ? Tažko to definovať, v súvislosti s tým vznika mnoho nejasnych otazok. Je zahybanie ak chodim s koleginkou na kavu a intimne sa bavime o sexe, o tom ake by to bolo spolu, flirtujeme, ale nikdy sa s nou nevyspim ? Alebo je zahybaním ak zviažem subinku a natrieskam jej 25 na zadok a pritom nedojde k niakemu sexualnemu kontaktu ? Počul som aj nazor že " na vibrator nežiarlim, aj ked popíja pivo" čo tiež ista miera pravdiveho tvrdenia, Je sex s prostitutkov zahybanie ? a čo masturbácia, ak ženatý muž masturbuje, zahyba partnerke ? Alebo vydata žena sa ukaja počas manželovej služobky s vibrátorom ? Zahyba mu ? Aky rozdiel je medzi kusom umelej hmoty a kusom masa v pripade milenca ? Moj nazor je taký že istotne by mi viac vadila psychicka nevera ako prípadné jednorazové "pošmyknutie" partnerky.
  • 2. februára 2009 8:20:40 CET
    zacina to byt celkom zabavne forum. zatial vedie u mna:
    1./Dstyle: ,,stabni kultura zahnuti"
    .....
    2./job314,, Já osobně vlastní fyzický kontakt s někým jiným než mojí partnerkou za nevěru nepovažuji. Pro mě je to více o té duševní stránce. A jsou tu názory, že občas ochutnat něco jiného nám pomáhá vážit si toho, co máme doma :)
    ....
    zahanbit sa nedal ani job314 so svojim zdovodnenim tuzby, resp ospravedlnenim po nevere
    • 5 posts
    2. februára 2009 8:07:31 CET
    ....takze budem parafrazovat .....svojej partnerke povies, si skvela, ale vies budem skusat aj ine, aby som sa utvrdil aka si skvela :-) ..hm, a co ked narazis na taku co bude lepsia ako tvoja partnerka?
  • 1. februára 2009 11:46:34 CET
    Já osobně vlastní fyzický kontakt s někým jiným než mojí partnerkou za nevěru nepovažuji. Pro mě je to více o té duševní stránce. A jsou tu názory, že občas ochutnat něco jiného nám pomáhá vážit si toho, co máme doma :)

Ale ze společenského hlediska se za nevěru považuje jakákoli sexuální aktivita bez vědomí partnerky. I když podezřívavost začíná už někde u skleničky či obědu :D
    • 5 posts
    1. februára 2009 9:53:02 CET
    Nevera je podla mna :Ak určite aktivity ktore by som mohol robit z partnerkov robim z inov osobov bez jej vedomia . Dalej pre kazdeho je nevera nieco ine ale ked uz mam vztah pokusal by som sa zistit co moja partnerka bude brat ako neveru a az potom by som riesil zabavu mimo partnerky
  • 1. februára 2009 2:30:53 CET
    Moj osobny nazor na to je taky ...ze to nieej nevera pokial v tom niesu citi.Ak suv tom spojene citi s dominou alebo zo subikom uz to je nevera. .zalezi ako sana to pozeraju obaja v tomto vztahu ...da sa tom strasne vela diskutovat. .ale ved na to to tu je podla mna je to ale jednoduche od seba odlisit
  • 31. januára 2009 23:05:05 CET
    ono vies,
    ja si za tym stojim co napisem...mozno to vidis na zaklade tvojich skusenosti inak, to sa ti nesnazim ani vziat...

no napriek tomu si stale myslim ze viem co robim a robim to aspon co do vztahu presne ako si myslim ze je to tak dobre...ano, budu aj casy "ine" ale ak vztah funguje a ti dvaja k sebe stoja tak sa aj tie "ine" casy rozchodia:)
    bud som teda strasny rojko a idealista alebo budem mat stastne manzelstvo podla hesla "kym nas smrt nerozdeli..."
  • 31. januára 2009 20:59:19 CET
    Souhlasím s Laurou, že nevěra- respektive její podstata je vlasně pouze věcí názoru, protože muž sám jako takový, není živočišný druh určený k monogamii!
    Žena - pokud může svobodně rozhodovat a není-li v tom náboženství, tak má obvykle na věrnost zcela vyhraněný názor a obvykle do toho pak plete city a to už je problém uplně jiný a podstata něj je přesně to, co na tom muži vadí úplně nejvíc!!!
  • 31. januára 2009 19:54:24 CET
    existuje este aj nieco take ako je "stabni kultura zahnuti", popravde povedane jej nedodrzanie zo strany partnerky je pre mna vacsi dovod na rozchod nez nevera samotna...
  • 31. januára 2009 15:54:06 CET
    Nevěra je nesmysl !!! V BDSM to neexistuje-tam je maximálně oddanost, loajalita,otrocká smlouva , odevzdání a podobně, takže buď chci rozšířit svoje obzory a nebo ne a buď mi v tom něco brání a nebo ne...
    V reálném životě je to zase pouze o citech, vnímání a sebeovládání, takže rozhoduje opět úhel pohledu a spíše se pak jedná o přístup k otázce monogamie, bigamie, polygamie, či sexuální turistiky...
    • 13 posts
    31. januára 2009 1:05:25 CET
    ho nestraš. Nie je ženatý ešte ani rok
    • 13 posts
    31. januára 2009 1:03:31 CET
    teda ozaj nechcem byť uštipačný, ale môj vzťah funguje. Zatiaľ. Si totiž neviem predstaviť debatu s partnerkou: čo môžem robiť s babou na žúrke kde ty nebudeš, aby si to nepovažovala za neveru. A ona ti to detailne vymenuje.
  • 30. januára 2009 21:44:36 CET
    videla si poviedkovy film Woody Allena s nazvem tak nejak "Co nevite o sexu?" Ako sa tam prezliekal za zensku a ako to raz praslo...to som sa vtedy pobavil:)
  • 30. januára 2009 17:19:06 CET
    korsino citát:
    ,,....a este drobnost, ja osobne vo svojom vztahu sex nestaviam na prve miesto, mne su dolezite ine vlastnosti dotycnej osoby, a uistujem ta ze ja by som mojmu pokladu neverny byt nevedel. a nemam k tomu ani ziadny dovod. lebo my komunikujeme o vsetkom, co je dobre a co zle, co by sme chceli a co nie...a preto nam to aj funguje a fungovat aj bude, o com som na 100% presvedceny ..."
    ......

pekne napisane, skus si to precitat po 10-20 rokov spoluzitia, ak na tom po tej dobe nebudes chciet nic zmenit , a bude to aj tak platit ako si to napisal , tak klobuk dole pred tebou -budes asi patrit medzi 1% vzacnu vzorku ludskej populacie.
    • 5 posts
    30. januára 2009 15:42:21 CET
    ..ked za neveru ja nebudem považovat to, že v ramci nejakej zurky spravim hrátku s kamoskou a priatelku necham doma, tak to priatelka nebude povazovat za neveru? ..bude a garantuji ti, ze to velmi nastrbi ten vztah ..a radsej si vyjasnim pravidla hned na zaciatku vztahu, nez aby potom boli nejake problemy pozdeji