Forums » Nekategorizováno

spanking

  • 8. januára 2006 22:26:59 CET
    Hodnotit globalny stav osobnymi skusenostami je kratkozrake...to, ze Ty nemozes najst neznamena, ze take zeny nie su...mozno je chyba v Tebe, co Ty na to? Tiez je nezmysel, nerobit nieco len preto,ze sa bojim reakcie okolia. To, co robim doma je moja vec, rovnako ako to, komu to poviem. Ked to nepoviem nikomu, nebudu ziadne reakcie.
  • 8. januára 2006 19:01:32 CET
    Hmm...Vidim,ze zaujinava debata.Ale Mann61 ma asi tak na 30% pravdu.Ale nesuhlasim s jeho nazorom,ze take subinky nie su.Praveze su ale vacsinou zadane A ked aj je volna,tak zas ma pravdu v tom,ze sa hanbi alebo sa aj boji realizovat na zivo.
  • 8. januára 2006 16:13:23 CET
  • 8. januára 2006 14:44:03 CET
    Iba tolko ti mozem povedat,ze sa dost mylis.Ja viem,za takym ako ty sa taketo nieco lahko,kedze pocitam,ze partnera na take nieco mas.Inac by si to nepisala.Lebo keby vazne boli taketo submisivne zeny na spanking u nas,tak uz davno by som nasiel taku.Su len take,ktore ziju len akoze v nejakych predstavach ale na realny vztah sa neodvazi skoro ziadna.Je to aj tym,ze sa za to hanbia priznat kvoli reakciam blizkeho okolia.A moc sa ani necudujem na nasom konzervativnom Slovensku. Myslim,ze prejde este nejake tie roky aby sa aj tato tema trocha viac otvorila
  • 7. januára 2006 16:32:59 CET
    nemozem inak ako suhlasit....
  • 18. decembra 2005 12:48:42 CET
    Takové ženy se najít dají, zejména na tomto a jiných podobných tématických serverech. Jsem přesvědčen o tom, že ženu svých snů najdeš.
  • 16. decembra 2005 14:10:31 CET
    Mojím snom, je stretnúť ženu, ku ktorej môžeš byť otvorený a povedať o svojich pocitoch ohľadne výpraskov, bez problémov jej povedať svoje predstavy o výprasku a jeho význame pre teba vo vzťahu bez toho, aby sa na teba pozerala či nie si náhodou chorý úchylák. žiaľ zatiaľ sa mi veľmi nedarí.
  • 4. decembra 2005 16:31:10 CET
    To je i můj sen ;-)
  • 1. decembra 2005 14:53:01 CET
    Mě samotného můj vztah ke spankingu udivuje. Mé pocity se při výprasku vždy ubírají jedním z těchto směrů: Buďto je mi to nepříjemné a přeji si, aby to skončilo, ale paradoxně o to krásnější mám na to bezprostředně poté vzpomínky, což bych nazval odročenou slastí, nebo prožívám obrovské a stupňující se vzrušení přímo během výprasku, chci aby byl stále tvrdší a nikdy neskončil. Musím říct, že ten druhý případ musí být pro mou Paní určitě velice fyzicky náročný.
    Miluji představu, že průběh výprasku nemůžu vůbec ovlivnit. Proto bývám svou Paní před výpraskem pevně spoután a dostávám roubík - proti mému eventuálnímu nesouhlasnému huhlání používáme hlasitou hudbu. V současné době jsem svou Paní zaúkolován pořídit si koženou kuklu s otvory pouze pro dýchání, aby při výprasku nebyla rotptylována reakcemi v mém obličeji.
    Myslím, že až tento úkol splním, mohli bychom realizovat svůj společný sen - výprask až do krve.
  • 11. septembra 2005 13:23:53 CEST
    Zaujmalo by ma ake mate pocity pri vyprasku ,aj tych co trestaju , aj tych co citia dopad stiplavej rakosky na sebe.Bol by som rad keby na toto reagovali jedinci,ktory vyprask pri bdsm hratkach preferuju a je im prijemny-a nie ti ,ktori ho beru len ako zlu nutnost.
    Urcite v tomto auditku nie som posledny krat.
  • 11. septembra 2005 13:17:13 CEST
    Som velmi rad, ze tu bolo zalozene toto auditko-mne tak blizke.Spanking je ta praktika ,ktoru mozem bez problemov prevadzat ci uz s muzmi ,alebo zenami.
    to:Liina
    dovolil by som si trochu poopravit nie najoblubenejsia , najrozsirenejsia ,ale najznamejsia.Nie kazdy ma zalubu v spankingu a len v krajnom pripade ho znesie ako formu trestu.
  • 11. septembra 2005 9:40:32 CEST
    nic nie je neoddelitelnou sucastou D/s a BDSM, pravidla si robia konkretni ludia v konkretnom vztahu...kazdopadne, na to, aby nieto dostal od Pani ci Pana nemusi byt masochista, casto je to trest a bolo by kontraproduktivne, potrestat masochistu tak, ako to ma rad ;-)
  • 11. septembra 2005 7:57:37 CEST
    Cast sledujem prispevky v ktorych sa pise ze spanking je neoddelitelnou sucastou d/s vztahu. Ano vo vacsine pripadov tomu tak isto je ale podla mojho nazoru D/s vztah moze byt aj zamerany skor dusevne to znamena podriadenie si subinky bez trestov typu spanking. Nejedna subinka je velmi rada submisivna avsak nie masochisticka. Cize submisivny vie vzdy znamena masochista. A taktiez to plati naopak, niektore osoby nie su submisivne ale miluju bolest v ramci sexu a s radostou podstupuju tvrdy spanking.
    Takze tolko moj prispevok. Mate dovolene reagovat :)
  • 11. septembra 2005 1:27:44 CEST
    Prvykrat 2, pretoze som sa pred nimi nechcel vyzliect. Nakoniec ma vyzliekli, jedna mi drzala ruky a druha ma bicovala po riti opaskom... .To bolo na tabore .Dalsie 4 - to su moje spoluziacky z gympla, bol skolsky vylet, sme sa naliali, a islo sa na to. Nebola v tom ziadna scena. Dalsie 3, to sme si ich s kamosom zavolali na byt, on bolv spalni ja v obyvacke a baby sa striedali sa medzi nami jak sa im zapacilo... .To bolo v ramci dlhsieho vecera, ale trestali ma skorej preto, co ich napadlo, nie pre nieco konkretne. Vsetky vyssie uvedene o tom vedeli, ja si myslim, ze sa nemam za co hanbit a beriem to ako cnost
  • 9. septembra 2005 20:03:05 CEST
    Mohl bys přiblížit, jak tě trestaly? A při jaké příležitosti? Věděly, že to máš rád, nebo tě prostě potrestaly a neptaly se?
  • 9. septembra 2005 19:38:55 CEST
    Ono je to podla mna tak, ze ked o tom otvorene nepovies svojej priatelke, tak to asi robit nebude... .Ja mam sladkych 18, a uz ma poriadne trestalo asi 9 divcat, z toho minimalne 4 to vzrusuje tiez, co nie je az taka zla bilancia, hm ?? Ale zo ziadnou som nemal nejaky dlhsi vztah, priatelke sa to neodvazim povedat .. Ale aj to raz(snad) prijde
  • 9. septembra 2005 11:02:49 CEST
    Já nedokážu posoudit, nakolik je spanking rozšířený na Slovensku, ale vzhledem k tomu, že jde o jednu z nejoblíbenějších praktik a dokonce jde o praktiku, která mnohdy vůbec není vázaná na D/s, řekla bych, že ani Slovensko nebude vyjímkou:-)
  • 9. septembra 2005 10:59:04 CEST
    Tělesné tresty jsou podle mého názoru samozřejmou součástí D/s vztahu.