1. novembra 2010 15:13:47 CET
pokial cloveku nie su vlastne zasady slusneho spravania sa v beznom zivote, neda sa ocakavat tym skor ziaden zazrak ani v BDSM komunikacii. Podla mojich skusenosti muzi na internete vseobecne zabudaju, ze hovorit s neznamou damou o sexe je nevhodna tema. Svet BDSM suvisi so sexom. Sme tu, teda to nieco hovori o nasej sexualnej orientacii. To nepotrebuje dalsi komentar a nie je to tema, s ktorou sa ma zacat rozhovor. Ja viem, ty vies. Ale rozhovor sa zacina inak. V realnom zivote tiez predpokladate, ze nejaka zena asi ma nejaky sexualny zivot, ale nezacnete debatu tym, ze sa jej opytate, ako to ma rada. Tak nechapem, preco TU subici nadvazuju debatu tak,ze vymenuju svoje sexualne preferencie. Je to nevhodne. Mohli by to uz prislusni dotycni konecne pochopit? Kto nevie zenu zbalit, alebo aspon zaujat, v realnom zivote, nepodari sa mu to ani tu. Subici stale vykrikuju, ze im domina ani neodpise. Prepacte, ale na tie hlasky sa casto ani nechce cloveku reagovat, najlepsie na ne rychlo zabudnut. Argument, ze sa patri aspon slusne odmietnut, je vec nazoru. Moj nazor je taky, ze mam pravo sa rozhodnut niekoho postu ignorovat, ak chcem. Nie som povinna odpisat na nevyziadanu postu. V internetovom svete sa tomu hovori SPAM a je to trestne. Tak neznasilnujme pravidla slusneho spravania sa tam, kde by sa jednalo o jednostranny a zbytocny akt.