Forums » Nekategorizováno

Hlasite sa na verejnosti k BDSM ?

  • 28. januára 2005 15:27:33 CET
    Ano potrdzujem aj ked som neverila že cez net sa daju ziskať užasny priatelia ,ale daju vela nas spaja nie len bdsm :-))
  • 28. januára 2005 2:42:37 CET
    ja osobne sa ku BDSM hlasim aj v normalnom zivote. V podstate je to od doby kedy to moja byvala vyblabotala mojim rodicom, to boli snad jediny ludia pred ktorymi som to chcel utajit, ale vzapati ked to vedeli uz som nemal dovod to schovavat. Samozrejme ze hlasenie ku BDSM nie je to ze chodim pomedzi ludi a okoloiducim rozpravam podrobnosti z mojho intimneho zivota, ani sa na to nesnazim zaviest pri debate temu. Ale pokial ta tema pride a niekto tym opovrhuje tak sa otvorene postavim. V sucasnej dobe to vedia snad vsetci z mojho okolia, nestratil som ani jedneho priatela koli tomu ze som sa priznal ku svojej prefarencii a vdaka nej a chatu som ziskal spustu dobrych priatelov. Ako isto potvrdia moje uzasne kamosky Nenufer a Henesi ;-)
  • 27. januára 2005 21:18:40 CET
    Okrem ludi na nete o tom nevie nikto.Nevidim dovod preco bz som to mal hovorit priatelom,rodine a pod...je to predsa moja vec!Ine je povedat to priatelke...To je velka dilema!Na jednej strane jej to nepoviem,lebo sa bojim ze by som ju kvoli tomu mohol stratit,ale na druhej strane,tuzim po tom aby to vedela a aby sa jej to tiez pacilo!Ved nakoniec mozno aj ona ma rada BDSM,ale tiez mi to nechce prezradit...No ale kazdopadne,ziadfnej som to zatial nepovedal,iba som jemne naznacoval,ked sme sa nezavezne bavili na podobnu temu...
  • 26. januára 2005 17:07:06 CET
    no neviem ako vy ale osobne sa tym netajim...nurcite to kazdemu hned nevesam na nos ale zase na druhej strane, viem co sa mi paci a netajim sa tym. Ved aj preco? ....
  • 23. januára 2005 21:19:40 CET
    Bol by som nerad, keby moji znami vedeli, ze som bdsm pozitivny. Nepochybujem ale o tom, ze by si niektori (ti najlepsi) povedali: je to jeho vec, nech si robi, co chce. Ale boli by urcite aj taki, ktori by sa na mna pozerali v uplne inom svetle - a do tejto pozicie by som sa nechcel dostat. Myslim si, ze na Slovensku su zatial dost zakorenene predsudky voci takymto veciam. To chce proste cas a obavam sa, ze to bude este par rokov trvat... Ludia to neschvaluju, aj ked im je to mozno v podstate jedno. Proste verejnost to odsudzuje a vela ludi este nieje zvyknutych naplno povedat svoj nazor. Mimochodom zavidim tym, ktori to normalne povedia svojmu okoliu - a je im jedno, co si o tom to okolie mysli. Mal som priatelku, ktora to tak robila, ale nebolo to bohuzial na Slovensku. Inac, myslim si, ze aj keby sa to moje okolie dozvedelo, tak by som to asi nejak velmi neriesil a presiel by som to tak normalne.
  • 23. januára 2005 8:20:55 CET
    Samozřejmě je nesmysl každému hned říkat jak na tom jsem,ale držet to v sobě celí život?Nic moc!Ani jedna žena se kterou jsem žil ve skutečnosti nevěděla co mě doopravdy vzrušuje.CHYBA!Tedˇžiju sám a vím že můj další vztah už musí být bez přetvářky(co se sexu týče)Přetsavte si,že žijete s člověkem který je podobně zaměřen jenže navzájem to před sebou tajíte.Přetvařovat se celej život a ještě k tomu před někým s kým trávím veškerý volný čas? Ale pozor:Já nechci být otrokem nonstop."Normální"lidi přece taky nonstop nesouložej.A já osobně si myslim že to ani moc dobře nejde.I když je pravda že mě tato myšlenka samozřejmě velmi vzrušuje.Ovšem do té doby než se udělám.Tak to má asi většina lidí a je jedno jakého jsou zaměření.No-vrátím se k tématu.Moje blízké okolí ví o mém zaměření(kromě mámi a táty) Jednoduše:nechlubím se s tím ale taky to netajím.
    • 2 posts
    21. januára 2005 20:39:33 CET
    urcite nie je najlepsie riesenie ale moze byt dobrym zaciatkom. Nakoniec vacsina z nas sa spoznala prave vdaka netu.
  • 20. januára 2005 1:31:38 CET
    Jasne ze rozhlasovat to je blbost ale uzvriet sa do seba a zverit sa len vlastnemu compu asi tiez nieje najlepsie riesenie.
  • 18. januára 2005 22:07:59 CET
    Ahoj Nenufer :-)
    Pridavam sa k Nenufer nepatri to na verejnosť medzi ludi ktory ani nevedia o čom to je.Tiež mam okolo seba vela priatelov tohto štylu a travime spolu volny čas napr. chodime na biliard ,grilovanie atd:-))
    • 2 posts
    18. januára 2005 21:22:21 CET
    Podla mna netreba o sebe rozhlasovat ze sme iny. Nasla som si okolo seba pomerne velku skupinu ludi ktory su tiez iny ale okrem toho nas spajaju aj dalsie spolocne zaujmy (chodime spolu lyzovat, na vodu a pod.)
    Nevidim dovod to o sebe prehlasovat pred neznamymi ludmi, nakoniec ani vanilky nehlasia okoliu v akej polohe to vecer robili
  • 18. januára 2005 14:42:12 CET
    Poznam muza ktory sa koli svojej praci a rodine nehlasi k takemuto zivotu.Ma strach ale co ked niekto kto o tom vie to nanho povie nieje lepsie ked to budu vediet od neho?
  • 17. januára 2005 22:31:13 CET
    A byt Dominou na par hodin prijemne nieje ? Pytam sa vazne, nie ironicky... Myslim byt Dominou so vsetkym co k tomu patri.
  • 17. januára 2005 21:59:11 CET
    rad by som spoznal niekoho pred kym by som to nemusel tajit, ale v dnesnom svete sa vsetko pouzije proti tebe, v sukromi myslim bez problemov, aj na viac ako len par hodin
    • 2 posts
    16. januára 2005 10:07:36 CET
    Zdravim..
    Vase partnerky by potesilo, keby vedeli, ake mate sklony, sny a tuzby..
    Ale potom by ste otrocili od rana do vecera, co by Vam asi nevyhovovalo, vsak?..byt totiz otrokom len na par hodin je pre Vas prijemne..
  • 15. januára 2005 16:57:31 CET
    Mam v podstate taky problem ako Karol. Pocas mojho pobytu v USA som ale navstivil profi Dominu, co sa ale asi k priznavaniu sa k orientacii velmi nerata.
  • 12. januára 2005 22:13:36 CET
    tiez sa k tomu NEHLASIM. Mam 20, mozno to bude tym. Mam priatelku, ale pochybujem, ze by stravila to, ake mam sklony alebo fantazie. Ja osobne oddelujem styl a predstavy (skusenosti) z BDSM od "normalneho zivota", pretoze inak to u mna ani nejde... velmi silne pochybujem, ze by to vobec prijali moji najlepsi kamarati alebo aj tak ludia, ktorym doverujem na 1500 percent. Cize si nemozem dovolit hlasit sa k tomu otvorene. Na druhej strane ak mam byt uprimny pri lubovolnych debatach (poznate to, pokec s niekym v meste, partou a tak) , ak dojde na tuto temu (skutocne len obcas), nehlasim sa sice otvorene k tomu, avsak zastavam dost liberalny nazor.. ktovie.. mozno snad trufalejsiemu pozorovatelovi by doslo, ze co .. aj ked ja uprimne silne pochybujem :) chape tu niekto co som chcel povedat? podla mna som to napisal ako hotentot :)
  • 12. januára 2005 5:33:18 CET
    Tiez sa otvorene nehlasim. Len par internetovych znamych je zasvetenych.
    • 2 posts
    7. januára 2005 1:58:55 CET
    skus sa ozvat uzivatelke henesi ... mozno budes prekvapeny kolko domin je na slovensku :)
  • 7. januára 2005 0:17:00 CET
    Nie ze by som na to bol nejako hrdy.. Ale proste som zenaty.. a ani moja manzelka netusi o mojej orientacii, alebo ako to nazvat. A pravdupovediac si neviem ani predstavit reakciu okolia. Moja submisivita sa zatial obmedzuje len na predstavy a browsovanie po webstrankach s touto tematikou. Mimochodom domina.sk je v poslednej dobe velmi slusna ... :-) Rozmyslam o navsteve nejakej profi DOminy, aj ked pravdupovediac o ziadnej v SR neviem. Vie mi niekto poradit ? No asi otvorim na tuto temu nove forum... Alebo si myslite ze navsteva profi Dominy mi nic neda ? No dobre, ale vratiac sa k teme : Moje okolie o mojej orientacii nevie...
  • 23. decembra 2004 11:00:17 CET
    Moje blízke okolie? manželka, bývalé priateľky. Priatelia a kto nemá spoločné v smere pohlavného života nie. Nepatrí to na ich adresu