Forums » Nekategorizováno

kaviaren Ds v Piešťanoch

• 0 posts
    29. januára 2014 17:03:28 CET
    http://dscaffe.sk/nase-menu/
    • 0 posts
    20. januára 2014 21:11:32 CET
    Pridávam link na foto stránku,kde si môžete pozrieť čo sa u nás zmenilo.
    Stránka sa ešte upravuje a doplní sa jedálny lístok.

http://dscaffe.sk/o-nas/
  • 19. januára 2014 22:10:43 CET
    Pred par dnami som 1.krat navstivil DS kaviaren v PN, bol som milo prekvapeny. Velmi prijemne posedenie celkovo, pekny interier, fajn obsluha.. Odporucam na posedenie alebo rozhovor pri drinku.
  • 19. januára 2014 21:59:26 CET
    Prajem vam to a nech sa vam dari :)
    Ale takto nepriberiete?
    • 0 posts
    19. januára 2014 21:50:49 CET
    Môžem Vám oznámiť priatelia, že od dnešného dňa už sme spustili kuchyňu :)

Som nad mieru spokojná s personálom.
    Každé jedlo čo sa bude ponúkať najskôr prejde mojou kontrolou a chuťou.

Varíme denne z čerstvých potravín,bez tuku teda diétne aj bezlepkovo a domácky. Mikrovlnka sa nepoužíva a fritéza tiež nie!

Potešíte ma ak prídete ochutnať a necháte mi tu odkaz ako Vám chutilo.

Margaréta
  • 3. januára 2014 23:43:26 CET
    Dnes som opat navstivila kaviaren,,spoznala konecne aj majitelku,nebudem pisat co je tu dobre a co zle,som toho nazoru ze kazdy clovek si musi utvorit svoj vlastny nazor.A opet sa zas rada zastavim na dobry cajik!
    • 0 posts
    3. januára 2014 13:01:51 CET
    Ďakujem ľudom čo nám v minulom roku držali palce, ďakujem priateľom za podporu, ďakujem že k nám našli cestu ľudia, čo majú srdce bez hnevu a v nom BDSM. Želám každému v roku 2014 úspech a lásku, nech nájdete svoj opak v niekom, kto vás bude milovať.Rok 2013 mi ukázal veľa, ale najviac sa teším z párikov BDSM, ktoré prišli a ukázali že existuje BDSM v reále aj na 24/7. Našli sa na internete a dokonale fungujú a aj v tomto vlákne napísali recenzie na môj caffe & bar, aj na moju osobu, čo som ani neočakávala a ani nepotrebovala, ale napísali aby ďalší našli odvahu prísť a otvoriť sa BDSM svetu verejne.

Ďakujem
  • sex
    • 1 posts
    3. januára 2014 9:04:49 CET
    včera sme sa konečne s priatelkou odhodlali navštivit DS kaviaren v Pieštanoch.Dali sme si kavičku a vybornu horucu čokoladu.Zachvilu prišla domina Margaretka aj so svojim priatelom,zoznamili sme sa a porozpravali o bdsm.my sme boli dost nesmeli,bolo to pre nas prvy krat čo sme sa zniekym o tom rozpravali.ale margaretka,bola velmi prijemna a otvorena tak napetie po chvilke opadlo a veeelmi dobre sme si pokecali.poradila nam a porozpravala rozne a velmi pekne historky.kaviarnička je velmi utulna a bystre oko hned najde pekne detajli tykajuce sa bdsm:)ozaj moc pekne a velmi prijemny zažitok sme si odtial odniesli.a určite nie posledny.super,že konečne aj na slovensku sa otavaraju pre NAS taketo kaviarne.lebo net je net.ale neni nad to sa o tom porozpravat realne:)tak držime palčeky a fandime:)
  • 28. októbra 2013 19:51:07 CET
    Tak sa nám konečne podarilo zavítať do tejto nedávno otvorenej kaviarničky. Predsa len my, ďalekí východniari, máme smer PN riadny kus od nohy O to väčšie však bolo naše odhodlanie
    staviť sa a omrkať to tam ,keď už sme mali cestu "okolo".

Dali sme si kafíčko a pivko ,ktoré bolo mimochodom vynikajúce , a kochali sme sa v každom detaile vkusnej výzdoby Bonbónikom dňa bolo stretnutie so sympatickou majiteľkou + jej partnerom a otvorená debatka o svete D/S. Pani Margaréta na nás zapôsobila ako sebavedomá, inteligentná ale hlavne prirodzená Domina ktorej týmto ďakujeme za pekné chvíle v príjemnom podniku ako aj za nesmierne prínosný rozhovor.

Držíme Vám klepetká a tešíme sa na ďalšiu návštevu. ;)
    • 13 posts
    13. októbra 2013 18:38:08 CEST
    Je úplne super že sa na Slovensku konečne robia nové veci. A každý organizátor má právo stanoviť si podmienky. A je celkom možné že čas na veľkú fetish party vo fetish drescode na Slovensku ešte nedozrel.
    • 0 posts
    12. októbra 2013 16:42:56 CEST
    Kazdy ma svoje starosti aj problemy, niekto zije standard a niekto nad - standard, niekto sniva o BDSM a nema odvahu, niekto si posunul hranice prekonal seba aj okolie a posunil sa dalej a prezentuje sa verejne. Je mi smutno ked vidim citam a pocuvam o tej nevrazivosti co medzi nami vladne....Kto ma dobre srdce a pevny charakter ma u mna dvere otvorene a nie pre trzbu, ale pre cas ktory sa rozhodne mozno so mnou stravit, mozno s niekym inym. Da si namahu a pride... Znova davam do pozornosti moje pozvanie na ples, a ano nech pride kto chce prist, vrana k vrane sada a ja som rada ze k bielim BDSM vranám ktore ja poznam mozem venovat svoj cas bez toho aby som to lutovala.
    • 0 posts
    12. októbra 2013 16:24:16 CEST
    vidim že sa to tu zvrhlo..
    tak to napisem iba raz...

vazim si kazdy nazor a vazim si cloveka...preto som sa rozhodla urobit ples ..ano bol to navrh komunity ako takej ale kto mna pozna vie ze ples som chcela robit davno pred tym ako som otvorila bar to jest rok dva pred tym...K teme oblecenia..kto si precita moj 1 prispevok vie co som tam napisala...som za to aby sa ludia stretavali bez nejakych prikazov, aby komunikovali a citili sa prijemne v mojom lokale...nebudem davat latex a kozu do pozornosti, ale uctu cloveka k cloveku,smiech a zabavu, pre mna je kazdy vítaný kto bude chciet prist obleceny spolocensky slusne a na tvari bude mat usmev a so sebou donesie dobru naladu...ak to bude ples pre 10ludi bude to zazitok pre 10 ludi, pohoda a smiech...tak ze ples bude v termine danom ak do vtedy neumriem alebo sa nestane nejaka katastrofa...skuste sa neurazat v mojom vlakne, skuste byt milsi na seba, nedokazujte si tu svoju nadradenost a majte uctu ku kazdemu. dakujem vam priatelia
  • 12. októbra 2013 16:06:22 CEST
    musim sa zasmiat ...asi si nepostrehol tvoje slova v zatvorke Zatiaľ nemáme vo výbave latexové či kožené oblečenie(a už vôbec spoločenské) a niesme tak "pri peniazoch" aby sme mohli len tak položiť pár tisíc na drevo a kvôli plesu kupovali oblečky - cize ak dobre rozumiem spolocenske sa chape oblek, smoking..atd. Takze snad citam dost dobre. O tom, ze by som napisala take vyjadrenie ako ze si povedal U Zemana je to na ... tak to nie je moj styl sa takto vyjadrovat. Myslim si, ze si prilis vztahovacny co sa tyka mojho nazoru. No a kedze tvoje vyjadrenie k 1BaDeSaM bolo- kde berie pravo ....bla bla bla...-tak som ti to vysvetlila kde ho berie. Cize nechapem preco odrazu pises, ze si vaziz jeho a jeho skusenosti. Zase sa budem opakovat...nevies nic o sukromnom osobnom rozhovore a teda vyjadrenie a 1BaDesaM-a k tomu ako to robi. Nemal by sa k tomu vyjadrovat nikto len majitelka sama kedze to bolo medzi nou a nim. Obaja vedia o com hovoril.
  • 12. októbra 2013 16:01:20 CEST
    čo Ti na to napísať? jediné na čo si sa zmohol je urážanie, a pritom si myslím, že som svoj názor vyjadril maximálne slušne a bez urážok tvojej osoby. Nuž každý sa tu prezentuje a robí si reklamu sám za seba
  • 12. októbra 2013 15:44:56 CEST
    tiež čítaš len to čo chceš a čo sa ti hodí, a znamenite prekrúcaš moje slová. Za prvé nikoho som nekritizoval(ak áno vypíš mi tie pasáže). Za druhé ja si vážim BaDeho a jeho skúseností s organizovaním stretávok, opakujem však, že to, že to robí "nejakým-rozumej určitým- spôsobom neznamená, že ak to robí niekto inak je to zle. Za tretie nedvíham ruku, aby som niekoho ukameňoval, alebo snáď hej? Za štvrté som napísal, že ak by bol povinný dresscode(pre teba doplním, že to bolo myslené na latex/koža)tak neprídem a dôvod? no myslím, že som dosť jasne napísal že oblečky z latexu či kože nemáme. A napriek tomu, že si to sprvu nepochopila nedáva ti nič právo robiť zo mňa neohrabanca ktorý nevie v akom oblečení sa chodí na ples. Za piate prosím napíš mi kde som sa vyjadril, že U Zemana sú stretávky na hovno. A konečne za piate prosím ešte raz si pozorne prečítaj môj a tvoj príspevok a potom napíš kto vlastne koho kritizuje, kto komu upiera právo na vlastný názor, kto koho zosmiešňuje, a kto číta celý text a kto reaguje len na určité slovíčka :-) Vopred srdečne ďakujem
  • 12. októbra 2013 15:37:11 CEST
    • 7 posts
    12. októbra 2013 15:26:49 CEST
    Zorganizovanie plesu v DS kaviarni v januári u Dominy Margarety bol môj nápad,tak sa k tomu snád môžem vyjadriť.Pôvodne to bolo navrhnuté,ako maškarný ples,kde by sa mohol každý vyšantiť na maske,ktorá sa dá vyrobiť lacno,zato spločenské oblečko je podstatne drahšie.
    Pokial zorganizujete aspoň jedno BDSM+ stretko,kde bude viac,ako 10 ludí,tak vás budem rád počúvať,lebo máte skúsenosti,tak láskavo nekritizujte a môžte začať organizovať.
    A kto nemá na oblečenie,alebo nemá fantáziu,ktorá sa dá uskutočniť za pár eur,nech chodí nahý,alebo sedí doma,prípadne si nájde brigádu.
    Viac sa k tejto téme nevyjadrujem.
  • 12. októbra 2013 15:10:18 CEST
    mam pocit, ze tu bol 1BaDeSaM nepochopeny. Pointa bola v tom, ze by privital ples s povinnym drescode v style BDSM, ked by chcel ist na ples v spolocenskom obleceni, tak si zvoli hocijaky ples. Neviem si predstavit, ze by prisiel v kozi len tak na ples BA (napriklad). Co sa tyka tych rad jonny ohladne stretiek, tak si myslim, ze iked nema patent, ale organizaciu uz tych par stretiek ma za sebou a moze svoj nazor na to povedat. Nebol si pri rozhovore, ktory sa viedol osobne, takze dvihat ruku na ukamenovanie isto nemas pravo. Vyjadroval sa k tomu co uz bolo povedane bez pritomnosti ludi co tu pisu. V kazdom pripade majitelka napisala, nech kazdy napise svoj nazor a tak nevidim dovod preco by tu ludia nemohli k plesu napisat svoj pohlad a vnimanie. To, ze to chcu ludia klasiky bez koze, latexu ci laku mi pride v pohode. Niekto ocakava jedno a niekto druhe. Takze si myslim, ze kazdy sa najde v tom co chce. Ak sa stanovi na ples drescode hocijaky je to na rozhodnuti majitelky kam chce smerovat ples a pre aky okruh ludi. Na druhu stranu vravis, ze pokial bude povinny drescode tak neprides. Hadam teda nechces prist na ples v rifliach a tricku. Co sa tyka prezentovania sa ste akosi zaregistrovali len skovicko Zeman a pravdepodobne ste dalej ani necitali. Ked sa to vezme ludia sa stretavaju aj u Zemana aj v BB aj KE a ak ste citali dobre tak tam bolo napisane, ze aj inde ... Mam pocit, ze Vam padlo vhod kritizovat niekoho kto povedal svoj nazor bez toho aby ste sa vyjadrili k plesu ako takemu a to co od toho ocakavate, pripadne co by ste tam privitali. Takze skuste radsej pisat k teme ples bez toho, aby ste rozvijali to ci niekto napisal slova, ktore prave Vam vyhovuju. Venujte sa na vyjadrenie nazoru ako vas tema toho plesu zaujala, pripadne nie, pripadne co by ste tam chceli/nechceli atd... V konecnom dosledku, kazdy sa rozhodne podla svojho uvazenia. :-)
  • 12. októbra 2013 12:54:31 CEST
    super príspevok je choré ked si niekto myslí že top sú iba stretká v blave a kto tam nebol ako keby ani nebol na bdsm scene je dobré že sa nájdu ludia ako je domi...z piešťan ktorý si razia vlastnú cestu 1badesam vieš aj hitlerovy radili ....
  • 12. októbra 2013 12:36:54 CEST
    Nehnevaj sa na mna prosím, ale Margarétka to čo robí robí dobre a je fajn, že ide svojou vlastnou cestou. Neviem odkiaľ berieš právo rozdávať patenty na to ako robiť stretká. To že sa to "nejakým spôsobom" organizuje u Zemana neznamená, že je to jediný správny spôsob. Časom si ľudia nájdu cestu aj do PN aj bez toho, aby sa Margarétka musela "zviditeľňovať a prezentovať" U Zemana. A k tomu dresscode na ples len toľko. Veľmi sa chceme s mojou Pani toho plesu zúčastniť, ale ak bude povinný dresscode neprídeme z jednoduchého dôvodu. Zatiaľ nemáme vo výbave latexové či kožené oblečenie(a už vôbec spoločenské) a niesme tak "pri peniazoch" aby sme mohli len tak položiť pár tisíc na drevo a kvôli plesu kupovali oblečky. A pevne verím, že niesme jediní v takejto situácii.
    P.S.: BDSM+ z teba nerobí dresscode, ale to čo máš vo svojom vnútri
    • 7 posts
    11. októbra 2013 10:11:14 CEST
    No,vidím,že máš svoju hlavu,rob,ako myslíš.Poznam situaciu na Slovensku a prave preto si myslim, ze latex a koza by bola privitana ako dresscode vzhladom k tomu, ze je prilezitost na taku akciu prist tak ako kazdy tuzi. V konecnom dosledku je to odstrasujuce pre koho ? Pre ludi, co to nosia, alebo pre okolie , ktore ich nepoznaju ??
    Radili sme Ti,aj čo so stretkami a vidíš,ako si dopadla,lebo si si išla podla svojho.Viac nemám k tomu čo dodať.

P.S.Ešte jedna dobre mienená rada,pokial neprídeš párkrat k Zemanovi na stretko a nepôjdeš na celoslovenské Mikulášske stretko,prípadne na iné akcie BDSM a kladne nezprezentuješ svoju osobu a svoj podnik,návštevnosť sa Ti moc nezvýši,ani na takej akcii ako ples/to je môj názor/.
    • 0 posts
    10. októbra 2013 16:06:31 CEST
    sám dobre vieš ako to s BDSM+ je na SK, čo si budeme nahovárať, a ak dáme latex a podobne odstrašíme každého čo chce prísť a nemá odvahu, preto nultý ročník bude rozbehový a čas ukáže.Neni dôležité čo mám na sebe, ale čo mám v srdci.Kto chce príde si zatancovať, debatiť,spoznať ďalších.A otázka je či vôbec bude záujem, tento rok sobotné stretká mi ukázali že nieje na SK okolo PN záujem sa stretávať.Možno to bude ples pre mojich pár priateľov.
    • 7 posts
    10. októbra 2013 13:44:25 CEST
    normálnych plesov je plno,každý si svoj nájde....budem rád,ked sa vyjadria aj ostatní,ja by som bol za dresscode koža,latex a pod.Ked už BDSM ples,tak zo vším všudy.

• 0 posts
    10. októbra 2013 10:58:34 CEST
    nultý ročník začneme klasikou, plesové oblečenie a plesová nálada, len bude to uzavreté pre BDSM+...
    • 7 posts
    9. októbra 2013 21:44:29 CEST
    Je fajn,že sa niečo také,ako ples deje,len by som privítal upresnenie,či je to ples len pre BDSM+ /teda uzavretá spoločnosť/,čo znamená "plesové oblečenie",či je to dresscode,ako koža,latex a pod,masky,alebo plesové šaty.
    Za všetkých ďakujem.