Forums » Nekategorizováno

BDSM na Slovensku

• 17. júla 2015 12:40:48 CEST
    Áno spochybňujem to ale tím si neserem do krku pretože som nikdy netvrdil opak.
  • 17. júla 2015 12:38:39 CEST
    Serieš do krku neustále. Každý príspevok tvrdíš niečo iné. A nie nebudem ti kopírovať tvoje príspevky kde je to úplne zjavné.
  • 17. júla 2015 12:36:33 CEST
    Ale ved aj Ty to spochybnujes! Tvrdis, ze Ti je jedno, ci v tom Ďuraq klame.
  • 17. júla 2015 12:16:43 CEST
    viac ako ty spochybňovaním toho, že sa kocúr stará o dcéru? neverím.
  • 17. júla 2015 11:48:37 CEST
    Si si včil nasrál do krku.
  • 17. júla 2015 11:45:22 CEST
    ale na psychológiu je tu odborník niekto úplne iné a to by sám mal vedieť najlepšie. vyzliecť sa donaha na internete je vždy cesta do pekla, vždy si treba nechať aspoň boxerky na sebe, ja som tu mal kedysi také foto a s odstupom času som rád, že som neukázal/nenapísal všetko
  • 17. júla 2015 11:42:05 CEST
    pozri sa, mne je úplne jedno, či klame alebo hovorí pravdu. hovorí sa, že podľa seba súdim teba. stále ľuďom verím a musia ma presvedčiť, že klamú alebo že sú zákerní. zlodej kričí chyťte zlodeja, klamár obviňuje iného z klamstva a manipulátor z manipulovania.

vždy hľadám motív, prečo by to konkrétny človek robil a čo by tým získal. mne osobne neprekáža, že tu trepe blbosti (robím to aj ja), lebo tým nikomu neubližuje, ani neuráža a keď áno, tak vždy si nájde takého, ktorý mu to aj vráti... a kým sám nebudem spravodlivý a chodiaca dokonalosť, tak nebudem obiňovať iných a keď už to urobím, tak aj vysvetlím konkrétne prečo som to urobil a z čoho som vychádzal...

povedz, ako konkrétne by ti ublížil tým, že by napr. klamal v otázke starostlivosti o dcéru? nijako.
  • 17. júla 2015 11:38:22 CEST
    Je to psychologia. Ľudia chcu akehosi "Ježiša", pred ktorym sa môžu vyzliecť donaha. Takto si Ďuraq ziskava dôveru, zisťuje intimnosti a donáša.
  • 17. júla 2015 11:29:54 CEST
    Ako vieš že neklame aj v tom to?
  • 17. júla 2015 11:27:39 CEST
  • 17. júla 2015 11:22:08 CEST
    jaj, vidíš. som zabudol. áno, kocúra si vážim pre jednu vec, alebo obdivujem, lebo má malú princeznú a vie sa o ňu postarať, to že tu trepe blbosti ma nezaujíma, lebo nikomu tým neubližuje vôbec. no a na ostatných alfa samcoch neviem nič také nájsť, prečo by som si ich mal vážiť...
  • 17. júla 2015 11:12:50 CEST
    keby vieš aj čítať, nie len písať, tak by si vedel, že ja nerešpektujem ako autoritu žiadneho muža odtiaľ, lebo nevidím na nich nič. na druhej je tu pár žien, ktoré si vážim, dokonca niekto sú mladšie ako ja, prípadne submisívne. už konečne choď dole z toho obláčika a pochop, že nie každý je na tomto fóre preto, aby vyhral súťaž byť top kohút na hnoji. ver mi, že keby to bolo v mojich silách, tak ti to doprajem, aby si aspoň na chvíľku bol šťastný a spokojný
  • 17. júla 2015 11:08:42 CEST
    Ďuraq tu má maximalnu autoritu. Ako vodcu ho rešpektuju Leon aj HT, nič nezmôžeš.
  • 17. júla 2015 10:51:20 CEST
    ale tak v súvislosti s bdsm čo také tárali? kamaráti tiež síce tárajú, ale tam viac menej o tvrdom sexe a stále je to isté dookola, raz som si to vypočul, urobil som si obraz, kto má akú priateľku a prečo je s ním mám rád, keď vidím vo veciach súvislosti. ináč muži stále preháňajú
  • 17. júla 2015 10:29:35 CEST
    Samozrejme, ze o zenach:). Bola som jedinou zastupkynou neznejsieho pohlavia, ale uz davno ma prijali za svojho pravoplatneho clena a az tak moc si v mojej pritomnosti neberu servitky pred usta. Typicke chlapske krcmove reci (boli sme v krcmicke:))
  • 17. júla 2015 10:24:31 CEST
    o čom ste sa bavili, zvedavý som hrozne neboj, tu to nikto aj tak nečíta
  • 17. júla 2015 10:20:47 CEST
    Mne sa v poslednej dobe viackrat prihodilo, ze sme so znamymi sedeli na kofolke a spontanne prislo popri vsakovakych krcmovych reciach aj na temy tykajuce sa BDSM. Nemyslim si, ze niekto z pritomnych by holdoval BDSM. Ale kto vie? O mne by to asi tiez nikto nepovedal:). Miestami som sa v duchu usmievala a miestami az tak velmi nie. Bolo celkom zaujimave sledovat diskusiu, ktora sa ma dotykala a popritom nikto z dotycnych o tom nevedel. V opacnom pripade by sa urcite uberala inym smerom a nebola by som svedkom skutocnych, otvorenych prejavov na tuto temu. Viem, ze ma maju radi a uz len kvoli mne by sa drzali naspat. To je ako ked sa slecny spontanne bavia o inej slecne pocas jej absencie a v jej pritomnosti sa bavia v uplne inych intenciach:) Aj z tohto titulu nemam potrebu kazdemu vsetko vesat na nos, aj napriek mojej tuzbe bavit sa na tuto lahodnu temu.
  • 17. júla 2015 10:15:38 CEST
    napísal, že nie len cielene ale aj veľmi nepriamo musí častokrát podstúpiť tortúru zo strany úradníkov a aj napr. tomu, že je dominant, tak momentálne sa cíti submisívne, teda dal tu trochu iný pohľad na bdsm v reálnom živote.
  • 17. júla 2015 10:12:20 CEST
    Ako priamo reagoval na tému vlákna???
  • 17. júla 2015 9:56:20 CEST
    ja si tiež myslím, že reagoval priamo na tému, aj keď zase raz preháňa, lebo kocúr nebehá, on max rýchlejšie kráča
  • 17. júla 2015 9:40:51 CEST
    Priamo som reagoval na tému bdsm tak bud v obraze,
    Boh s tebou bratu a hrom do teba ,amen,
  • 17. júla 2015 9:35:06 CEST
    Musíš neustále zasierať každé vlákno žvástamy ktoré nikoho nezaujímajú? To tak veľmi moc prahneš po pozornosti?
  • 17. júla 2015 9:28:11 CEST
    Ja má teraz behací štýl formou kto sa neuhne z choníka má smolu nestíhsm ani trt po uradoch a papieroch a vraj sme odburali byrokraciu = hovno,!!!! To su bdsm čo nás subíkuju,,,
  • 17. júla 2015 9:15:41 CEST
    veď jasné, že väčšinou sú ľudia zvedaví, znechutení sú až potom, keď sa im niečo nepáči. mňa by skôr zaujímalo aký životný štýl je, lebo si to neviem dosť dobré predstaviť v súvislosti s bdsm. napr. šport je životný štýl, cirkusanti sú životný štýl, teda čokoľvek je životný štýl, keď mu jeho záľuba "ovládne" život. teda napr. myslíš také niečo, že stále nosiť na krku obojok, lebo si submisívny?
  • 17. júla 2015 0:32:34 CEST
    Tak som sa dočkal aj ja momentu kedy tu padla otázka k téme, o ktorej sa dá perspektívne viesť zmyslu-plná konverzácia.

Pre mňa osobne je BDSM životný štýl. Aj to je jeden z dôvodov, prečo som toto moje malé tajomstvo povedal aj svojmu okoliu, či už v škole, kamarátom alebo známym. Jediní koho sa snažím z tohoto aspoň zatiaľ vynechať sú rodinní príslušníci, myslím si, že budem mať v živote ešte veľa príležitostí oznámiť im, "čo som zač". :)

Myslím si, že moje okolie to zobralo v pohode, samozrejme že v škole si z toho istí čas robili žartíky, ale nič na čom by sme sa všetci z chuti nezasmiali. Čo ma ale prekvapilo, bolo, že veľké percento známych ktorí sa to dozvedeli boli viac zvedaví ako nejakým spôsobom znechutení.

Ale ako sa vraví, vrana k vrane sadá, úchyl uchýla si hľadá, tak sa mi o BDSM najlepšie komunikuje s ostatnými súdruhmi rovnakej myšlienky, ktorí sú v tomto spoločenstve úžasní, aspoň tí, ktorých poznám osobne. :)