13. januára 2008 13:49:06 CET
ja len ze si to pisal akoby z vlastnej skusenosti...
len cim dalej viac citam tvoje prispevky tak tym viac mam ten pocit ze tvojej byvalej ci uz bola alebo nebola neverna rozchod s tebou za to stal
a nechapem co do tejto celej temy stale pleties sex ako taky...BDSM sa da robit aj bez intimneho styku, aj ked je zalozeny na urcitym sposobom ako sexualna praktika. ale to ze sa niekto v pevnom vztahu stretne s niekym a venuje sa niecomu co sa v tvom vlastnom vztahu neda este stale podla mna nie je nic zvratene. kym clovek pozna hranice odkial pokial...
a este drobnost, ja osobne vo svojom vztahu sex nestaviam na prve miesto, mne su dolezite ine vlastnosti dotycnej osoby, a uistujem ta ze ja by som mojmu pokladu neverny byt nevedel. a nemam k tomu ani ziadny dovod. lebo my komunikujeme o vsetkom, co je dobre a co zle, co by sme chceli a co nie...a preto nam to aj funguje a fungovat aj bude, o com som na 100% presvedceny
len ty namiesto toho aby si sa zamyslel o tom preco a za co sa stalo co sa ti stalo stale utocis na dotycnu osobu a hladas dovody ako ju tu zhodit. aaaa vecerne sliedenie a "nahodne" stretnutia v podnikoch a podobne veci podla mojho nazoru nesvedcia velmi o tvojej "normalnosti"
ale ty to vsak tu zase zaobalis len do toho ze chces vediet vseobecny nazor ludi tu, a to len preto aby si si ty utvrdil tvoje presvedcenie a o ktorom si myslis ze len to jedine je spravne