Forums » Nekategorizováno

• 4. mája 2014 19:10:50 CEST
    Rada by som si vypocula nazor na L/s tych, ktori s tym maju skusenost, ziju v takom vztahu...alebo aspon nazor na to od ludi, co vedia co obnasa taky vztah...dakujem
  • 16. mája 2014 16:16:10 CEST
    Dakujem vrelo vsetkym za obsirne vyjadrenie sa k L/S vztahu,ak ste to nepochopili nepisal som za seba ale ludi,ktori sa na mna obratili a tiez nevedeli co to je,ako vidim plutie Vam niektorym ide ,,,Odpoved ziadna,Este raz dakujeme,...
  • 16. mája 2014 13:16:42 CEST
    Vacsina ludi ktorich tu poznam, necita a neprispieva vo forach koli vzajomnim nadavkam a urazkam co je tu DOST CASTO. A mna to tiez nebavy citat. Ty Alfa to len podporujes. Niektori sa spravaju ako keby im to tu patrilo a kto opusti tuto domenu ma na to svoj dovod,, urcite nie koli tym vasim sprostostiam co tu pisete.
    A mohli by ste pokracovat prosim v teme L/s. Bolo to zaujimave citanie :)

PS: Dobry napad s tym ignore listom.. uz tam mam dvoch ludi z tohoto fora.
  • 14. mája 2014 23:20:55 CEST
    a ako stale vidim, Ar... zjavne stale nic nepochopil..a stale si melie svoje dookola....naozaj skoda slov
  • 14. mája 2014 11:50:54 CEST
    V pripade tohoto kokota ignore list nič nerieši,pretože ako si správne podotkol,už aj posledný skalný dominu opúšťajú!!
    Je zarážajúce,že to nerieši admin,veď hlavne jemu by malo záležať na tom aby to tu jeden degenerat nepochoval.
    Hlavne že mal plnú hubu reči zhruba pred rokom,ako to tu bude fungovať a nezmyselne schovaval príspevky ked sa trochu odchylili od témy....
    • 7 posts
    14. mája 2014 10:56:09 CEST
    a už o ňom viac nepočujete,neprečítate.
  • 14. mája 2014 10:20:01 CEST
    Prosim ta skus to naspisat este 101 krat,mozno pochopim,,,
    Iste je mojou vinou ze sem ludia nechodia,,, ,,
    Chod si podat ruky s takymi idiotskymi agitatormi ako si ty,,
    Co tak pisat k veci,,,?.._ o com tu vlastne citas,,,?.._ kolko je tu normalnych prispevkov mudrc,,,?..co tak pisat do vlakna nieco na co sa da reagovat,,,?...
    Ked s RK piseme teda snazime sa dat nejake rymovacky tak sme tiez debili,ked niekde reagujeme na debilitu tak sme este vecsi,,, ,,,
    Prosim prelesti si aj vestecke gule okrem vlastnych kym zasa kydnes hovadinu na vlakno,,,
    • 7 posts
    14. mája 2014 9:54:56 CEST
    Prepáč,ale si otravný,ako voš pod chrastou,ved ty ani nevieš o čom bdsm je.Trepeš tu od veci,absolútne sa nedržíš témy,každé forum spamuješ svojimi"ťažko inteligentnými a podľa teba vtipnými komentármi".
    Vôbec nechápem,načo si sa zakorenil na domine,kopu ludí sem kôli tebe prestalo chodiť,lebo stránka stráca podstatu.
    Zamysli sa nad sebou a svojím pôsobením tu.Kazíš jednu z mála komunikačných stránok sk.Ale zjavne ti to robí radosť a inde sa ani nevieš realizovať,škoda.
    Jasne,že nie si jediný,ale ty špeciálne vytrčaš.
    P.S.a pokial možno sa zdrž komentáru,na to,čo som ti napísal a 100x si to prečítaj,snád pochopíš,čo som chcel povedať.
  • 13. mája 2014 22:30:09 CEST
    svatu bibliu citat??... ...radsej citam nieco ine... ...bibliu treba citat medzi riadkami ako vies, ze sa hlasim k nejakemu nabozenstvu???...co ak som neveriaca???

mne, ze nic nevravi historia??????
    si ma pobavil teraz.....
    no ale k tomu, ze si slobodny clovek...to sme vsetci predsa....ide o to, ze sa to nehodi sem Aragorn...vobec na dominu taketo....
    ale uz ked tak velmi chces, preco nezalozis sam take vlakno???...a tam nech sa s tebou bavi kto chce o vojnach, nabozenstve, historii.a .hoci aj vzniku planety...pekne si napisal, ze historia ta dobehne....ale zabudas na jedno, dobehne ta len to, co dovolis aby ta dobehlo...inak, kazdy si je strojcom svojho osudu...co vysielas to aj dostanes....atdatd
  • 12. mája 2014 21:41:32 CEST
    ..ked neviem zaspat a pocitam ovecky, vzdy to nakoniec zaberie....ale toto fakt tu nezabera...pocitat do sto....
  • 12. mája 2014 21:37:58 CEST
    to na ktoreho certa sem pises.... a vobec celkove na dominu..to fakt nedokazes o inom vraviet?...same tanky,zbrane fasisti, rusi...atdatd.....koho to zaujima?????
    • 5 posts
    9. mája 2014 23:36:56 CEST
    Dakujem ,nemusis na mna reagovat,este by si nas mohli pomylit kto je inteligentnejsi a ak by si nas zamenili hanbou by som sa prepadol ak by som ta predbehol..
    Len prosil som Teba pan nas v mene Nas nevzdelancov a ludi co pisali mi o Tvoju odpoved o pane,,,,,
    Amen...
    • 5 posts
    9. mája 2014 22:46:40 CEST
    --minimalne A...si robi srandu, pretoze on naozaj nevie, na neho netreba reagovat, ostatni no neviem, tam to bude asi o jednotlivcoch ..ale treba zhlboka dychat a pocitat aspon do sta, ked odppovedas
  • 9. mája 2014 20:38:14 CEST
    ty naozaj zijes politikou ci ako to nazvat??? ..ze ta to bavi takto zit...
  • 9. mája 2014 2:38:20 CEST
    Ale ved ja Ta lubkam aj zato ze ma chces zaskrtit,,,
    No teraz fakt dal som tu otazku v mene ostatnych co mi pisali takze som chcel vediet kto sa ako k tomu vyjadri . je ti to jasne lily...?.." nikde odomna nemas urazku,posmesok,alebo nieco co by lasku hanobilo,kapisto,,,,?...
  • 9. mája 2014 0:46:56 CEST
    ako si na to prisiel ze v L/s, ci 24/7, D/s nie je laska???..praveze v tychto vztahoch sa prejavuje ta najvacsia a najcistejsia laska...teto maju najvacsiu sancu prezit...nie obycajne vztahy, kde si nikto nikoho nevazi, klame, podvadza, nevsima...atdatd...aspon v 99 perc. je to tak....v tychto nic take nehrozi...aspon v 99% ....
  • 9. mája 2014 0:10:16 CEST
    ja by som ani muche neublizila...doslova....ja som strasne kludny clovek a velmi vela znesiem, ale ked je toho privela, tak potom....ojoooj....je velmi zle...:... teba aragorn by som tusim zaskrtila vlstnorucne, keby si mi padol teraz do ruk...
  • 9. mája 2014 0:02:31 CEST
    prosim ta, povedz mi..ty si inteligentny clovek.....je toto vobec mozne????????
    kde som sa to ocitla???...alebo si naozaj vsetci robia prdel????......
    mala som dominu uplne vynechat.......asi skoda, ze som to sem vobec davala....mohla som sa o tom bavit na inej stranke....ale az ked si mi poslal nejake linky som na to prisla.....
  • 8. mája 2014 23:56:16 CEST
    Boze moj, dostali ste to vysvetlene vlastnymi slovami od kentariky....silver vam poslal link, kde si to mozete precitat...je to moj osobny preklad z originalu...akurat nie je dokonceny...ale mozem vas uistit, ze to ani velmi nevadi, lebo sa to tam dost opakuje....ale pravdepodobne si budem musiet najst cas, aby som to tam vlozila...ako vidim..snazila som sa to prelozit najlepsie ako som vedela na ziadost pana, co zalozil L/s....ci zakladatela...nie je lahke prekladat z originalu a za nejake chybicky sa ospravedlnujem....podstatu to vsak nemeni.....uz ked ani to vam nepomoze pochopit co je l/s alebo 24/7...tak potom uz neviem co......a aragorn, nevyhovaraj sa, ze sa ti to nechce hladat...staci kliknut na link a hned sa ti to objavi!!!!!!!....tak ta prosim nerob zo seba uplneho tupca...ok??????!!!
  • 8. mája 2014 22:01:47 CEST
    lenze v Lifestyle lomitko nie je
  • 8. mája 2014 21:42:27 CEST
    No, hura. Som neskonale stastny ze na to niekto prisiel :)
  • 8. mája 2014 21:23:11 CEST
    L/bi rozumiem ale L/s?....Life/style? ci ako to chapat
  • 8. mája 2014 20:41:20 CEST
    Dúfam, že si robíte srandu :)
    Teda pre všetkých, ktorí majú v teoretickej rovine BDSM nejaké tie medzery, prikladám link kde si môžete prečítať, čo je to L/s, 24/7 vzťah.

http://www.xbdsm.sk/group/l-s-nebo-24-7/
  • 8. mája 2014 16:41:36 CEST
    ani ja neviem čo je L/s ale vážne nikdy som to nepočula o takom vzťahu nepočula
    • 5 posts
    8. mája 2014 1:16:40 CEST
    :-) a ja mal za to, že presne vie o čom sa tu rozprava ...
  • 7. mája 2014 22:17:15 CEST
    Teraz sa Vas pytam vazne a chcem jasnu odpoved alebo zmazanie vlakna
    ----- Co je L/s.......?.......
    A nie som sam koho to zaujima,,,podla ss co mi chodia,,,,