17. mája 2007 13:42:47 CEST
zle si to pochopil,ona nepatri medzi odoby , ktore pouzivaju sucasne dva nicky, len ten predchadzajuci pouzivala v minulosti ,potom istu dobu obidva, ale len z toho dovodu aby ludia vedeli, ze je to ta ista osoba,a teraz len ten sucasny, Ak tam budes urcite ti povie aj ten svoj minuly.
Na ,, Slunecnu Tvrz"najdes odkazy www takmer na kazdej tematickej stranke zaoberajucou sa BDSm. Ja najcastejeie pouzivam linky z bdsm.cz.
Re: Luzitania
nie je dobre ze ziarlis na vsetko , este dokonca aj na to kde som bol v minulosti, ked si sa ty ucila svoje prve pismenka.Ja mam uz vacsiu cast mojho zivota za sebou, tak je pochopitelne ze som nieco za tu dobu musel zazit, ty ho mas len pred sebou a vsetky tieto,,vrusa-strasti a radosti zivota " mas pred sebou.
Tusim ze studentkou si uz len poslednych 10 dni, a dovtedy do toho Brna urcite nestihneme-cha-cha. Mam celkom jasne tusenie ze Tvoje vysvedcko nebudu same jednotky , takze s tym budeme musiet nieco robit,a da sa to aj tu , netreba koli tomu ist do Brna.
Ja som nicku Spanking, podal len objektivny komentar, nechvalil som dane akcie-vies ze chvalim len tie svoje-cha-cha.