28. marca 2007 22:53:47 CEST
že mám z podobně vytyčených diskusí dost rozpačitej pocit. Stačí mi zahlédnout věty jako "správný DS vztah", "opravdový sub" a tak dál a tak furt a do zblbnutí dál. Podobně kvantifikovaná tvrzení opravdu nemusim. V jiné diskusi na tomto webu jsme vyzdvihovali nevanilkový vztahy proti vanilkovým mj. pro jejich obrovskou rozmanitost. Vím, že zde neexistují dva lidi, kteří by mohli mít natolik se překrývající představy o optimálním vztahu, jako bude mít deset vanilkových strýců v jedné hospodě. To, že mají mé fantazie poměrně jasně vysoustružené kontury, že jsem dokázal dát jasná pravidla, která já považuji za logická, něčemu tak intimnímu, jako je můj sexuální život, přece neznamená, že jíma budu někomu jinému kolíkovat hřiště. Diskuse s podobnými tématy a rovněž i průběhem jsem měl na různých fórech a chatech tu čest sledovat víckrát, nemám pocit, že by někdy byly alespoň trochu užitečné. Na těch diskusích bývá vysledovatelný podobný vývoj s podobnými epizodami, fázemi mírumilovného souhlasení a naopak brutálního osočování a exemplárního utírání odpůrců. Dokonce se vyskytuje docela pravidelně i motiv jednoho diskutujícího, který téměř v každém svém příspěvku diskusi znechuceně opouští, aby posléze opět reagoval, zatímco zbytek auditoria se paktuje proti němu a ubezpečuje se o jeho zavržedníhodných vlastnostech. Spolehnout se můžem i na zaručený příchod fáze, ve které se utíraný diskutér dovolává svého práva vstupovat do oné diskuse se svým názorem, která bývá velice zajímavá oběma stranami použitou argumentační gymnastikou.
Takže děkuju Asdareelovi za typ, na femdomu jsem se už dlouho nepotloukal, teď vidim, co mi ušlo. Budu to tam sledovat.