Forums » Nekategorizováno

Je to nevera?

• 13. januára 2008 21:36:13 CET
    Mas 100% pravdu,
    to o com tu pises, ak je pravda tak to je uz posadlost,
  • 13. januára 2008 13:49:06 CET
    ja len ze si to pisal akoby z vlastnej skusenosti...
    len cim dalej viac citam tvoje prispevky tak tym viac mam ten pocit ze tvojej byvalej ci uz bola alebo nebola neverna rozchod s tebou za to stal

a nechapem co do tejto celej temy stale pleties sex ako taky...BDSM sa da robit aj bez intimneho styku, aj ked je zalozeny na urcitym sposobom ako sexualna praktika. ale to ze sa niekto v pevnom vztahu stretne s niekym a venuje sa niecomu co sa v tvom vlastnom vztahu neda este stale podla mna nie je nic zvratene. kym clovek pozna hranice odkial pokial...

a este drobnost, ja osobne vo svojom vztahu sex nestaviam na prve miesto, mne su dolezite ine vlastnosti dotycnej osoby, a uistujem ta ze ja by som mojmu pokladu neverny byt nevedel. a nemam k tomu ani ziadny dovod. lebo my komunikujeme o vsetkom, co je dobre a co zle, co by sme chceli a co nie...a preto nam to aj funguje a fungovat aj bude, o com som na 100% presvedceny

len ty namiesto toho aby si sa zamyslel o tom preco a za co sa stalo co sa ti stalo stale utocis na dotycnu osobu a hladas dovody ako ju tu zhodit. aaaa vecerne sliedenie a "nahodne" stretnutia v podnikoch a podobne veci podla mojho nazoru nesvedcia velmi o tvojej "normalnosti"

ale ty to vsak tu zase zaobalis len do toho ze chces vediet vseobecny nazor ludi tu, a to len preto aby si si ty utvrdil tvoje presvedcenie a o ktorom si myslis ze len to jedine je spravne
  • 13. januára 2008 10:28:57 CET
    Zase osobne útočíš... Či mi to stálo za to? Čo to tu melieš preboha! Som ešte žiadnej partnerke neverný nebol, a nemyslím si, že sa mi to niekedy stane. Si fakt myslíš že pre každého je sex, respektíve sebecké užívanie si, viac ako všetko to ostatné?
  • 12. januára 2008 22:30:27 CET
    a stalo ti to za to?
  • 12. januára 2008 19:47:58 CET
    Pravda skôr či neskôr výde najavo a treba si spočítať či to naozaj stojí zato byť neverný.
  • 11. januára 2008 21:56:09 CET
    Nemám absolútne nič proti tebe ako osobe ale téma ma dráždi :o)) takže:
    ad 1) to čo som napísal je aritmetický priemer - štatistika - je jedno kedy a koľko - naopak ak by bola pravda že to bolo posledný deň tak by tam bola prognóza dosť prudkého zvyšovania toho čísla
    ad 2) nesúdim, od toho som FAKT ďaleko, len počítam :o)
    ad 3) tomu nerozumiem - nepíšem predsa o tebe ale o štatistike a o pomere (trojčlenka :o)
    ad 4) ako to môžeš vedieť, keď ty si bol neverný a zatajil to, je veľmi pravdepodobné že to urobila jedna alebo viaceré z tvojich priateliek. Čo by povedala tvoja podvedená priateľka? "Bol mi neverný, ale našťastie mi to zatajil a tak ma to nebolelo." alebo "Bol mi verný" ako ty hovoríš o svojich pirateľkách. Pretože ak si raz bol neverný a zatajil to, musíš počítať s tým že ti to môže urobiť ktokoľvek ak si súdny.
    ad 5) mal som zámer len ukázať druhú stranu mince - nie tvojej ale všeobecnej - pre mňa osobne sexuálna vernosť nepredstavuje hlavnú hodnotu vzťahu tak v tom ani nemám také emócie - chápem že ty áno a mrzí ma to, ale je to FAKT tvoj problém (hovorím to v dobrom)
  • 11. januára 2008 18:26:27 CET
    Ahoj!
    Ja som na tvoje otazky z 11.12. "odpovedala" uz 3.12.

all
    Zaujimava debata, tesim sa na dalsie nazory.
    • 0 posts
    10. januára 2008 20:53:08 CET
    takže je vlastne dobre že tie ostatné ti to zatajili a tak ti nespôsobili bolesť :o)
    nakoniec v priemere si vydržal bez sexu o niečo viac ako 2 a pol týždňa, takže si ukázal dobrú vôľu :o)))
    napadlo ma že kedysi chodili chalani na 2 roky na vojnu - pri tej frekvencii by čakajúca/milujúca deva potrebovala okolo 40 chlapov
    Jáááj, teraz to čítam poriadne :o)) nie 3-4× ale s 3-4mi babami :o)) tak to všetko beriem späť :o))))
  • 10. januára 2008 13:52:46 CET
    http://sandra.blog.pravda.sk/detail-preco-sa-do-certa-nerozide---.html?a=1b91c157815ed9dc57fa84754e9b023d
  • 10. januára 2008 11:44:35 CET
    ja som zvedavy na nazor viacerych ludi, a co sa tyka mojej tam obaja presne vieme co by tomu druhemu ublizilo, cize nemusis mat starost doma to mam poriesene.
  • 10. januára 2008 11:41:09 CET
    Partnerský vztah pro mě znamená oporu, jistotu, domov, oázu bezpečí. Nevěra toto vše tvrdě naruší a tento pocit jistoty, opory a bezpečí mi vezme. Pokud mám spokojený vztah, sám nijak potřebu být nevěrný nemám.
  • 10. januára 2008 10:49:43 CET
    podla mna je to spojená nadoba.... ja osobne som sa nevery dopustil a aj mne bola neskor jedna partnerka neverna .. o mojej nevere sa nikdy nedozvedela ale ja o jej ano.... Nevera je dusevno telesný stav vzrusenia, uspokojenia, nebezpecenstva, zakazaneho ovocia .... a vlastneho hladania a vlastných ziskov ci strat ... Ja osobne sa po skusenostiach s obojstrannou neverou uz nemam dovod v dalsich vztahoch vracat k niecomu takemu a myslim, ze to je pre mna poucenie........ lebo nevera viac berie ako dava... z 8 pripadov z 10tich.. moj nazor... mne osobne nieze vzala ale ani mi nic nedala... a nevera partnerky ma dost bolela... preto som rad, ze ja som tu bolest zatajenim nesposobil... dost to boli ak cloveka milujes a takto ho ranis a je to obojstranné..

.. priklanam sa tiez k viac tomu, ze je to stav duse, mysle a pôzitku/zazitku tohto druhu....

a ked si vsimnes Peto, mám nizsie na fore prispevok s otazkami a zatial sa tu na ne nik nechytil .. co mi je dost zvlastne.. lebo su to otazky co smeruju k odhaleniam :o)
  • 10. januára 2008 8:02:39 CET
    Osobně si myslím, že nevěra je docela relativní pojem. Každopádně jestli už tohle nevěra je a tohle není by asi neměl určovat ten, kdo se jí dopouští, ale ten, na kom se jí dopouští..:)
    Tedy chceš-li vědět, co je nevěra, zeptej se své partnerky, co by jako nevěru pociťovala.
  • 10. januára 2008 2:03:41 CET
    mna by skor zaujimalo Co je NEVERA?

je to fyzicke ukojenie, alebo je to stav duse?
    Podla mojho nazoru je to skor stav duse, ale som zvedavy co si o tom myslia ostatni
  • 10. januára 2008 1:00:00 CET
    Domina je především člověk, se všemi klady i zápory.Nevidím tedy jediný důvod proč by se nemohla třeba i zamilovat a dát své city najevo, pokud se najde někdo, kdo ji za to stojí.
  • 9. januára 2008 12:04:07 CET
    samozrejme... ale zase kedze nie je masochistka - nebude sa tyrat tym, ze sa bude stretavat s niekym o kom vie, ze mu na nej nezalezi... bolo by to ponizujuce...
  • 9. januára 2008 11:13:48 CET
    Osobně vidím jako vážnější problém, když se zamiluje domina, nedá to najevo, protože soudí, že láska a zejména její projevy k dominanci nepatří. A pak může dojít k opravdu velmi ošklivým nedorozuměním.
  • 9. januára 2008 10:51:08 CET
    nevera... Preco by sa mala domina obmedzovat na jedneho subika, ak s nim nechodi ani nezije v nijakom vztahu? Pokial jej on nic neslubil, nema dovod zotrvavat "vo vernom vztahu". Aj dominy su zeny, ktore maju tuzby zien. Ak sa subik zamiluje ale neda to najavo... "everything before I love you, just doesnt count" Osobne sa nebudem citit viazana k ziadnemu muzovi, ktory mi neprejavi nejaku "lasku, ochotu byt so mnou a mat ma rad".
    A myslim si, ze aj subik to bude vnimat rovnako. Myslim, ze uprimnost a komunikacia patri aj do SM ci BDSM ci D/s hier.
  • 9. januára 2008 1:10:47 CET
    je to nevera, no a čo?
    Ak sa rozhodnem byť neverný, musím prijať aj následky. Na to nepotrebujem riešiť či som neandertálec alebo "nový typ". Nakoniec je to len otázka dohody. Jednak tých dvoch/troch, ktorých sa to týka, jednak spoločnosti. Niekde je bigamia zločin a niekde norma.
  • 28. decembra 2007 12:02:10 CET
    nemam co dodat...
    myslim ze tu bol asi len zaujem sa vyplakat a nakydat hnoju na dotycnu osobu... poviem to blbo, v partnerstve su vzdy dvaja, ak si nesedia tak to nejde a nema vyznam to tahat dalej. ak si nesedia jeden alebo druhy zacnu hladat vychodisko, jeden tak a druhy onak. a kazdy z tych dvoch by sa mal zamysliet nad sebou preco to asi tak je ako to je. to co riesi emino tu je teda aspon z mojho pohladu absolutne zbytocne mrhanie webspaceu
  • 23. decembra 2007 9:29:45 CET
    Zaujimave citanie toto forum, skoda ze je vytvorene len na liecenie jedneho nepodareneho vztahu, precital som ho cele naraz a zistujem ze to je nekonecna pesnicka,
    Ty emino sa sa chces utvrdit o podvodne niektori zasa volnejsi vztah beru [riatelnejsie, ja ako sub som toho nazoru ze ked chce mat moja dominantna parnerka viac subov tak ma pozna natolko, ze sa mi to nebrani povedat a vie ze odpoved bude kladna.

Keby si mal co ja viem 18 a bola to prva laska chapem aky si sklamany, ale pol roka preberat nieco co uz podla tvojich vyrokov tu na fore nemozes vratit spat je zbytocne
    Tu to uz nie je ani plakanie nad rozliatym mliekom, tu uz aj to mlieko zaschlo, sam sem asi chodis len pestovat nenavist alebo nieco podobne k byvalke, na tvojom miestne by som energiu smeroval na hladanie zeny tvojich predstav.
    A o tom vytoku a svrbeni to myslis vazne, pripajam sa k korsihnovi to som nezazil a nepocul,tak si fakt davaj pozor s kym sa stretavas.
    A k Tvojmu profilu neviem si predstavit ze by som sa opisal ako ty:"Som obyčajný, pekný, slušný a inteligentný chalan...." Nezda sa ti ze by to mali povedat ini? Nic osobne nepoznam Teba ani byvalku ale s tejto vety tvojho opisu pre mna mnohe vyplyva.
  • 15. decembra 2007 16:41:55 CET
    Prečo útočíš zase osobne na mňa šťastný človeče. Ani ja som ešte žiaden taký problém nemal, to skôr dámy by iste vedeli k tomu niečo porozprávať bližšie :o)
  • 14. decembra 2007 20:09:25 CET
    "Keď máš prvý krát sex s novou partnerkou, tak je dosť pravdepodobné, že ona alebo ty budeš mať problém s nejakým svrbením, zápalom alebo výtokom."

s kym ty preboha spavas? ja osobne som taky problem nemal nikdy, ono to je v podstate o vybere partnera a miesta...
  • 14. decembra 2007 13:07:23 CET
    Keď myslíš. Ja som toho názoru že tu niečo také na prebratie aj tejto otázky chýbalo. Ani si si nevšimol, aj ty si sem prispel svojim názorom o tolerovanej nevere.
    Zbytočné sú podľa mňa skôr mnohé iné duplicitné fóra.
  • 14. decembra 2007 11:32:35 CET
    Podla mna zbytocne zalozene forum.Ved to by aj profesionalne dominy mali byt neverne,ktore ziju bud so stalym partnerom alebo su vydate niekolko rokov.A chodia k nim subici-ky na lekcie.A pokial sa taketo nieco medzi partnermi toleruje,tak nevidim ziadny problem