Forums » Nekategorizováno

BDSM a vzájemná zdvořilost

• 10. apríla 2007 20:43:54 CEST
    vies ja som to myslel naopak. Nejake super profily tu niesu.
  • 9. apríla 2007 15:18:58 CEST
    Ale pozor osobní rozhovor je zcela něco jiného, než někde napsaný profil. Nemusí být dobře napsaný profil a při osobním setkání, zjištíš, že před tebou sedí bezva Dáma. Ale může to být i naopak, bezva profil, ale hovořit se s ní moc nedá.
  • 9. apríla 2007 12:39:52 CEST
    Je to super ze ste sa vratili k povodnej teme. Sam si neturfnem rozpravat o tej problematike a opytal som na to milovanej osoby. Ako vzdy mi na to odpovela otaznikom ale slubila mi ze sa neskor o tom porazpravame. Chcem k tomu dodat ze staci pocitat zopar profilou zien a hned tam najdete to o com tu asdarel pise. Podla mna clovek jedna tak ako sa jedna s nim. A ak si niekto mysli ze urobi dojem na cloveka svojim arogantnym a lahkomyselnym spravanim nech sa paci mozno najde partnera ale nie na dlho.
  • 9. apríla 2007 1:19:46 CEST
    Souhlasím, respektuji tvůj názor, vytvořil jsi si za dlouhou dobu, co se v této oblasti pohybuješ "svůj svět" dle Tvých představ, tak jako já si ho tvořím, byť mnohé mi regulují Dominantní dámy, ale je to moje volba.
  • 8. apríla 2007 22:01:42 CEST
    Taky by to mohlo být tak, že jednání, které je pro tebe příjemné nebo aspoň ještě přijatelné, já už vnímám jako arogantní.
  • 8. apríla 2007 19:00:58 CEST
    Hned mne nemusíš chytat za slovo, role můžou být různé, to je pravda. myslel jsem především na hrátky mezi mužem a ženou a ne vždy je D žena. A to je především erotika.
    Zase se tak moc nelišíme, kromě toho, že mám dojem , že předpokládáš neustále, že po tvé zdvořilosti přijde nepatřičná reakce ze strany dominanntí ženy. A ono to tak není.
    Tedy díváš se na to hodně pesimisticky.
    Trochu dost mne překvapuje Tvůj názor na konflikty v BDSM. Já mám přesně opačné zážitky. To kladné to špatné jednoznačně položilo na lopatky. Možná jsme každý na jiné planetě :-))
  • 8. apríla 2007 18:13:39 CEST
    Jestli to vše nebude tím, že v mé submisivitě je přimíchána i značná dávka dominance :-)
  • 8. apríla 2007 18:10:31 CEST
    A rovněž nesouhlasím s tím, že vzniklý konflikt je anomálií a výjimkou. Resp. možná je výjimečný tím, že jsem se proti dotyčnému jednání ohradil. Ale s tímto jednáním se setkávám od počátku svého působení v bdsm komunitě a od počátku na něj poukazuji. Bohužel, takto vypadá v převažující míře dominance ženy (čest těm dominantním ženám, které takové nejsou). Na rozdíl od dominance muže, která se projevuje v převážné míře gentlemanským chováním dominantních mužů vůči subinkám. A když se nějaký dominant nechová vůči subince podle pravidel, sami jeho mužští kolegové jej neváhají rázně usměrnit a případně i vyhodit z kola ven, což bohužel se femdomu netýká.
  • 8. apríla 2007 18:06:11 CEST
    Nesouhlasím hned v několika bodech. 1) jsem 100% heterosexuál, to jest mé submisivní založení se týká pouze žen, nikoliv mužů. Nemám nejmenší důvod, proč bych se k dominantním mužům choval sebeméně jako k dominantům, považuji je za kolegy. 2) Vůči ženám jsem velmi zdvořilý a pokud se žena chová ke mně příjemně, mé submisivní založení vůči nim mě nutí chovat se k nim i uctivě. Dominantní dámy, s nimiž mám dobré vztahy, mi toto jistě mohou potvrdit. Ovšem pokud se dominance ženy projevuje jako chladná nadřazenost a arogance i při běžném společenském kontaktu, zatvrdím se a dám najevo svůj zásadní nesouhlas s takovým jednáním. A 3) mé submisivní založení souvisí s erotikou, v běžném životě mám tendenci přebírat odpovědnost, dokonce i ve vztahu ke své Paní.
  • 8. apríla 2007 16:36:18 CEST
    Zkusím se vrátit k původnímu tématu. To se točilo především kolem toho když je Dáma bezdůvodně hrubá na subíka, má on právo se bránit i dost poměrně tvrdě.
    Základem jakéhokoliv vztahu je ale jistě počáteční zdvořilost především submisiva k dominantovi, který to ostatně z titulu svého zaměření očekává. Když se Domině(-tovi) toho na počátku dostane, nemá důvod být hned odměřený a chovat se a mluvit nakvašeně nebo hrubě. Ostatně všechny Dominy, které jsem měl možnost potkat, byly na počátku velice příjemné dámy, a jsem přesvědčen, že to bylo způsobeno i mým zdvořilým vystupováním. A příjemný vztah nám zůstal. Myslím si, že toto forum už reaguje na vzniklý konflikt, který ale v D/s vztazích není běžný, jedná se o anomálii, výjimku.
  • 8. apríla 2007 16:00:37 CEST
    To že bych psal? Mám spřízněné dominy, tedy spíše ony mají mne, ale je to příležitostné, dle volného času, do kterého mi hodně zasahuje práce. V mém bytě jsem sám a popravdě mi to dost vyhovuje, po předchozí zkušenosti.
  • 8. apríla 2007 13:37:30 CEST
    nie pisal si ze mas vstah.
  • 7. apríla 2007 23:55:27 CEST
    Jo už před několika lety, pokud myslíš manželku bejvalku
  • 7. apríla 2007 14:11:49 CEST
    Jasne starec nic sa nedeje. Inak ako si tak vsimam nejako si sa rozpisal co ta tvoja nechala ta?
  • 6. apríla 2007 20:06:45 CEST
    Dovolil jsem si drobné poškádlení, ale doufám, že jsi si to nevzal osobně, to jsem rozhodně v úmyslu neměl.
  • 6. apríla 2007 17:15:25 CEST
  • 3. apríla 2007 21:48:11 CEST
    Ale nemusíš, když nechceš, my aspoň víme jak na tebe
    • 6 posts
    3. apríla 2007 20:39:18 CEST
    no nic budem si musiet na tento vyraz zvyknut.
  • 3. apríla 2007 17:58:09 CEST
    Ani hanlivý výraz to být nemůže, jednak vanilka je něco spíše jemného a chutného a pak jsme přece ve foru o zdvořilosti, ne? :-)))
    • 2 posts
    3. apríla 2007 17:48:49 CEST
    ked ti nesedi oznacenie vanilka mas nejaky iny navrh? Je to ako hovori Kazouh, proste len termin pre nezainteresovanu verejnost.
  • 3. apríla 2007 17:02:44 CEST
    Nazdar barde, vanilla, vanilkáč a tak podobně, ber jen jako terminus technikus, to není myšleno hanlivě. Pouze se tak jednoduše odliší lidi provozující normální sex od lidí upřednostňujících BDSM, stručně řečeno.
  • 3. apríla 2007 16:57:20 CEST
    Jo, nápadů je hodně, až se člověk diví :-) Pravdou je, že sám bych veřejně nikdy neexhiboval. Sice si to dokážu představit jako trest, protože bych se děsně bál, následků a to i přesto, že bych byl třeba pod maskou. Navíc je ta moje orientace pro mne výsostně intimní záležitost. Tudíž o ní ví jen velice úzký okruh lidí.
    • 2 posts
    3. apríla 2007 16:52:37 CEST
    Prosim Vas preco pouzivate ten vyraz vanilkac alebo spolocnost vanilkovich ludi, ludia su ludia ani otroci ani vanilkovy panacikovia. Prepacte ale ja som na to velmi haklivy na tych otrokou ani tak nie ako na tie vanilky. K tomuto som chcel dodat len ze ak sa partneri dohodnu ze jeden bude D a druhy S tak naco si to zbytocne komplikovat, najst si hraveho partnera/ku a zacat experimentovat.
    • 2 posts
    3. apríla 2007 16:10:59 CEST
    ked nechodi femdom.cz nebude chodit ani bdsm-plesk, oboje ma rovnakeho majtiela :-) a rovnaky server na ktorom to beha
  • 3. apríla 2007 14:54:50 CEST
    viem, že to nemá nič spoločné s témou, ale neviete ako sa dostať na bdsm-plesk. neviem to prejsť