2. novembra 2010 1:58:18 CET
Asdareel rozvinul si zaujimavu temu a z casti mas pravdu. Neiktore Dominy to mozno trochu prehanaju. Viem si taku namyslenu panicku predstavit. Nepoznam taku, ale pocul som o takych. Ja som mal to stastie, ze si ma vybrala "dobra" Pani. Nemozem na nu povedat jedine zle slovo, az na to, ze niekedy ma citovo potrapi
(ked mi chyba, alebo ma ignoruje a vsak niekedy neviem preco)
Nechapem vsak, preco si z toho robis tazku hlavu? To ze si submisivny, neznamena ze si musis nechat srat na hlavu! A uz vobec nie od kolegov
SPRAVNY CHLAP MUSI BYT NIEKEDY AJ DOMINANTNY. Musi svoju Pani chranit. Aj ked je to tvrda, nekompromisna Domina, stale je to nezne zenske stvorenie. A k Pani ku ktorej sa oddas, tak ano ma pravo si s tebou robit co chce. Si jej otrokom. Ak sa ti nieco nepaci musis dat najavo a dohodnete sa. Ked sa ti nejaka Pani nepozdava tak si jednoducho daj odchod... samozrejme ako gentleman. Toto mi poradila Pani, ktorej momentalne patrim. No nie je to ironia?
(Citujem, nepamätam si vsak v ktorom fore to bolo:) Ked sa uz rozhodnes s nejakou Pani ist do vztahu, tam uz sa o tom treba VAZNE POROZPRAVAT. Lepsie sa taha, ked za povraz tahaju dvaja, ale musite tahat spolu a nie proti sebe. Ked taha za povraz iba jeden,,, taky vztah dlho nevydrzi.
Corwin11:
Tvojim dominantnim kamaratkam by som odkazal asi len tolko: Subik, ktory povie Domine k...a, nie je ziadny subik. To su len uchylaci, ktory si chcu uspokojit sexualne tuzby. Nieco podobne ako fetaci, len su zavysli na niecom inom
Ver, alebo nie aj ja mam s takymi skusenost a pri tom som hetero. Z takych nech si nerobia tazku hlavu, poslat do p..i a dovidenia