17. decembra 2007 21:40:10 CET
je to tvoj názor a nejdem ti ho vyvracať, ale ! ... čo to som už preskákal a spoznal, od psychického ovládania a podrobenia sa Domine až po rozne fyzické tresty ... mna na páse najviac oslovuje to, že proste " to nejde " ... po nejakých dvoch týždnoch máš chuť na kadečo a obzeráš sa po ženách hoci špatných ;o) / prepáčte mi to pomenovanie / ... a máš chuť sa ho aspon dotknuť, ale ono ten plast to jednoducho nedovolí, nočné možné erekcie su nemožné, nakoľko zubky Ti hned pripomenu, že máš byť v " klidku " a nevzrušovať sa .... po troch týždoch som skusil v nom onanovať, šalel som za svojou Dominou, a ona ma jednoducho len odomkla, vydráždila, pod studenu vodu vopchala, zamkla a nechala kvasiť další týžden ... je to krásny stav duše a to že niečo nemožeš a permanentne na to myslíš je ešte viac silnejšie a defacto robíš sám sebe zle .... nenosím ho stále, nemám od neho kluče, ale sú chvile kedy by som žobral aby som bol zase zamnkutý
... milking teoreticky poznám a chcem vyskušať, je to dalšia krásna vec, ktorou ukažem mojej Madam, že žijem jedine pre nu