Forums » Nekategorizováno

• 2 posts
    14. augusta 2012 13:30:03 CEST
    uhol pohladu. no toto forum je vtipovisko, tak uz nediskutujem... :)
    • 2 posts
    14. augusta 2012 13:23:55 CEST
    to je praveze smutna realita
    • 2 posts
    14. augusta 2012 13:00:44 CEST
    tak vtipna realita...
  • 13. augusta 2012 19:40:07 CEST
    Pozri,kúpil som si obal na IPhone....no,povedz,nie je krásny? Ale ty nemáš IPhone!!! Hovorím ti ja niečo, ked si kupuješ podprsenku?
  • 13. augusta 2012 12:15:26 CEST
    si mimo témy......to nie je vtip
  • 13. augusta 2012 10:26:07 CEST
    kedy ho má chlap najväčší?
    keď o ňom rozpráva.
  • 10. augusta 2012 21:31:55 CEST
    černoške sa narodí ryšavé dieťa a tak si zavolá doktora a hovorí
    - viete je to nemanželské dieťa a nechcem mať s mužom problémy , skúste mu to nejak vysvetliť !?
    doktor vyjde na chodbu , kde vidí dvojmetrového černocha , s úsmevom na tvári príde k nemu a hovorí
    - gratulujem máte krásneho zdravého syna , podíde bližšie k nemu a hovorí
    - a ako často ste súložili s manželkou , pred pôrodom
    a černoch vraví
    -no tak raz za mesiac !
    a doktor na to
    - no vidíte necháte pičku zhrdzavieť a potom máte ryšavé dieťa !!!!!!!
  • 7. augusta 2012 10:12:42 CEST
    Ide babka po ulici a najde na zemi použitú gumu, zodvihne ju zhltne a povie " ti ludia si uz ani supku z mlieka nevazia "
  • 7. augusta 2012 9:19:19 CEST
    Admin, hnupe. Ten dole napisal ferko kokot, Ja som to upravil na radko kokot. Kde je problem, curacku?
    Alebo ziarlis? Mal som pozmenit na admin kokot?
    Ale ved to nie je vtip. To je realita.
  • 7. augusta 2012 8:02:32 CEST
    príde mladomanžel domov a manželka ho čaká nahá....prečo nemáš šaty?pýta sa......Mám,sú to šaty lásky.....a odídu do spálne...rozhovor si vypočuje staršia suseda......na druhý den vyskúša......príde domov jej manžel a pýta sa.....Prečo nemáš šaty?...mám na sebe šaty lásky.....A prečo si ich nevyžehlila?!!!
  • 7. augusta 2012 2:39:53 CEST
    Alebo Radko Kokot?
    • 5 posts
    6. augusta 2012 21:50:34 CEST
    malý janko má priezvisko kokot , deti v škôlke samu smejú , a tak sa janko nevie dočkať dospelosti aby si zmenil meno , ked konečne dosiahne 18 rokov , ide na matriku a zmení si meno , ked príde poloopitý domov otec sa ho pýta
    - no čo ako sa teraz voláš
    a syn s úsmevom povie
    ferko kokot
    • 9 posts
    4. augusta 2012 22:04:24 CEST
    ide fico so sekretárkou po ulici a zrazu pred fica skočí žaba , fico neváha a rozpučí žabu drahou topánkou , idú dalej a zrazu popred nohy vklzne ficovy do cesty had , fico ho prekročí a idú dalej , sekretárka sa ho nechápavo pýta ?
    -žabu ste rozpučili a hada nie ?
    a fico hovorí !
    - vyskakovať mi tu nik nebude , plaziť sa môžu !!!!
  • 4. augusta 2012 14:13:16 CEST
    Fekalisti si to medzi sebou rozdávajú. Prvá ide žena, čupne si nad chlapa a vysere mu na brucho obrovské hovno. Potom sa vymenia čupne si nad ženu chlap a tlačí, tlačí, tlačí ale akosi mu to nejde. Nakoniec vytlačí len taký malý bobek a žena nato:,,Čo je s tebou, ty už ma nemiluješ?"
  • 4. augusta 2012 14:06:19 CEST
    Zomre GAY a ide do neba,boh zacne sa ho pitat a nieco vypisovat na papier,zrazu zafuka a padnne mu papier,boh sa pre ne zohne a gay nevidrzi a pichne boha do riti.Boh sa pozre na nho a hovori "nerob to!!",boh pise dalej ale zase zafuka boh sa zohne,gay nevidrzi a pichne ho do zadku,boh nahnevaty pozre na nho a hovori "este raz a pojdes do pekla!!!",boh dalej pise a zase zafuka boh sa pozre na gay a zohne sa no gay-ovi to neda a zacne ho picaht do riti,boh je nasraty a hodi ho do pekla.Po par mesiacoch pride boh do pekla a hovori certovi "preco tu je taka zime?" a cert na to odvrkne "skus sa zohnut pre polienko (drevo)"!!!
  • 4. augusta 2012 14:04:43 CEST
    perla včerajšieho večera: žena je ako rakovina. buď ju dostaneš alebo nedostaneš...
  • 3. augusta 2012 23:22:18 CEST
    hrnú sa spermie bezhlavo dopredu......jedna sa pýta:sme ešte daleko od maternice? Asi......len teraz sme minuli mandle
  • 3. augusta 2012 21:22:50 CEST
    A nakoniec sa aj tak dozvieš, že to ješte neumiš
  • 3. augusta 2012 21:14:33 CEST
    Rozdává si to brácha se ségrou a ta mu říká, ,, teda brácha, ty pícháš líp než táta,, a on na to.. ,, vím o tom, máma mi to taky říkala,,....
  • 3. augusta 2012 19:20:25 CEST
    ženy sú ako sušienky oreo. otočiť, obliznúť a nakoniec omliekovať.
  • 3. augusta 2012 19:01:03 CEST
    OMFG OMFG Ty hovado
  • 3. augusta 2012 18:57:25 CEST
    čo najviac zarmúti nekrofila?
    keď sa mu rozpadne vzťah.
  • 3. augusta 2012 18:38:14 CEST
    Krtko sa prehrabe na nudaplazi starej rozvalenej dame presne pred chlpaty rozkrok.Cumi cumi a vravi,,jezko to si ty??jezko povedz uz nieco??jezko kuaaa slintas? co ten dlhy jazyk?? povedz uz nieco? skrabe sa blizsie a skrikne,,jezko kuaaa ty si zdochol,ved uz smrdis!,,,
  • 3. augusta 2012 18:11:40 CEST
    Dva krupiéři líně sedí v kasinu, když náhle do sálu vtrhne nádherná vysoká blondýna v minisukni, která vsadí 200.000 korun na jediný hod kostkou.

"Doufám, ze vám nebude vadit, když u toho budu nahá, protože cítím, že mi to přinese štěstí," řekne dívka.

Začne si stahovat zip, sundávat šaty a spodní prádlo, svíjí se přitom jako had, a pak hodí kostkou. Chvíli se napjatě kouká, a pak začne jásat: "Jooo, vyhrála jsem!" Obejme krupiéry, sebere výhru a šaty a zmizí.

Oba muži se na sebe chvíli koukají a jeden pak řekne: "Viděl jsi vlastně, co padlo za číslo?"

"Ne, myslel jsem, že se díváš ty!"

Ponaučeni: Ne všechny blondýny jsou hloupé, zato všichni muži jsou stejní.

• 3. augusta 2012 13:10:57 CEST
    Medzi mužmi a ženami je zásadný rozdiel v spôsobe chápania vety:
    "Pri tom filme som minul/a celý balík vreckoviek"