8. decembra 2005 2:09:51 CET
Zaujala ma tato vasa rozprava, pretoze poznam muza, kt. takyto zakrok chcel podstupit, bol presvedceny o spravnosti svojho rozhodnutia... nebolo to pre jednu zenu, teda prejavenie oddanosti jedninej, ale chcel to urobit, pretoze bol presvedceny, ze pri takom obrovskom mnozstve subikov a malom pocte skutocnych domin si dominantnu partnerku nenajde, ale ako vykastrovany otrok by bol pre ktorukolvek Madam dokonalou hrackou, pretoze sex sa tym pre neho nekonci, ten totiz vznika v hlave, nie v rozkroku... a kedze so svojou bohynou aj tak nemoze spavat, vlastne o nic neprichadza... moze jej sluzit, starat sa o nu a rozmaznavat ju rovnako...
nezdielam jeho nazor, ale svojimi argumentami sa mi nedarilo ho presvedcit a nepatri mi, aby som mu to mohla zakazat... ten zakrok mal podstupit 28.11. a ja nechcem vediet, ci to urobil... bol to kus nadherneho muza, ktory svojou zvlastnou teoriou o absolutnej oddanosti dosiel az k nazoru, ze poskodi to, co dostal darom, svoje krasne telo...
mna osobne predstava, ze by sa mi subicek chcel tak zapacit, ze sa pripravi o kusok svojho tela, prave ten, kde vacsina muzov nechava sidlit aj svoje ego, nielen centrum rozkose, skor desi ako pritahuje... takze este raz: pozor na priania...