Forums » Nekategorizováno

Problémy

• 4. septembra 2014 23:32:42 CEST
    ..neviem co si mam o tom mysliet, ale toto priat zene....
    • 5 posts
    4. septembra 2014 23:28:29 CEST
    co prekrucam??? ...baba sa postazuje a vy hned napisete, že je krava a nemala sa dat do toho zatiahnut ...bola si niekedy vysvetlovat u vysetrovatela znasilnenie??

vies, co? "prajem" ti, aby ta niekto znasilnil a isla si to vysvetlovat na policiu ....a potom tu zacni pisat ,,,, je neskutocne ako ste naivne a myslite si, že ty akože dom su skveli ..a ked baba narazi na pitomca, tak jej este napisete, ze si za to moze sama ...ty si žena????? ....začínam o tom pochybovat
  • 4. septembra 2014 23:25:22 CEST
    Inak si paradny citovy vydierac a generalizujes kde je to totalne iracionalne.
  • 4. septembra 2014 23:24:30 CEST
    vies ako nastartovat ludi do hadky ...
    prekrucanie slov ti ide . viac k tomu nedodam .
    kazda ma usta , ma moznost ozvat sa poziadat o pomoc , mame policiu s heslom pomahat a chranit ... mame priatelov znamych .. aktivistov .. nech sa paci ... ale ak sa sama necha to uz aj na jej strane musi byt cast chyby ze nema zdravy rozum .
    • 5 posts
    4. septembra 2014 23:21:01 CEST
    ..a inak som "rad", ze vsetci na slovensku poviete, že na vine je ta obet a nie pachatel ..
    • 5 posts
    4. septembra 2014 23:19:17 CEST
    ...mno pouzil som ine slova a ty si si to vysvetlila po svojom ,,,aj to o tebe nieco rozprava ...a to, že nesuhlasiš so mnou ...mno, možno sa naježim, ale na rozdiel od inych, ta nejdem bit a urážať, chcel som iba nahodit diskusiu a vysvetlit si veci ... ..ale ok, ty to berieš tak, že niekto si dovolil oponovat babe co nema ani 30 rokov a tvari sa ako majster sveta ...fajn ...už na tvoje hlášky nebudem reagovat ..ved ty si ta najmudrejšia a vieš všetko najlepšie a nepotrebuješ aby s tebou niekto diskutoval ...
  • 4. septembra 2014 23:16:49 CEST
    pretoze ty ako si viedol kampan na jeho odsudenie akosi .. ako hovorim problem je v tvojej komunikacii s ludmi ,

nebudem sa viac vyjadrovat nechcel si pochopit vtedy ani teraz co som ti pisala , chape ta akurat tvoje steniatko a par rovnakych ako si ty sam ako to je vsetko vporiadku , ale tak ako sa najdu ludia ako ty co dab. odsudzuju , tak sa najdu ludia co s nim vychadzaju alebo subky co im vyhovuje . kazda minca ma dve strany , a to ja akceptujem .
    tak isto sa najdu ludia co teba povazuju za zleho ale sa najdu ludia co ta akceptuju respektuju miluju .. vzdy je to tak ..

kazda by sa mala riadit vlastnou hlavou , svedomim , vedomim , rozumom , a nie len skocit do muciarne tupa v ocakavani rady orgazmov ... ak niekoh varujes vystrihas urob to ale je na nom ako to prijme ... uz ked zacnes presviecat je to skor opacny efekt .
    • 5 posts
    4. septembra 2014 23:08:59 CEST
    napadlo ma ...vtedy na x-ku ?? ..kedy ty si obhajovala dabelskeho??? resp. ty si s nim nemala konflikt ...aha ..mno ok :-)
  • 4. septembra 2014 23:06:42 CEST
    neprovokuj ma ,

to uz mas kratku pamat asi , nehovorim ze ja ju mam spickovu ale nieco si pamatam , mozno si pouzil ine slova ale vyznam to nemeni . spomen si na "Hadky" na chate na xku ... vsetko bolo fasa kym som si dovolila oponovat ti a nesuhlasit s tebou . Tolk ok tvojej tolerancii , ako pozri respektujem ta, si kto si , ale nesuhlasim s tebou v niektorych veciach lenze ty to beries ze nesuhlasim uplne z nicim a nie si ochotny komunikovat normalne , bez fanatickeho presviedcania o svojej pravde co uz mozno rokmi robis akosi automaticky .
    • 5 posts
    4. septembra 2014 23:04:08 CEST
    mno daj kedy som ta označil za osobu co o bdsm nic nevie ...
  • 4. septembra 2014 21:33:27 CEST
    ja sa zdržím komentára, ked že som tu už inventár
  • 4. septembra 2014 21:29:14 CEST
    ešte som zabudla ...

Rakusko , svajciarsko ci ktore krajiny maju upravu zakonov kd eje zahrnute BDSM ... zamyslite sa : kolky z vas su alebo by chceli byt rodicia ? vy by ste suhlasili aby vase 15 rocne dieta bolo sexualne aktivne a este viac aktivne v bdsm ... mne sa to zda chore . ved su to deti ..

ano je taka doba bohuzial deti su prilis dobre informovane a maju moznosti ake sme my ako mladí nemali .. ale ako si ich vychovame take budu , alebo ake si do postele zoberies ... cele zle . moj pohlad na vec .
  • 4. septembra 2014 21:26:00 CEST
    pred pár mesiacmi som mala burlivu diskusiu s corwinom a pamatam si ako som bola oznacena za osobu ktora o bdsm nic nevie ... Dolores v tomto sa zhodneme , ak niekto nesuhlasi s nim , alebo napr s Dunk.ci kto to je , tak uz sme blbe lebo nevieme o com to je , chytia sa kazdeho slovicka a prekrutia tak az clovek len hodi rukami a je znechuteny ako si niekto takto fanaticky presadzuje len svoje ...
    pamatam si ako sa v chate na xku corwin oznacil za jedneho zo zakladatelov bdsm na slovensku ... to ze sa niekto bdsm venuje dlhsie ho neopravnuje na nerespektovanie nazorov inych .

Dr Jajbolito .. je uzasny clovek , organizuje stretka , a je to osoba ktora dokaze komunikovat , diskutovat , neodsudzovat a ako bolo pisane taka prirodzena autorita , ze od neho clovek normalnym sposobom dostane informacie ktore by mal dostat napr nove subinky a podoben . Nikoho nenuti prijat svoje nazory za pravidla ...

Corwin , Dund... a ostatní čo ste v "komunite" dlhsie , ohanate sa slovami , pismenkami , ale tým ako fanaticky si presadzujete len to svoje , pričom ste zaspali v dobe , vam neprinesie nic dobre . Cim viac nasilu ludim nutite svoju pravdu tym viac ludia budu protirecit . Stavat sa na odpor ...

som rada ze som z vychodu , pretoze stretka v ke mam rada , aj ludi tam , sme priatelia , nie len clenovia komunity ...
    Ludskost mi tu chyba .
    • 2 posts
    4. septembra 2014 20:28:32 CEST
    Urcite nie. Cela ta sprav bola myslena inak ako u vas dopadla. Ak by som si nebol isty kto Dr je, spytal by som sa kto ho pozna a odkial je a nepisal by som mubihned ze "a ty si kto". Mrzi ma ak to vyznelo takto ale u mna je to nespravodlive takti sa nad niekym zamysliet na verejnom fore. Na to mi sluzia RP. Takze prepacte ak ste to tak pochopili. Fakt je ze by som si Dr. nikdy nedovolil umyselne urazit.
  • 4. septembra 2014 20:22:10 CEST
    a je to skutočne tak?
    • 2 posts
    4. septembra 2014 20:17:04 CEST
    Nevies si vytvorit vlastny postoj koho mas odpalkovat a koho nie, bez toho aby si sa radil s corwinom, ajkom a blacksunom?
    • 2 posts
    4. septembra 2014 20:09:32 CEST
    Uz sme spolu mali diskusiu a vysvetlil som ti moj postoj. Ty si mi vysvetlila ten tvoj. Potom si ma oznacila za zaostaleho a ja som diskusiu ukoncil. Nechapem kde sa stratila ta myslienka. Zatial som inak nepocul nic len opoziciu. Skor mam pocit ze tu proste nieje akceptovany moj nazor tak sa na mna nehnevaj ale naozaj mi unikla pointa tvojej otazky.
    • 5 posts
    4. septembra 2014 20:05:13 CEST
    Dakujem :-)
    Vzdy ked pisem tvoj nick brutalne si to vychutnavam
    • 5 posts
    4. septembra 2014 20:03:31 CEST
    Vyznieva to, ze na zaklade informacii ktore ti dal corwin, ajko a blacksun si odpalkoval jajbolita..
    1. Co tito traja maju proti jajbolitovi?
    2. Nevies si vytvorit vlastny postoj?
    3. V momente, ked niekto oponuje a ohradzuje sa k tvojej retorike, vsetka ta predstierana imaginatna tolerancia z tvojej strany je zrazu nenavratne stratena.
    4. Tvoja taktika v style, najprv niekomu lichotim, ako sa vyzna, aky je super, akou je autoritou atd., nasledne ked odmieta tvoje myslienky a postoje, mnohdy z opodstatnenych dovodov, a ty uz prestanes zvladat akukolvek dalsiu diskusiu, zacnes na ludi utocit a osocovat ich. V prvej sprave som bola uzasne potrebna autorita pre dalsi vyvoj BDSM na slovensku, v poslednej niekto, kto je hlupy, nevzdelany a netolerantny spiatocnik, na ktoreho kasles, pretoze v Ba su ludia ovela hodnotnejsi.
    5. Ktokolvek ma iny nazor nez ty, je pre teba neakceptovatelny. Tebe neide o diskusiu. Ty si ukazkovy tmar, manipulator a ideolog
    • 2 posts
    4. septembra 2014 19:45:47 CEST
    Ja ta odtial poznam. A tiez sa o tebe rozpravalo vela na stretnuti v BB u Misky v Magoster Caffe. Inak pisem ti ako som povedal cez RP. Urazil som ta tym ze ta poznam zo skla a rozpravania inych?
  • 4. septembra 2014 19:42:21 CEST
    ..mne sa bars pacia tvoje prispevky. :)
  • 4. septembra 2014 19:41:22 CEST
    ..mna? ked si si pisal na pokeci so mnou niekedy davno, tak som bola este mila a prijemna. Ale to mozno preto, ze som este nevedela, ze si ALFA. :D
  • 4. septembra 2014 19:40:42 CEST
    drunke XXX mi sa pozname z pokecu ? teeeda .. že ja o tom nič neviem ..
    • 2 posts
    4. septembra 2014 19:27:32 CEST
    Ano, teraz citam ze formulacia vety nieje uplne dobra. Mozes inak kludne upozornit na zle vyznamove spojenia aj vo Fan Radiu ;)
  • 4. septembra 2014 19:24:23 CEST
    "Dr.Jajbolita poznam z pokecu uz nejaky ten rocik takze viem kto to je. Nikdy by som si nedovolil bez toho aby som sa informoval u Blacka Corwina alebo Ajka okamzite ho odpalkovat" - touto vetou si sa fakt znemoznil na kazdej urovni
    Zacinam mat pocit, ze rozbroje medzi nemi uchylakmi nesu spolocneho menovatela - TEBA.
    Nastastie ludia tu maju rozum.