4. januára 2008 21:53:19 CET
Otvorene sa dá porozprávať aj v MHD...
To bol vtip.
Ja vôbec nespochybňujem, že na verejných stretkách to môže byť OK, len som sa rozhodol ísť inou cestou. Komu sa to nepáči môže zostať doma, prípadne si zorganizovať stretko niekde v krčme za plnej prevádzky.
Mne vyhovuje verejné stretko v diskrétnom prostredí, na ktoré prídu ľudia, ktorým S/M niečo hovorí a nepotrebujem, aby naokolo sedeli ľudia, ktorí sa nepridajú k ostatným, ale budú sedieť a očumovať, kto tam prišiel a o čom sa hovorí.
Na túto tému HOWG.
A teraz ešte niečo. Pozrel som si zopár fór v každom fóre rozdávaš rozumy. BTW podľa teba, ten kto nechce vystúpiť z anonymity je "internetový honič"...
Neviem či ti to nedošlo, ale niektorí ľudia si to jednoducho nemôžu dovoliť, z osobných, pracovných, alebo iných dôvodov, prípadne necítia potrebu sa takto verejne prezentovať a svoju BDSM orientáciu považujú za svoju súkromnú záležitosť.
Ja som tiež nebol nikdy na žiadnom verejnom stretku ( čiže som asi internetový honič) a S/M sa prakticky venujem 13 rokov a absolvoval so X súkromných stretiek.
Jedna z profes. domín, ktorá sa tu rozoberala v jednom fóre mi robila pred 8 rokmi subu....
Jednoduco existujú ľudia, ktorí sa nepotrebujú verejne prezentovať, ale to ty asi ťažko pochopíš.