Forums » Nekategorizováno

Vaha slova

• 11. decembra 2014 10:58:40 CET
    Kvoli pichu urcite nie. Nepisal by som taketo poburujuce clanky. Ved sa zamysli. Keby som chcel len kvoli pichu...tak pisem tak, ako zopar ludi...a to jest:
    (jedno alebo viac bodova kombinacia, ale je to suhrn, takze nie vsetky body platia na jednu a tu istu osobu, a je to len moj uhol pohladu, s ktorym sa na popud Antika zdoverim) - medzi bodmi plati matematicka operacia A/ALEBO

1. so vsetkymi sa snazia vychadzat za dobre a to aj nasilu
    2. hovoria len to, co chcu dotycni pocut
    3. poklonkuju sa a pritakavaju tu kazdej sukni (samozrejme, ze zenam sa to paci, potom pride na rad sklamanie a povedia si, ze ak takto "mily" clovek sklamal, co potom ti ostatni, co sa chovaju menej milo...ze to potom je asi texasky masaker motorovou pilou.)
    4. chichi-cheche na forach, ze akoze su uplne v pohodicke a mili (co je na dominanta akoze mne smiesne) - same milacik sem, milacik tam, cmuk a usmevy, pohlady, pochvali...take jedno az trojslovne prispevky vlastne onicom, je to potom zahltene vlakno 100 prispevkami a prazdnymi gestami, ktore sa daju zhrnut asi to 3. Taka mexicka nekonecna telenovela, ze ked preskocis niekolko casti, o nic neprides (je to skoro na kazdom druhom vlakne, ked si prelistujes tie vlakna rad za radom, tak zistis).
    5. len zosmiesnuju inych, lebo ked sa ukazuje na ineho, tak sa nebude poukazovat nanho.
    6. lezu do riti "sluzobne starsim" clenom BDSM komunity a nikdy im neoponuju, aj ked to je v rozpore s ich presvedcenim
    7. nic nove nevymyslia, aby ich nahodou niekto nezosmiesnil
    8. a nevedia pochopit srandu, ak je namierena na ich osobu a reaguju podrazdene alebo vulgarne
    9. nezastanu sa nikoho, ked vidia, ze sa donho navazaju, lebo sa boja, ze budu tiez tercom kritiky
    10. Bud su to mladi a neskuseni chlapci alebo starsi pani, co sa im rozpadol sukromny zivot, su rozvedeni, rozvadzajuci sa, ci ziju oddelene a tu budu poucovat a machrovat a pritom samy sebe si nevedia poradit.
    11. Ostatnych chcu poucovat, napominat, kontrolovat....
    12. Viac ako polovicu z nich na stretnutiach ani neuvidis (kvoli roznym, vraj padnym vyhovorkam). A ak uvidis, tak v realite su bud kamaratsky a/alebo sede tiche mysky a tu na forach maju "kolty nizko u pasu" a radi do kazdeho "strielaju".
  • 11. decembra 2014 10:42:41 CET
    ono toto vyjadrenie sa da polahky aplikovat i na vacsinu subikov..
  • 11. decembra 2014 10:24:31 CET
    Ináč, na Collarspace má jedna domina na svojej osobnej stránke uvedené niečo v tom zmysle, že určite nebude uvažovať o „subinke“, lebo že to sú osoby, ktoré nevedia, čo chcú, nevedia to ani povedať, ale (vzhľadom na to, že sú tiež ženami) si myslia, že ona to „jednoducho bude vedieť“, že ona to nejako zázračne uhádne.

A ešte spomínala niečo o tom, že tak, ako „nevedia, kde sú ich hranice“, tak si nectia ani jej hranice a že ich stále budú skúšať (prekračovať) a „otáčať gombíkmi a skúšať, čo to spraví“ a aká bude odpoveď...
  • 11. decembra 2014 10:01:39 CET
    Ja hlavne vôbec nechápem, prečo sa vôbec staviaš do nadradeného (dominantného) postavenia...!
    Kvôli „pichu“ – ako píšeš? Alebo prečo vlastne??!

Lebo z tvojich vyjadrení vyznieva, že svoju úlohu vlastne nezvládaš, keďže sa nad takými „celkom prirodzenými“ vecami pozastavuješ, namiesto toho, aby si bol s nimi prirodzene vyrovnaný.

Podľa mňa mnoho žien sa stavia do tej podriadeneckej polohy tiež z akejsi pohodlnosti, aby nemuseli niesť zodpovednosť za seba a za dianie okolo seba... skrátka, hľadajú niekoho, kto im poskytne „ochranu pred svetom“, prísľub bezstarostnosti a hlavne to, že ich nikto nikdy nebude volať na zodpovednosť. Lebo zodpovedným má byť vedúci, ona má byť len nasledujúcou (ktorá sa chce viac-menej „pohodlne viezť“).

Teda nechápem, ako sa vôbec môžeš pozastavovať nad tým, že nejaká subinka nemá vlastnosti dominy... a potom to vyzerá tak, že si tú podstatu vôbec nepochopil.
  • 11. decembra 2014 9:39:56 CET

Niektorí muži sa stavajú do podriadeneckej (submisívnej) polohy hlavne preto, aby si „ulovili“ nadradeneckú (dominantnú) ženu – teda takú, ktorá si dokáže stáť za svojím slovom a ktorá vie, čo chce...

A je naozaj aj veľa takých, ktorí v skutočnosti nie sú podriadeneckí, ale – zrejme z pohodlnosti – sa len tak pretvarujú, aby sa im niekto venoval...

Tu na Domine ich spoznáte podľa toho, že sa v úvodnej správe div že nebijú čelom o zem od predstieranej poníženosti, ale po ráznom (avšak slušnom) odmietnutí... sa častokrát prejaví ich skutočná povaha a skutočné vnútorné rozpoloženie.
  • 11. decembra 2014 9:11:58 CET
    Presne tak...!
  • 11. decembra 2014 9:08:49 CET
    Máš pravdu! Dominantným je ten, ktorý dokáže ovládať, čo je aj významovou podstatou toho slova.

Ale nemyslím si, že „rešpekt“ (úctu) si treba zaslúžiť. Skôr by som povedal, že si ho treba získať – aspoň tak to platí voči (bežným) ženám.

Samozrejme, že si môže myslieť, že sú to zo 4/5 „klamárky“ – cieľom by potom malo byť „preosiať ich“ a nájsť si nejakú zo zvyšnej 1/5, alebo sa zariadiť podľa toho, že sú to „klamárky“ – a potom im buď nedať príležitosť na „klamstvo“, alebo aspoň zmenšiť nepriaznivé dopady takého „klamstva“.

Ale jednou z hlavných vecí, ktorú by ako „dominant“ mal ovládať, je to, že ženy neradno (rozumne) presviedčať, ženy treba manipulovať, najlepšie citovo.
  • 11. decembra 2014 8:56:45 CET
    1 z 10 aj to som nadhodnotil,,1 z 1000 možno zapne aj mozog,ale zasa ženským myslením,bez rozmýšľania,a nevravte že nie,vy riešite len okamžitu vec a problém ktorý je ale na rozdiel od chlapa nepozeráte a neuvažujete aj o rom čo bude po tomto riešení a či je správne,konáte zbrklo neuvážene a len pre daný okamih,
  • 11. decembra 2014 8:50:45 CET
    To nie je o tom, že „niekto mení názor s časom“... to je o tom, že ten „niekto“ ho mení „úplne neočakávane“ a „nelogicky“ (z hľadiska logiky, mužského hľadiska).

• 11. decembra 2014 8:45:31 CET
    Nie, to sa nedá len mierne sparafrázovať a použiť...
    Ženy „rozmýšľajú inak ako muži“.
    Ja s obľubou zvyknem hovorievať, že tam, kde muži zvyknú používať logiku, ženy zvyknú používať intuíciu.
    A to hlavne vtedy, keď sú pod tlakom.
  • 11. decembra 2014 8:38:58 CET
    Áno je to presne tak...!
  • 7. decembra 2014 23:06:54 CET
    Jasne že chápem ne,,?,,
  • 7. decembra 2014 23:00:23 CET
    Jaj nechapes ne?
  • 7. decembra 2014 22:59:51 CET
    U mna ani Boh nevie aké mám,,,
  • 7. decembra 2014 22:57:49 CET
    Anglosaské korene nemaju nič spoločné s tvojim kaukazským typom,
    Dakujem za pochopenie,
  • 7. decembra 2014 21:48:04 CET
    Tak co ja viem? Ja mam anglosaske korene.
  • 7. decembra 2014 21:24:21 CET
    Ale ale,,a čo s tým má kaukazský typ,,?,,
    akože to niekto iný vie,,?,, ,,
    Žeby preto lebo,,,,?,,, ,,
    Je niekto veeeľmi podobný,tomu typu,,,?,,,,
  • 7. decembra 2014 21:03:19 CET
    Taky kaukazsky typ? Jo tak to bola ona
  • 7. decembra 2014 18:07:42 CET
    Za čias PVS by si po svojej realizácii veľmi dlho premýšľal v sanatoriu = 4 mreže v betone,pobočka Sabinov,=kde si urobil chybu,v demokracii ste asi už mali z PVS holubník,
  • 7. decembra 2014 18:03:36 CET
    Hm,,?,,škoda,,fnuk,,, ,,žeby sestra,,?,,,
  • 7. decembra 2014 16:10:17 CET
    No ja istotne ne
    • 7 posts
    7. decembra 2014 14:41:28 CET
    A to bol kto potom,,?,,
  • 7. decembra 2014 12:43:14 CET
    Vy delite ludi na sub a top, potom delite ludi na spolahlivych a nespolahlivych. A miesate to dokopy. Mam za to, ze clovek je bud spolahlivy, alebo nie. To ci je clovek sub, alebo top, to je zas o inom. Spoznal som hafo domin, ktore boli nespolahlive.
  • 7. decembra 2014 12:38:05 CET
    A my sme sa kedy stretli? Nejak prehanas.
  • 7. decembra 2014 12:35:03 CET
    Ja tebe tiež,ale ty sa furt ponáhľaš a uznaj že na ulici je to blbé,každý do nás kecal ked si mi to robila,,,