14. septembra 2014 3:46:05 CEST
Hovorime o ZS (zenskych subinkach). Viem, dnes v Piestanoch som si vypocul staznosti domin na subikov. (v tom argumentovat nebudem, lebo si so subikmi nedavam stretnutia).
Dakujem za mudrovanie tych, ktori vacsinou zhadzuju ostatnych uz len pre to, ze su "sluzobne" starsi...to je tiez rozum!!!! Aspon viem, ze nie som jediny namysleny. :-D (pre nechapavych ako ...., ktory je schopny prekrutit aj stoziar elektrickeho vedenia, je tato vetna vsuvka zart). Ano...pravda je, ze za uplne vsetko moze dominant...(aj za uprsane pocasie). Takze podla tohoto je treba kazdy dohovor filmovat aj so zvukom, s dvoma svedkami a/alebo notarom. A cistou nahodou ani to nestaci...som pocul, ze subinka moze vziat slovo spät. (tiez zaujmave, ako sa to moze zneuzit...ako zakony v nasej krajine). Takze dominant sa stava vlastne podla vasich slov len akymsi nastrojom subinky pre jej potesenie, za ktore ho este ona moze skritizovat/zneprijemnit mu zivot. Takze obed aj dobrovolneho nasilia/obmedzovania osobnej slobody, je vlastne len obet, ktora vlastne moze dominanta vydierat, ze plnil jej vlastne tuzby a dohovor. Zaujmave, ako hlboko zmyslajuci "starsi dominanti" uvazuju zrazu tak plytko a bez pochopenia kritizuju a nemilosrdne sekaju hlava nehlava.
Ale vidim, ze su tu aj ludia, co rozmyslaju triezvo a k teme aj nieco plodne vymysleli okrem FLAMEu. Podavam im ruku za toto.
![](smilies/icon14.gif)
Aj ked moja natura mozno nie je jednoducha, ale vsetko, co pisem ma hlbsi zmysel a tiez si overujem chovanie ludi. Vidim, ze aj niektori ludia, co ich poznam a oni nevedia, ze toto je moj nick sa takto chovaju. Myslel som si o nich nieco ine. Zacinam prehodnocovat svoj nazor (C).
Spravny chlap a dominant si musi vediet priznat chybu:
Ospravedlnujem sa T., ktora mi reklamovala na vcerajsom stretnuti BDSMkarov v Piestanoch, ze ona bola ta subinka, ktora si slovo vazi. Takze ano, zabudol som na nu...ona ma vazne neoklamala a na poludnie prisla na zmrzlinu, prikladne ustrojena, ako slubila. Takze minimalne jednej subinke krivdim! Hanba mi!!! :-P
Inak so zaujmom som pocuval, ze ma kritizuju za tuto temu pri stole, vraj niekto napisal taketo nieco...a nevedeli, ze som to ja :-) Ale zaujmave, ze potom ich chut na kritizovanie presla, ked poznali autora.
Kritizovat niekoho, koho nepoznate je najlahsie! Nepoznate jeho, jeho vnutro, jeho zazitky a skusenosti. Takze "starsi dominanti" hanbite sa. Toto je zaklad. Nediskriminovat alebo nezdhadzovat druheho na zaklade dohadov, komunikacnych sumov a reci od ohovaraniachtivych!!!
Drunky, toto nemyslis vazne...To rovno mozes povedat, ze neexistuju zle zeny. Aby sme nediskriminovali muzov...neexistuju zli muzi. Takze neexistuju zli ludia. Tym padom neexistuje zly dominant/domina. Potlapkam ta nabuduce silnejsie po chrbte za toto...:-) kamarade...mam u teba minimalne pivo za toto. Ty si uplny votrelec. To sa takto vtieras masovo subkam? Preto ich mas tolko....ahaaaaa (si odhaleny, uznany vinnym a ukrizovany so zavazim na genitaliach) Teraz si to napisal sebecky a prospecharsky.
PS1: Corwin: Nezabudam - ako som nezabudol plavat a bicyklovat. To bolo ako prve, co som sa naucil. Mam to stale pred ocami, ako svetelny blikajuci napis.
PS2: Niektore veci su vseobecne, prosim ludi, ktori sa v tom vidia, nech zachovaju klud a nezvysuju si svoje iEgo alebo iPenis pritvrdzovanim agrumentov, pripadne vulgarizmami. Vazne je tato tema filozoficko-poucna a nie na zvysovanie adrenalinu a krvneho tlaku. (vynimku maju ludia s chorobne nizkym tlakom, ktorym hrozi akutna zastava srdca - prosim prilozit lekarsku spravu)