Forums » Nekategorizováno

co ocakavate

• 31. mája 2009 1:55:05 CEST
    Popravde, ocakavam ze tu najdem nieco co som neocakaval.
    Hladam kohokolvek komu sa paci bdsm, na pisanie, vymenu skusenosti, hry po nete a realne stretnutia.
  • 28. apríla 2009 16:52:05 CEST
    ja som chcel spoznat viac ludi z tejto "komunity", ktorych bavi, vzrusuje to co mna, hlavne som chcel spoznat subinky, alebo switchky z Vychodneho Slovenska. Spoznat nolve praktiky a pod.
    • 5 posts
    20. marca 2009 12:28:23 CET
    kocur_mosur: ja by som ocenil search ale taky, ktory by povedzme vylistoval prispevky alebo inzeraty vybraneho uzivatela.

- moj prispevok bol adresovany adminovi/vlastnikovi serveru. V podstate kazdom fore mas moznost hladat uzivatelove prispevky priamo z profilu. Mnohe enginy umoznuju aj ovela viac, ale to tu nie je nutne.

Ak nechces skakat, tak neskac :)))
  • 19. marca 2009 22:13:04 CET
    ono ja by som velmi hned neskakal...corwin ma pravdu, vyhladavanie tu je. nie sice take komplexne akoby si rad mal ale je. ...

aspon si v kazdom pripade vies najst prispevky vo forach od daneho uzivatela. s inzeratmi je to tazsie, zatial som tuto moznost neobjavil....ale zas na druhej strane, nechyba mi...

takze skor ako zbrklo do niekoho skocis, zisti si ci ten dotycny nahodou nema aj pravdu.,...aj ked len z ciastocny...

btw. zachytil som tvoju registraciu na externom fore o projekte MLYN. neautorizoval som ta. ked teda vyuzijes moznost hladania prispevkov daneho uzivatela, zadaj si do vyhladavania moj nick a s urcitostou sa dozvies preco nie si pusteny na forum a co preto treba spravit ak sa tam chces dostat...

teda ak si to bol ty...
  • 19. marca 2009 20:49:49 CET
    citaj poriadne co pisem a potom odpovedaj ;)
    • 5 posts
    19. marca 2009 17:55:28 CET
    ved tu je :-)
    • 5 posts
    19. marca 2009 14:41:21 CET
    ale taky, ktory by povedzme vylistoval prispevky alebo inzeraty vybraneho uzivatela.
    • 9 posts
    5. marca 2009 21:18:31 CET
    Aspoň niesom jediný závislý na Domina.sk
  • 5. marca 2009 12:03:45 CET
    vyborny postreh, zavislacim a frflem ze sa tu da iba zavislacit ;)
    • 7 posts
    5. marca 2009 11:59:26 CET
    Tým,že tu diskutuješ,si sa sám zaradil,blahoželám.
  • 5. marca 2009 10:13:48 CET
    Nic!

Hladanie partnerky? Zabudnite! Je to dane tym, ze nepomer zien s uchylkou ktora mi imponuje a muzov ktorí maju o tieto zeny zaujem je extremne velky. Tym väcsi ze z tych niekolko dievcat a zien je polovica "profesionálok" a z tych 50% je iba niekolko single.

Diskusia na tomto portali je na urovni diskutérov a tym bolo povedane asi vsetko.

Zoznamka je vlastne plna roztuzenych slintajucich masochistov a inzerujucich profi domin. Ale nie je to chyba servera, to je status quo ktory je dany situaciou v reáli.

Zabudol som nieco? Mozno, ale nie je to dolezite.
  • 10. februára 2009 12:38:00 CET
    :D to my je jasne ze taka komunikacia nikam nespeje myslim ze takych je tu viac nez dost..to by bolo zoznamenie o com ved to rovno mozem ist na privat a mam to aj bez pisania :) ved hladam niekoho kto my rozumie a to neznamena ze s nim chcem hned nieco riesit..
    • 5 posts
    10. februára 2009 12:32:57 CET
    :-) ...nie je treba zufat, je treba skusat ..ale hlavne zacni normalnu komunikaciu a nie, ze madam subik sa hlasi do sluzby, alebo nieco podobne ....to si si rovno podpisal ortiel
  • 10. februára 2009 12:27:27 CET
    viem ze som dost mlady ale aj ty si mal jak ja a nemyslim si ze si mal vtedy ine pocity..snazim sa no a s tou komunikaciou my to pride tu dost uzavrete ale mozno je naozaj chyba u mna ..
    • 5 posts
    10. februára 2009 12:21:54 CET
    ..no si dost mlady na to, aby si vynasel takove soudy, ...da sa najst, len je treba sa snazit a hlavne vediet komunikovat
    • 5 posts
    10. februára 2009 12:20:37 CET
    ..asi to myslel, ze si konecne splnit sny aj v reale .....
  • 9. februára 2009 20:46:44 CET
    taka drobnost...

ako definujes racionalne pojem "realny sen"?
  • 8. februára 2009 14:01:57 CET
    registroval aby som sa trosku nasiel pravdupovediac doteraz sa my to moc nepodarilo :D aj ked aspon viem ze niesom v tom sam ...ale ved clovek sa hlada vacsinou cely zivot no ne ?
    • 5 posts
    6. februára 2009 19:44:54 CET
    Som tu, už pekných pár rokov ale nájsť spriaznenú ženskú dušu sa mi nepodarilo ... ským by som sa mohol pravidelne ... a zadarmo ... sa stretávať a spľňať svoje S/M sny ...
    • 5 posts
    30. januára 2009 16:13:03 CET
    ..keby bolo zbytocne, asi by som nemal tolko prispevkov :-)
    • 5 posts
    30. januára 2009 16:06:36 CET
    Keď niekoho oslovíš priamo, je to najrozumnejšie, ale vtedy sa mimovoľne dostávaš do rozhovoru, kde sa chceš tomu druhému aspoň čiastočne prispôsobiť. Ale názory, ktoré hodíš na fórum, by mali byť nikým neovplyvnené - teda vystihujúce tvoju osobnosť. Alebo myslíš že je zbytočné debatovať na fórach?
    • 5 posts
    30. januára 2009 15:35:03 CET
    ...rozumnejsie je oslovit cloveka priamo .....
  • 30. januára 2009 14:29:02 CET
    ....myslím, že originálnejšie sú príspevky, ...ti rozumné :-)
  • 30. januára 2009 13:39:43 CET
    To ja neviem, ale je mi to dost jedno. Prispevkami si hladajuci zvysuju sance, ale je na nich, aky sposob si vyberu.
  • 30. januára 2009 11:58:11 CET
    ..len kolko ludí, ktorí odpovedajú na inzeráty sa prezentuje aj na fórach?