9. júna 2013 0:51:21 CEST
Jak to tak čítam sem, tak podľa niektorých by určite bol psychopat aj Shakespeare, že si dovolil napísať hru Skrotenie zlej ženy.:D
Toto fórum je len o slovíčkarení, ale poviem teda niečo aj ja: podľa mňa to chodí tak, že nikdy nemôžeš mať úplnú istotu, neh sa aj na hlavu postavíš. Nezistíš, nevieš, nerozkážeš - keď ťa má dostať nejaké psycho, tak sa to stane. A všetci policajti sa môžu aj na hlavy postaviť a po hlavách ti hliadkovať okolo domu.
Crowlie, podla tvojej teórie, mi to vychádza len tak, že si máme sadnúť a čakať na smrť.. tým chcem povedať len to, že blbé veci sa proste dejú a musíme s nimi žiť. Týmto tu si možno spustil zase len ďalšiu prízemnú dávku antipatie voči normálnym switchom. Asi nič viac.
Prirovnanie: je šanca asi tak 1:10 000 000 že ma vonka zrazí auto: a toto fórum sa ako snaží povedať že nemám preto chodiť na ulicu, alebo?
Paradoxne, čo som si ja všimol, tak zväčša sú to ľudia, čo majú uhladené správanie, lakonické reakcie a neutrálne ladené slova, ktorí sa ľahko otáčajú k podrazáctvu, falošnosti, neprajnosti ale aj k psychopatickému správaniu. To je nebepečné.. keď človek nehovorí to, čo si myslí.
Ale inak toto fórum je proste len paranoický žvást a je dosť vysoká šanca že dôjde aj k flamingu.