3. septembra 2005 14:26:24 CEST
hmm, asi takto...vybrat si medzi vztahom s vanilkou, alebo vztahom s BDSM+ osobou, ktora je v rovnakej pozicii, ako ja, tak urcite beriem druhu moznost...ale vybrat si medzi vztahom medzi BDSM+ rovnakej pozicie, alebo nicim, tak beriem nic...urcite mas pravdu, ze je super, ked nemusis tajit, ked sa nemusis bat, ze si niekde nechal hracku, ci casopis, alebo si prichiteny, ze nieco nie bezne robis, ale...ale zaroven je tazke, ked ten druhy Ti nemoze vyjst v ustrety a Ty to potrebujes...kazdopadne, toto beriem z pohladu submisiva, ale nemyslim, ze by to bylo ine z pohladu dominanta...co spravis, ked mas chut a potrebu, ale partner, ktory s Tebou zije Ti, aj ked by chcel, nemoze vyjst v ustrety? A tu sa prave rozdeluje postup. Niektori z nas idu za alternativnym partnerom pre hranie, alebo len za niekym, s kym si zahraju, ini zase zostanu a uzieraju vnutorne, pretoze su a chcu byt verny. V beznom vstahu vaniliek je to podobne, lenze nie je to tak vyhrotene, pretoze ide "len" o sex. Ale aj tak, ako iste vies, casto funguju rovnake problemy a potreby. Co sa tyka promiskuity, neviem, myslim, a asi je to rovnake ako u vaniliek, ze je to otazka osobnosti a presvedcenia. Mozno sa ale predsa len castejsie niechame "vlakat" do toho skusania, pretoze je tazsie najst a tak sme ochotni viac riskovat a viac "popustit" oprate, ktore sme si nasadili. Pokidl aby som pisal za seba, aj ked nie som bezny pripad, tak v oboch otazkach to mam jednoznacne. Partnera len BDSM+ a len dominantneho (len preto som sa rozviedol, aby som nepodvadzal manzelku a ze som vedel, ze si proste nesadneme + par snad prekonatelnych veci) a o vanilky nemam ziadny zaujem a neskusam kazdeho, kazdu, ktora "snad" nieco v sebe ma, alebo by chcela a nevyhladavam ani take moznosti, aj ked by som to moc chcel a moc to potrebujem a nemam. A nemyslim, ze som v tom uplne sam, aj ked viem, ze vacsina je "volnejsieho" postoju.