Forums » Nekategorizováno

BDSM a vzájemná zdvořilost

• 2 posts
    3. apríla 2007 14:20:46 CEST
    vzhladom k tomu ze zijem v Prahe som mysleal tiez skor na Cechy ako na Slovensko :-)
    Podstatne je ale ze obcas podobne pre mna scestne napady ludia maju a to sa mne nevidi idealne. Proste chapem ze niekto exhibovat potrebuje ale aj to ma svoje hranice. Vsetko je to o tolerantnosti. Aby sme sa spravali tolerantne k svojmu okoliu a nepohorsovali ho zbytocne a neobracali voci sebe.
  • 3. apríla 2007 14:11:23 CEST
    Femdom už jede, ale tam opravdu nemá smysl diskutovat. Diskuse se vede tady, ale tam je to o ničem.
  • 3. apríla 2007 13:47:22 CEST
    Co se stalo s femdom.cz??? Ví to někdo???
  • 3. apríla 2007 13:19:03 CEST
    nevím jak na Slovensku, ale u nás bychom se zvořilosti, při hrátkách na veřejnosti, asi nedočkali, Brrrr, doslova mne mrazí při té představě!
    To by se jednalo spíše o veřejnou diskreditaci.
    • 2 posts
    2. apríla 2007 22:37:40 CEST
    ale aj v tom pripade ze je niekto exhiba by mal mysliet na to aby neublizoval svojmu okoliu. Myslim tym ze mi nepripada vhodny verejny vyprask niekde na ulici ktory ostatnych odpuczuje len preto ze mne to robi dobre. Da sa predsa realizovat aj medzi ludmi ktory pohlad na cosi taketo vitaju
  • 2. apríla 2007 20:06:28 CEST
    Jasně devět stupňů submisivity, k tomu devět stupňů dominace a jsme u gró věci, co jsem Vám chtěl kluci sdělit ve svém příspěvku: POCHOPENÍ A TOLERANCE je pro D/s vztah nezbytné!! Po prvním kontaktu je nemožné stanovit s kým mluvíš a jak se máš ke komu chovat, musíš ho identifikovat, POZNÁNÍ. A bez předchozích vlastností se k tomu poznání ani nemusíme dopracovat. A tak se objevuje další nutná vlastnost pro fungování vztahu TRPĚLIVOST. A když už se někdo dopracuje k těmto vlastnostem, pak je po ruce i ZDVOŘILOST.
  • 2. apríla 2007 19:38:58 CEST
    Myslím si, že neexsistuje jednosuchá odpoveď na túto otázku. / vždy je to o našich hraniciach / Ja osobne si všetky prejavy BDSM nechávam na čisto súkromnom poli. Možno je to trochu obava čo by na to povedalo okolie - alibizmus. Nemám potrebu svojou nezdvorilostou v spoločnosti niekoho trestať. Ale to som ja a možno niektorých naozaj vzruší len to ak ich poníženie vidí dotatok iných ľudí....
  • 2. apríla 2007 19:18:31 CEST
    česky: http://www.bdsm.cz/Articles/clanky/teorie/clanek-33.aspx
  • 2. apríla 2007 17:14:31 CEST
    IMO je mezi vanilkou a bdsm povlovný a zcela spojitý přechod. Je vanilka, je hrající si vanilka, submisiv jen při hře, submisiv i mimo hru, otrok... Celkem dobrý popis je tady:

http://www.westom.com/leather/nine_degrees_of_submission.htm
  • 2. apríla 2007 17:00:05 CEST
    V souvislosti se zdvořilostí a s důvodem vzniku tohoto diskusního zákoutí, mne neustále vrtá hlavou myšlenka, co to je vlastně reálný otrok a reálná domina, kdo ještě je vanilkáč a kdo už je spíše praktikující hráč- otrok a kdo už je opravdu založením otrok. Já vím, je to chození od extrému do opačného extrému. Je to obtížné sám sobě zodpovědět a pak tedy následuje jednoznačný závěr: bez pochopení a nesmírné osobní tolerance se D/s vztahy nikdy nemohou obejít. Tolerance logicky předpokládá, že se nikdo nemůže nadřazovat nad druhé ve smyslu: "ty jsi ještě vanilkáč a já už jsem otrok, tak se do toho nemontuj a nebo ty tomu hovno rozumíš, já jsem reálný otrok". Posouzení submisivity nebo dominance je obtížné pokud dotyčnou osobu nepoznáš osobně a nebo jsi s ní delší čas v nějakém kontaktu. Pak je to taky o tom, jak moc si tě protistrana připustí k tělu, aby jsi ji vůbec mohl poznat. Takže s mírou tolerance přichází i míra zdvořilosti. Bezva, já si snad zodpověděl sám, ale myslím, že se mnou budeš souhlasit.
  • 2. apríla 2007 14:15:11 CEST
    jasně, souhlas
  • 2. apríla 2007 14:13:43 CEST
    Ale na závadu to není, ne??:-))
  • 2. apríla 2007 9:09:24 CEST
    Právě jsi vyjmenoval základní rozdíly mezi tvým a mým přístupem :-) Já vulgarity nesnáším ani konsensuálně, dáma je přece dáma, ne? Na srazech rozhodně vystupuji jako sebsvědomý jedinec a dovolit si ke mně může kdokoliv jen to, co mu dovolím já sám, ne madam. Kdyby někdo chtěl něco na mě nekonsensuálně zkoušet, dostal by se do velkých problémů. No a viruálně se řídím pravidly slušného chování a netikety. D/s styl až po domluvě, až s moji Paní.
  • 2. apríla 2007 8:25:13 CEST
    Jasne beru na vedomi :) Jinak co se tyce komunikace a zdvorilosti.Z chovani tzv.dominantni zeny lze snadno vycist ,zdali chce subika opravdu jen z lasky k bdsm a nebo jen k obycejnemu zneuzivani,jako treba,zaplatis,nakoupis,uklidis,vypadnes,odmenu z me strany necekej a nebo takova ,kterou bdsm bavi,dokaze o tom v klidu komunikovat,vcitit se do toho co se subikovi libi a vzajemne prohlubovat city k teto vasni.Vyciti li subik,ze to s nim pani mysli vazne ,pak je opravdu model k tvarovani.
  • 1. apríla 2007 16:44:50 CEST
    Chlape, proč si myslíš, že chceme něco měnit? Všichni tady jen mluvíme o komunikaci mezi sebou. O běžné komunikaci, vhodné nebo nevhodné a předkládáme své názory. Míra submisivity je u každého jedince jiná a o tom je zase ten mhohokrát omílaný pojem: konsensus obou stran. Pro někoho je to hra, pro někoho je to životní styl, někdo hraje jen divadlo, někdo onanuje u PC a někdo to chce jen vyzkoušet. To nemůžeme a ani nechceme ovlivnit.
  • 1. apríla 2007 16:35:51 CEST
    Však D/s vztah je o hře na všechny city. Vřískot je taky útok na city! :-)
    Vše je o dohodě a souhlasu obou stran. A taky o poznání. Každá Domina je trochu jinačí než druhá, stejně to platí i pro subíky. Jedna dokáže být hodně sadistická, druhá to dokáže přehánět s laskáním atd. Jeden subík preferuje spanking do krvava, druhý na sebe nechá třeba vřískat, ale snese jen dvě rány na holou... Obě strany se musí shodnout, což je poměrně obtížně realizovatelné v profesionálních studiích. Jednak tam musíte na sebe všechno povědět, aby Domina věděla, jednak tam vyvalíte tolik informací, že za dobu vymezenou není schopna na Vás vše zrealizovat a ještě jí může některá informace uniknout. Navíc ztrácíte moment překvapení, protože dopředu tušíte co bude následovat. Pak tam trochu chybí i služba pro Madam. Sice zaplatíte, ale Domina obvykle skáče kolem Vás, možná by to trochu mělo být obráceně, ne? :-))
  • 1. apríla 2007 16:23:44 CEST
    Pravda, základ máme stejný, cesty možná různé, ale nakonec to místo na kolenou najdeme stejné. Já, když vím, že dotyčná má nárok, tak se v klidu podřídím a vyslechnu si i vulgarity, ale určitě nééé na veřejnosti. Na střetnutích, půjdu s madam a tam záleží na její velkomyslnosti, co si kdo ke mně může dovolit. Na serverech v diskuzích si to nechávám líbit podle toho, co se mi zdá košér v duchu vedené diskuze anebo, jest-li je to jen "ohováranie". Tedy nakonec použiji i svůj rozum :-)
  • 1. apríla 2007 14:58:12 CEST
    asrael má pravdu, submisívny partner má tiež city a nie je to len vec, ktorú niekto používa. Mne sa napríklad veľmi páčia niektoré postavičky z OWK, ale napr. taká madame Sarka keď začne histericky ziapať, nepripadá mi to ani trochu femdom. V tomto smere sa mi páčia viac ženy, ktoré aj jemným hláskom až šeptaním a sexy tónom dokážu dostať "otroka" do varu. Veď keď domina vrieska a je celá červená, skôr zhadzuje seba ako "otroka".
  • 1. apríla 2007 11:39:07 CEST
    Myslím, že se zase až tak moc nelišíme. I pro mě je bdsm přítomné ve vztahu stále, do jisté míry i mimo scénku. To, co mi vadí je, když se subík, i cizí člověk, bere apriorně nekonsensuálně jako hadr na podlahu, nebo aspoň jako někdo s nižším postavením.
  • 1. apríla 2007 10:50:35 CEST
    Znam subika,ktery slouzi manzelskemu paru.Bydli u nich ve sklepe,ma tam malou skrinku na obleceni ,jednu starou postel,jedno wc ,ktere ma zaroven i jako umyvadlo.Chodi do prace,po praci se stara temer o vse v dome,uklid,nakupy,prace na zahrade atd.Vyplatu odevzdava.Jednou za cas mu da pani vyprask, poplive ho atd. Ma zakaz chodit kamkoliv ven,za zabavou atd.Krome nakupu a prace.Je stastny a jinak by zit nechtel.Tezko mu vysvetlite,ze by mohl bdsm prozivat jinak.
  • 1. apríla 2007 10:22:17 CEST
    pojem slova otrok,chteji tak zit,je jim jedno ze ztrati lidskost,touzi po zivotni degradaci.Z cehoz vyplývá ze nemuzete usmernit submisivitu v jednotny celek tak ,aby se vsichni subici chovali stejne.Nekomu staci onanie u netu,nekdo chce zit lidsky zivot zprijemneny radovankami bdsm a nekdo holt citi submisivitu jako zivotni podrizenost a je stastny zustane li v zivote jen bezcenou poplivanou hadrou urcenou jen k otroctvi,posmechu a celkove degradaci.Proto nepletme si realitu s divadlem.
  • 1. apríla 2007 9:42:38 CEST
    Stejne tim nic nezmenite a kazdy si bude delat to co se libi a vyhovuje jemu.Nekdo se chce citit dustojne ,byt stale clovekem a bdsm brat jako prijemne okoreneni krasnych chvilek,pres den prisny a arogantni pan,ktery i presto ze o sobe tvrdi,ze je submisivni ,dokaze sproste vynadat sve podrizene,doma zmlatit manzelku a vecer nekde v sm salonku se teprve plazi pred dominou a olizuje ji kozacky,stejne tak jsou subici,kteri to nechteji brat jen jako domluvene pripadne divadelko ,ale chteji opravdu naplnit
  • 31. marca 2007 23:31:57 CEST
    Na Femdomu jsem spíše brojil proti neodůvodněným úsudkům na základě domněnek uvedených dam, především Ramony, bez znalosti Tvé osobnosti. Už jsem to uvedl, já D/s vztah neomezuji jen na sex, ale i na volný čas, chápu to i za životní styl naplňující volný čas. Ubezpečuji Tě že mám i jiné koníčky a práci, kde nemohu vystupovat jako subík. K životu je jistá míra suverénnosti nutná.
  • 31. marca 2007 23:23:46 CEST
    Bezva, a já zřejmě potřebuju "dobít" baterky, nejlépe od Dominy a je mi fuk jest-li tomu někdo říká úchylnost nebo společenská nebezpečnost, ale mám pocit, že filosofováním se toho asi nedočkám, že? Já prostě k D/s vztahu potřebuju tu hromádku násilí fyzického i verbálního a poté k tomu i trošilinku pohlazení. A taky neomezuju D/s vztah jen na sex, ale rád tomu věnuji i více volného času, protože D/s vztah potřebuje i přípravu.
  • 31. marca 2007 21:08:41 CEST
    Já z toho pochopila to, že Božena Castiglione potřebuje chlapa:-)))