Forums » Nekategorizováno

kaviaren Ds v Piešťanoch

• 4. júna 2013 9:14:06 CEST
    well..i like the attitude

Ale hej citam, preco ?
    Cital som o kaviarni, o maserovi, kozmeticke a o tom ze prostredie je silno neutralne. Videl som aj fotogaleriu
    A aj som cital daco o stretnutiach ale stretnutie je u mna munch alebo workshop co ja nepovazujem za fetish party.
    • 0 posts
    3. júna 2013 21:51:14 CEST
    ty asi tiez necitas cele vlakno..vsak???
  • 3. júna 2013 0:45:17 CEST
    Ked uz mate priestory, preco to neskusit raz za cas premenit na fetish klub.. Ako napr SMArt Caffee vo viedni.
    Nic velke ani extra specialne ale prijemna akcia

Toto co tu robite zatial je skor voyerizmus/exhibicionizmus bdsm v civilnom obleceni
    Podla mna to ma potencial len to treba skusit posunut na vyssi level
  • 2. júna 2013 15:42:08 CEST
    pridem pozriet a drzim palce nech sa dari
    • 0 posts
    30. mája 2013 12:27:35 CEST
    precitaj si vlakno..nemam chut tu davat zas a znova info co sa opakuje
  • 30. mája 2013 11:35:57 CEST
    Kde to je?
    • 0 posts
    30. mája 2013 10:27:01 CEST
    bar otvarame 8,6,2013 a ja chcem kazdy vikend robit komorne koncerty...ak poznate niekoho kto sa chce prezentovat tak pre 50 ludi,dajte mu info a link na stranku kde je kontakt ..je mi jedno aky zaner, hudba, alterna atd..dakujem pomozme mladsim umelcom ked ich odsudzuju a nedaju im sancu...
    • 0 posts
    27. mája 2013 7:58:08 CEST
    nie..je to len info, kde majú Ds+ vstup bez predsudkov a je na nich či prídu :)
  • 27. mája 2013 7:24:11 CEST
    reklama?
    • 0 posts
    27. mája 2013 7:09:28 CEST
    K Lodenici 2..je to Sĺňava1 časť
    • 0 posts
    25. mája 2013 13:22:33 CEST
    Myslim, ze najlepsie bude prist na navstevu a potom mozem mat nejaky nazor :-) V ktorej casti Piestan sa nachadzate?
    • 0 posts
    25. mája 2013 12:36:59 CEST
    personal som hladala dlho...v BDSM neni personal co by chcel otvorene robit v BDSM bare..preto vanilkovy personal ale maju objasnene BDSM a nemaju problem samozrejme, to bola podmienka prijatia okrem vzdelania hoteloveho a praxe a skusenosti...
  • 25. mája 2013 12:27:27 CEST
    Ja som to pochopil tak, ze DS skoleny je personal, co je podla mna uplne najdolezitejsie. Rekvizity su sekundarne, predsa je to kaviaren, nie miesto na akcne stretka a tematickost tomu moze kludne pribudnut casom. Je to podla mna vyborna vec, ktora vsak aspon zo zaciatku musi ratat s aj NEbdsm klientelou, ak sa ma udrzat. Preto je rozumne ladit podnik zatial neutralnejsie. Podla mna samotne logo a nazov podniku je skvele a hovori za vela ;-)
    • 0 posts
    25. mája 2013 12:27:09 CEST
    skuste citat az potom pisat...kaffe je otvorene a ano je to normal kaviaren...bar otvarame a ano na stene uz je znak BDSM a dalsie doplnky budu a neskor aj nastenne obrazky atd ktore sa uz pripravuju:D a ak nechcete aby vas vanilky povazovali za uchylov tak to chce postup...a ano budu aj stretka BDSM v bare
  • 25. mája 2013 12:22:51 CEST
    to rozumne...ponuka neprehnana, prostredie silno neutralne, takze za par rokov sa monty a spol neveriacich mozno dockaju drobnych naznakov smerujucich k tomu, co by tam radi mali :D
    enem sa nenechajte prilis narocnym hostom zbalachat na priskore rozsirenie sortimentu, kopa ludi na tom uz stihla skrachovat...aj ked casom by mozno, ale len mozno neuskodilo prihodit aj nejake to jedlo...ale ako pisem, az ked sa rozbehnete. takze zatial zelam bohaty prisun smadnych a sladkostichtivych vaniliek Gretchen
  • 25. mája 2013 12:14:56 CEST
    Pripajam sa k nazoru ze kaviarnicka je chutnucka,maskrty vyzeraju lakavo,ale nerozumiem,co jej dava statut BDSM kaviarne.Chapem,ze prilis uzka specializacia by na uzivenie nestacila,ale ocakavala by som aspon lahko vysvetlitelne mierne neutralne dekoracie a specialne nazvy v jedalnom listku.Nazov DS nehovori o nicom, mozu to byt inicialky majitelky Deniska Slnecnicova.Ale drzim palce nech sa prevadzka rozbehne ci uz tak alebo onak :-)
    • 0 posts
    25. mája 2013 10:52:17 CEST
    ak sa rozbehne caffe tak, že budú chodiť len DS a zaplatí to náklady atď..je možné, že to bude aj interiérom ladenom len do DS...momentálne je to o tom ze sa to rozbieha a tržbu robia vanilky..to je odpoveď...ak sa nájde sponzor Ds čo bude platiť náklady možme to hneď prerobiť do absolút Ds ladenie interiéru:) Monty...náklady na prevádzku sú cca mesačne 2500euro, očakávam že ak máš nápad na interiér zaplatíš náklady alebo počkáš na rozbeh :)
  • 25. mája 2013 9:50:54 CEST
    Ahoj.. Pekna atd.. kaviarnicka to vsetko odznelo a suhlasim.

Len ked je to DS caffe a prezetuje sa v tom style preco to aj nepripomina scasti tou tematikou. Lebo okrem nazvu mi pride ta kaviaren len jedna do tuctu. Nicim výjnimocna.
    • 0 posts
    25. mája 2013 8:19:46 CEST
    Áno, Piešťany sú krásne mesto, a neni škoda, že sme to otvorili práve tu. Je veľa Ds ľudí, čo im toto vyhovuje, lebo v BA alebo KE nemajú súkromie. V Piešťanoch sú kúpele, preto je možnosť prísť na víkend, neďaleko sú hrady a zámky,krásna príroda a pohoda kúpelného mesta. Plánujeme otvoriť v komplexe vedľa kaviarne a baru butik na spodné prádlo a pančuchy, nakoľko neni na SK obchod kde si subík môže skúšať oblečko a personál mu povie, či mu to pristane. Náš personál v caffe aj bare ma jasno o BDSM a tento trend chceme udržať. Mimochodom máme dohodnutú kozmetičku ktorá vie že som Domina, objasňujem jej svet BDSM, a príde urobiť masáž, či komplet ošetrenie pleti pre Madam na hotel aj neskoro večer, ako jednu z možných služieb pre pohodlie Vás BDSM+. Rovnako chcem dohodnúť maséra, pedikúru, manikúru atď. Z Piešťan chcem urobiť centrum BDSM na SK.
  • 24. mája 2013 19:37:46 CEST
    piestany jsou nádherné a byla sem tam několikrát. Doufám že se dostanu i k Vám -))
  • 24. mája 2013 19:13:21 CEST
    niekedy v rozmedzí posledného júnového a prvého júlového týždňa máme aj s mojou Pani naplánovaný dovolenkový výlet na Slovensko k mojej rodine neďaleko Topolčian. Bez diskusie sme sa jednohlasne zhodli, že sa cestou stavíme na návštevu :-) Držíme palce v ďalšom snažení a plánoch.
  • 24. mája 2013 19:02:48 CEST
    nekonecna skoda, ze to nie je v BA... takto mozem len verit, ze vas pride podporit dost ludi aby to vyslo a udrzalo sa, eventuelne rozvijalo. Pripajam sa k tym, ktori ak budu mat cestu cez Piestany, uprednostnia tuto kaviaren =)
    • 0 posts
    24. mája 2013 15:40:31 CEST
    adresa je na stranke www.dscaffe.sk
    • 13 posts
    24. mája 2013 10:16:12 CEST
    Súper vec ak by ste mi poslali adresu niewkedi by som sa zastavil koho hladám mám v profile total nulu otrokynu hajzla
    • 13 posts
    24. mája 2013 9:53:09 CEST
    vyzerá to super, držím prsty nech to napreduje