22. septembra 2008 1:19:09 CEST
Vad ca foarte multi pe aici se plang de faptul ca sunt foarte multe Domine care nu au habar despre bdsm dar pot spune cu o foarte mare sigurantza ca sunt si foarte multi "submisi"care nu au nici cea mai vaga idee.Isi imagineaza ca a fi supus/sclav inseamna o partida de sex legat de pat
.Sunt si mai multi cei care spun ca au un milion de fetishuri,ca nu au limite bla bla bla si apoi vine si bomba"Nu am avut niciodata o stapana si nu am experimentat nimic".Aaaa si ar mai fi o problema toti visati la Stapane cu studiouri,accesorii...etc dar sa fie pe gratis
Eu nu sunt si probabil nu voi fi niciodata o "pro"domina,nu am studiouri, site-uri si nici vreun arsenal de accesorii...stiu doar ca in urma cu ceva timp am descoperit ca imi place sa fiu ceva mai rea cu partenerii mei(nici nu stiam la vremea aia ce inseamna bdsm)...am inceput cu niste jocuri nevinovante...si am ajuns destul de departe(spanking,humiliation,toilet service,bodyworship,facesitting,breath play,deprivation,torture).Nu stiu dak sunt o domina adevarata in viziunea voastra dar sincer nici nu imi pasa...stiu doar ca eu imi traiesc viata asa cum imi place...