Forums » Uncategorized

• 22. septembra 2008 17:11:08 CEST
    deci in sfirsit ne-am intilnit cu toti
  • 22. septembra 2008 1:19:09 CEST
    Vad ca foarte multi pe aici se plang de faptul ca sunt foarte multe Domine care nu au habar despre bdsm dar pot spune cu o foarte mare sigurantza ca sunt si foarte multi "submisi"care nu au nici cea mai vaga idee.Isi imagineaza ca a fi supus/sclav inseamna o partida de sex legat de pat .Sunt si mai multi cei care spun ca au un milion de fetishuri,ca nu au limite bla bla bla si apoi vine si bomba"Nu am avut niciodata o stapana si nu am experimentat nimic".Aaaa si ar mai fi o problema toti visati la Stapane cu studiouri,accesorii...etc dar sa fie pe gratis Eu nu sunt si probabil nu voi fi niciodata o "pro"domina,nu am studiouri, site-uri si nici vreun arsenal de accesorii...stiu doar ca in urma cu ceva timp am descoperit ca imi place sa fiu ceva mai rea cu partenerii mei(nici nu stiam la vremea aia ce inseamna bdsm)...am inceput cu niste jocuri nevinovante...si am ajuns destul de departe(spanking,humiliation,toilet service,bodyworship,facesitting,breath play,deprivation,torture).Nu stiu dak sunt o domina adevarata in viziunea voastra dar sincer nici nu imi pasa...stiu doar ca eu imi traiesc viata asa cum imi place...
  • 12. júla 2008 15:22:46 CEST
    DA CAM ASA E .. EU AM ZIS-O LA PLURAL
    SI PENTRU MASCULIN SI PENTRU FEMININ .. DAR CE SA-I FACI !!! Nu putem sa ne facem auziti nici daca urlam !!
  • 11. júla 2008 20:49:19 CEST
    Romani tot mai suntem cat de cat.... Dar romance? Pana acum nu stiu daca am numarat bine.. dar parca am vazut una singura intrand in vorba cu noi pe aici, nu-i asa ROBERTA?
  • 9. júla 2008 23:47:03 CEST
    Doar atatia romani suntem ???
    Sincer as vrea sa vad cati suntem sa vedem daca suntem in stare sa formam o comunitate .....(waiting)
  • 3. júla 2008 23:14:54 CEST
    Pentru toti cei interesati voi fi in Romania in august imediat dupa owk asta inseamna ca 12 august voi fi in Bucuresti si voi sta 2 saptamani dupa care ma voi intoarce in Olanda ptr detalii stiti unde sa scrieti !!
  • 3. júla 2008 23:03:36 CEST
    Pentru toti cei interesati voi fi in Romania in august imediat dupa owk asta inseamna ca 12 august voi fi in Bucuresti si voi sta 2 saptamani dupa care ma voi intoarce in Olanda ptr detalii stiti unde sa scrieti !!
  • 1. júla 2008 20:44:09 CEST
    Sigur ca da.... Si eu sper sa nu moara. Ca doar de aceea l-am creat, ca sa traiasca cat mai mult si sa atraga aici toti romanii care impartasesc asa ceva. Dar raman tot pe ganduri si spun: CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA!!! Astept cu nerabdare sa rasara cat mai multe flori pe aici. Bafta la toti .... si vegheati ca acest topic sa nu se stinga in timp.
  • 30. júna 2008 22:33:36 CEST
    va salut pe toti!pentru Stapana Roberta...obedienta mea totala!parerea mea este ca se vorbeste mult si prost,nu exista sclavi si nici STAPANE in tara noastra jegoasa si bolnava!ii numeri pe degete...suntem rai intre noi,ne atacam intre noi,ne uram intre noi...ne tepuim intre noi...experienta mea imi spune ca nivelul bdsm in Romania este in epoca primitiva...asta datorita caracterului nostru imputit de a fi, imi pare rau sa spun asta despre semenii mei si tra mea...toti suntem la fel...98 % intra pe site-urile putine in romana in ceea ce priveste bdsm si se inscriu doar pentru ca trebuie sa se inscrie(asa e la romani,voteaza ca asa trebie desi nu stim pe ce lume traim...).sunt foarte putini cunoscatori si imi pare rau sa spun...din mii de sclavi ce apar pe net daca 50 sunt in tema este bine.am foat in italia,in grecia sin in franta la dominatoare...diferenta elementara...tipele alea stiu pe ce lume traiesc si stiu ce fac...la fel ca si Divina Roberta,nu o cunosc personal dar am auzit de bine.in primul rand stie a comunica,comunicarea este esenta relatiilor intre oameni,nu credeti?mi-am exprimat cateva idei,sper sa nu mora acest topic pentru ca este al nostru...al romanilor..nu?
  • 30. júna 2008 18:02:47 CEST
    Dragule sincer as vrea sa te trimit la o dominatoare calumea in tara dar sincer sa iti zic nu cunosc
    personal nu cunosc nici o alta dominatoare in Romania !! ce cunosc eu romance sunt toate prin spania olanda germania s.a.m.d.
    de aia am si zis ca toate dominatoarele bune pleaca din tara din lipsa sclavilor
    ce sa zic ... bafta in cautaresi iti dau un hint nu mai lua anunturi din ziare
    de asta exista internetul nu cred ca "tigancile " se baga si ele pe net
    lasa anunturile de ziar si cauta pe google :) e cel mai sigur
    o domina adevarata are cel putin un site
    eu am 2 doua in romania unul in italia si mai urmeaza:)
  • 29. júna 2008 16:55:30 CEST
    Buna ziua Stapanei Roberta si sper s nu se supere ca din proprie experienta am incercat sa ma intalnesc cu mai multe "stapane " , dar nu stiu cum se face ca din 4 incercari toate erau de etnie roma si nu mai vorbim de experienta... parerea mea ca erau doar prostituate de 3 lei pt ca mi-au cerut sa platesc inainte! Si nu vad ce este rau sa ceri si parerea altora ca mine! Sunt convins ca Dumneavoastra Stapana Roberta existati in realitate dar folositi cuvantul " noi " cea ce inseamna mai multe stapane , de care eu poate nu stiu! Poate ma ajutati si pe mine sau poate si pe altii sa vedem ce inseamna acest " noi " - adica poate 10-20 stapane pentru care intr-adevar poti pleca capul umil, ca eu nu am informatii decat despre Stapana Roberta si Stapana Luna care inteleg ca mare parte din timp sunt plecate si inafara si Stapana Mara, despre care am auzit numai cuvinte de lauda! " noi " = 3 stapane in Romania ? Imi cer scuze inca o data daca gresesc , dar asta e parerea mea!
  • 29. júna 2008 16:54:42 CEST
    Buna ziua Stapanei Roberta si sper s nu se supere ca din proprie experienta am incercat sa ma intalnesc cu mai multe "stapane " , dar nu stiu cum se face ca din 4 incercari toate erau de etnie roma si nu mai vorbim de experienta... parerea mea ca erau doar prostituate de 3 lei pt ca mi-au cerut sa platesc inainte! Si nu vad ce este rau sa ceri si parerea altora ca mine! Sunt convins ca Dumneavoastra Stapana Roberta existati in realitate dar folositi cuvantul " noi " cea ce inseamna mai multe stapane , de care eu poate nu stiu! Poate ma ajutati si pe mine sau poate si pe altii sa vedem ce inseamna acest " noi " - adica poate 10-20 stapane pentru care intr-adevar poti pleca capul umil, ca eu nu am informatii decat despre Stapana Roberta si Stapana Luna care inteleg ca mare parte din timp sunt plecate si inafara si Stapana Mara, despre care am auzit numai cuvinte de lauda! " noi " = 3 stapane in Romania ? Imi cer scuze inca o data daca gresesc , dar asta e parerea mea!
  • 29. júna 2008 12:39:50 CEST
    cati la suta din voi vorbiti in nestire de cauza ?? si cati la suta din voi au tupeul de a se duce la o stapana sa vada cu proprii ochi daca e adevarata sau falsa ??
    nu stiti decat sa barfiti ca babele la cotul strazii si sa va dati cu pararea fara ca macar sa stati de vorba cu persoane:)) sunteti patetici
    sincer nici nu ma astept la altceva de la voi
    dar avem si noi niste zicale stiti unde nu-i cap e vai de picioare tatelor!!!
    daca vreti sa faceti ceva intelept incercati sa vorbiti cu dominatoarele si dupa aia bagati-le in discutii iar pentru sclavii care ma cunosc si nu au scris nimic rusine sa le fie de asta va pleaca toate dominatoarele bune din tara ca stati si barfiti pe net in loc sa le serviti
  • 23. júna 2008 18:11:00 CEST
    singura stapana adevarata pe care am intilnit-o in romania este domina mara,este deosebita si stie sa te faca sa simti ceea ce esti...este o stapana adevarata,ca in strainatate dar cu mai multa pasiune
  • 22. júna 2008 22:38:55 CEST
    eu am fost de mai multe ori la STAPANA LUNA. e o STAPANA adevarata si are si un studio super fain. o recomand cu caldura.
  • 22. júna 2008 20:58:33 CEST
    practica cineva sclavia financiara? ce parere aveti despre acest fetish?
    • 2 posts
    22. júna 2008 8:32:08 CEST
    de ce nu incercati sa o vizitati pe Stapana Mara, este perfect acolo si merita toti banii, eu va asigur ca este o stapana profesionista, are un studio perfect, foarte curat si ingrijit si nu asteapta sclavii sa-i faca curat, stiti voi, omul sfinteste locul.....eu am fost la ea si a fost super de tot, nici macar nu simti faptul ca nu se face sex, pleci de acolo implinit si bucuros ca nu ai ratat o ora doua din viata ta degeaba....va urez bafta dragi sclavi!!!
  • 21. júna 2008 11:15:33 CEST
    da, sunt de acord cu ce se scrie aici... desi nu sunt din Romania... la noi e si mai mare problema, dar am avut fericirea sa cunosc o Domina adevarata. Vad ca sunt si in Romania multe, unele din ele trbuie sa fie reale. Imi pare rau ca nici una nu intra in discutia noastra sa-si expuna parerea
  • 21. júna 2008 3:05:51 CEST
    poate stie cineva vreo stapana mai de incredere? ce parere aveti de Stapana Luna, Stapana Roberta?
  • 20. júna 2008 16:46:28 CEST
    sunt foarte multe stapane care nu erita sa isi spuna nici macar femeie,nu stapana,trebuie facuta o selectie,este lin de femei de etnie roma care se dau stapane
  • 19. júna 2008 18:04:25 CEST
    da, corect... prostituate care habar nu au ce e aia bdsm. problema care consider eu ca e mai grava e cu cele care stiu si totusi profita ca sa faca bani din asta... niciodata nu m-asi duce cu o "pro", in primul rand fiindca nu am incredere, nu stiu ce experienta are si daca ii pasa sau nu de integritatea mea corporala si de sanatatea mea (multe boli pot fi transmise, sa nu mai vorbesc de rani permanente), in al 2lea rand daca ar face-o de placere, nu ar cere bani, deci nu e placere pt ea... si in al 3lea rand mi se par absurde comentariile de genul "femeia e superioara, barbatul e nimic"... de power-exchange or fi auzit? poate asa o fi, dar nu pt mine... eu sunt mai altfel.
  • 19. júna 2008 14:17:10 CEST
    ma bag si io !
  • 19. júna 2008 10:44:30 CEST
    Problema si mai mare e ca si din cele care cer bani putine sunt STAPANE in adevaratul sens al cuvantului. Dai bani si in loc de o DOMINA te trezesti cu o simpla prostituata.
  • 19. júna 2008 8:34:59 CEST
    optimisti, optimisti... dar vad ca nici macar sa ne contrazica nu se baga vreuna. toate vor "tribut", cadourile sunt obligatorii... :)) ma amuza enorm, mai bine singur decat cu asa ceva. ca sa nu mai zic ca nu as avea curajul sa ma las pe mana unei asemenea stapane.
  • 18. júna 2008 20:33:47 CEST
    Dupa cum spuneam.... una nu misca pe aici... lipsa totala!!!