Forums » Nekategorizováno

Vaha slova

• 14. septembra 2014 15:49:31 CEST
    Ano. Mas ciastocne pravdu. S takymi som si rozumel viac (boli aj o par rokov starsie ako ja), lenze tie maju uz rodiny, deti, mangeľov...casu malo a vsetko potajme, velmi diskretne, na tajňáša. Na dlhodoby vztah, pravidelny, slusny na verejnosti a v sukromi s uchylacinami, to nie je!

Dik za kritiku, naozaj kratko teraz
    • 2 posts
    14. septembra 2014 15:03:24 CEST
    Ak ti môžem poradiť, skús sa zamerať na ženy, ktoré sú sociálne dominantné a vzťahovo submisívne. Ich osobnosť je garanciou ich slov. Poznám jeden príklad, manažérka väčšej firmy, úspešná v tom čo robí, o to ľahšie vo vzťahu hľadá rovnováhu z druhej pozície, a to submisívnej voči partnerovi. Taká žena je podľa mňa aj rozhodnejšia, stálejšia v preferenciách a hlavne drží svoje slovo. Takže možno že takýto typ subinky, by aj tebe lepšie pasoval.
    • 2 posts
    14. septembra 2014 14:59:01 CEST
    Ty si zlozitejsi jak on tak netaraj :D
  • 14. septembra 2014 14:49:32 CEST
    Fuj,,,
    Nemám rád takéto samoľube vševedkovanie,,,život je zložitý aj bez toho aby sme ešte okolo mudrovali,,
    To sa nevieš povzniesť nad svoje EGO,,,?,,a užívať si život a všetko dobré,,,,a to zlé hodiť do kanála,,,
    Založ vlákno = podme sa vyplakať čo sa komu stalo,,,to bude čítania a následných samovrážd z deptania,,
  • 14. septembra 2014 14:11:02 CEST
    Temna - vyzera to tak. :-) ked som to po sebe precital, mal som to ako novorocny prejav prezidenta. Cakal som na takuto reakciu. Nezaskocila ma :-) Ciastocne mas pravdu, sebakriticky priznavam. Tiez nie som bez chyby, ale myslim, ze tatu chybicku charakteru, ze sa rad citam, by ste mi mohli tolerovat :-P

Drunky-filozoficke mudrovanie sa mi paci. Ano, beriem ta na vedomie. Ved pri buducej prilezitosti, ked prides do PN sa hadam porozpravame na tuto temu osobne, dnes sme si toho o tomto telefonicky velmi vela nepovedali. Esteze si ten typ, co sa zdrziava vulgarnosti. To sa mi na tebe paci.

Liss - myslis v pozitivnom slova zmysle alebo negativnom?

Kentaurika - ano. ale to je casom. ak su to mesiace, roky...resp. minimalne dlhe tyzdne. za par dni prehodit kabat je podla teba v poriadku? (bez urazky)
    -som vzdy ochotny kompromisu, mysli v debate a dohode. (dokonca aj pri akcii zohladnujem vsetko. nie som ziaden neprimerany "ukrutnik", dbam o zdravie, hygienu, dezinfekciu, regeneraciu aj vymalovanej prdelky - pomocky su zbavene ostrych hran, vycistene, teraz dokonca pouzivam dvojnasobnu dezifekciu ajatin a povidon jodu, potom potrestane miesto na konci lekcie ocistene, nakremovane dezinfekcnou mastou - nikto nechce riskovat zapal, ci septicky sok)
    -ano, niekto to berie viac a druhy menej vazne. je to tak. hovoril som moj uhol pohladu. ako sledujes, mam velmi rad srandu, ale pri urcitych veciach nezartujem.
    -k tej komunikacii - to je moje motto. vsetky nedorozumenia su nedostatkom komunikacie. preto treba naozaj otvorit usta a slusne povedat, co koho trapi
    -vazne kentaurika, je to tak. nie si sama, co ma zly filter na ludi opacneho pohlavia. vela (budem hovorit opat z mojho uhla pohladu) dievcat a subiniek je na tom rovnako. v prvom kole odfiltruju tych vhodnych, a ostanu len grazlovia a z tych si vyberie toho horsieho. ak mas dobreho a vnimaveho kamarata, daj si poradit, ako filtrovat. Takemu, koho poznas dlho a veris mu a je nezaujaty.
    -ano. stale sa ucim a budem ucit. to cestne prehlasujem.
    -rad by som ti odpovedal na vsetky tvoje body obsirnejsie...ale uvedomujem si, ze opat prispevok natahujem do neuveritelneho rozmeru. KROTIM SA tentokrat
  • 14. septembra 2014 12:39:47 CEST
    Z mojich skúseností som časom prišla na to, že tak ako sa vyvíja osobnosť človeka, menia sa aj jeho názory, presvedčenia aj potreby, tak ako v bežnom živote tak aj v D/s vzťahoch, záleží na tom aký seriozny vzťah tí dvaja majú, ak je to vážne tak si tí dvaja určite nájdu kompromis / bud zotrvajú spolu, alebo sa seriozne rozídu/, ak sú to len povrchné zábavky potom jeden z páru / väčšinou ten čo to myslel vážne/ sa cíti podvedený a berie to ako podraz,

všetko je o komunikácii a o tom, že vzťah sa bude nejakým smerom posúvať a vyvíjať a s tým treba rátať

raz mi jeden múdry človek povedal že som skrátka ten typ čo priťahuje grázlov a preto si stále nejakého pre seba vyberiem, a stále príde sklamanie......v konečnom dôsledku si môžem za to sama, lebo musím u seba niečo zmeniť, aby som priťahovala aj serioznych .....

v podstate každý príspevok v tomto fore má svoje opodstatnenie, ale v konečnom dôsledku musíme začať od seba a poučiť sa zo svojich chýb, prehodnotiť svoje postoje a nároky tak aby sme začali priťahovať tých správnych ludí pre seba.
  • 14. septembra 2014 12:15:01 CEST
    to zvyraznene dost vypoveda aj o tvojom charaktere a doverihodnosti
    • 2 posts
    14. septembra 2014 9:13:37 CEST
    Dobre skusim inak. Ked uz niekoho oznacis SUB tak musis naprv zhodnotit charakter a kompatibilitu. Ak to tam proste nesedi ako medzy muzom a zenou, dostanes akurat poriadnu lekciu od SUB ako sa k nej mas chovat ako DOM :) Zneuzije ta presne na to co chce ona a tym je pre nu vec vybavena. Ak ale najdes niekhoho komu budes rozumiet ako zene, mozes na tom budovat uplne iny, lepsi, nadstandardny vztah. Ale je to na dlho, toto je naozaj najprv o ludoch az potom o DS :)
  • 14. septembra 2014 8:40:57 CEST
    ..ze sa strasne rad citas.
  • 14. septembra 2014 3:46:05 CEST
    Hovorime o ZS (zenskych subinkach). Viem, dnes v Piestanoch som si vypocul staznosti domin na subikov. (v tom argumentovat nebudem, lebo si so subikmi nedavam stretnutia).
    Dakujem za mudrovanie tych, ktori vacsinou zhadzuju ostatnych uz len pre to, ze su "sluzobne" starsi...to je tiez rozum!!!! Aspon viem, ze nie som jediny namysleny. :-D (pre nechapavych ako ...., ktory je schopny prekrutit aj stoziar elektrickeho vedenia, je tato vetna vsuvka zart). Ano...pravda je, ze za uplne vsetko moze dominant...(aj za uprsane pocasie). Takze podla tohoto je treba kazdy dohovor filmovat aj so zvukom, s dvoma svedkami a/alebo notarom. A cistou nahodou ani to nestaci...som pocul, ze subinka moze vziat slovo spät. (tiez zaujmave, ako sa to moze zneuzit...ako zakony v nasej krajine). Takze dominant sa stava vlastne podla vasich slov len akymsi nastrojom subinky pre jej potesenie, za ktore ho este ona moze skritizovat/zneprijemnit mu zivot. Takze obed aj dobrovolneho nasilia/obmedzovania osobnej slobody, je vlastne len obet, ktora vlastne moze dominanta vydierat, ze plnil jej vlastne tuzby a dohovor. Zaujmave, ako hlboko zmyslajuci "starsi dominanti" uvazuju zrazu tak plytko a bez pochopenia kritizuju a nemilosrdne sekaju hlava nehlava.

Ale vidim, ze su tu aj ludia, co rozmyslaju triezvo a k teme aj nieco plodne vymysleli okrem FLAMEu. Podavam im ruku za toto. Aj ked moja natura mozno nie je jednoducha, ale vsetko, co pisem ma hlbsi zmysel a tiez si overujem chovanie ludi. Vidim, ze aj niektori ludia, co ich poznam a oni nevedia, ze toto je moj nick sa takto chovaju. Myslel som si o nich nieco ine. Zacinam prehodnocovat svoj nazor (C).

Spravny chlap a dominant si musi vediet priznat chybu:

Ospravedlnujem sa T., ktora mi reklamovala na vcerajsom stretnuti BDSMkarov v Piestanoch, ze ona bola ta subinka, ktora si slovo vazi. Takze ano, zabudol som na nu...ona ma vazne neoklamala a na poludnie prisla na zmrzlinu, prikladne ustrojena, ako slubila. Takze minimalne jednej subinke krivdim! Hanba mi!!! :-P

Inak so zaujmom som pocuval, ze ma kritizuju za tuto temu pri stole, vraj niekto napisal taketo nieco...a nevedeli, ze som to ja :-) Ale zaujmave, ze potom ich chut na kritizovanie presla, ked poznali autora.
    Kritizovat niekoho, koho nepoznate je najlahsie! Nepoznate jeho, jeho vnutro, jeho zazitky a skusenosti. Takze "starsi dominanti" hanbite sa. Toto je zaklad. Nediskriminovat alebo nezdhadzovat druheho na zaklade dohadov, komunikacnych sumov a reci od ohovaraniachtivych!!!

Drunky, toto nemyslis vazne...To rovno mozes povedat, ze neexistuju zle zeny. Aby sme nediskriminovali muzov...neexistuju zli muzi. Takze neexistuju zli ludia. Tym padom neexistuje zly dominant/domina. Potlapkam ta nabuduce silnejsie po chrbte za toto...:-) kamarade...mam u teba minimalne pivo za toto. Ty si uplny votrelec. To sa takto vtieras masovo subkam? Preto ich mas tolko....ahaaaaa (si odhaleny, uznany vinnym a ukrizovany so zavazim na genitaliach) Teraz si to napisal sebecky a prospecharsky.

PS1: Corwin: Nezabudam - ako som nezabudol plavat a bicyklovat. To bolo ako prve, co som sa naucil. Mam to stale pred ocami, ako svetelny blikajuci napis.

PS2: Niektore veci su vseobecne, prosim ludi, ktori sa v tom vidia, nech zachovaju klud a nezvysuju si svoje iEgo alebo iPenis pritvrdzovanim agrumentov, pripadne vulgarizmami. Vazne je tato tema filozoficko-poucna a nie na zvysovanie adrenalinu a krvneho tlaku. (vynimku maju ludia s chorobne nizkym tlakom, ktorym hrozi akutna zastava srdca - prosim prilozit lekarsku spravu)
    • 2 posts
    13. septembra 2014 23:30:39 CEST
    Preco sa vam to stava je vo vas. Nikto vam stym nepomoze, ak si nezacnete upratovat pred vlastnym domom. Neexistuje zla subka. Su len zli ludia ;)
    • 5 posts
    13. septembra 2014 22:53:52 CEST
    Dnes som mala stretnutie so subikom. Prvykrat sa vyhovoril a neprisiel, druhykrat, dnes, bolo stretnutie najprv o piatej, nasledne to zmenil na siedmu a nakoniec neprisiel. Po mojej sprave, ze si to u mna posral bola reakcia citujem: NESTIHOL SOM
    Vaha slova? Myslim ze strateny cas o tom vobec uvazovat. 70% subikov nepride ani na prvu kavu
    • 5 posts
    13. septembra 2014 22:22:55 CEST
    ..evidentne zabudas na jedno ...dominant je zodpovedny ...subinka moze mat predstavy, ale dominant ma vediet a vycitit, kedy su to len subinkine naivne predstavy a kedy je to realita, ked uz nemate stopku ..a ked toto nevies a hadzes to na klamstvo subiniek ..mal by si zacat premyslat ci si ozaj dominant...
  • 13. septembra 2014 21:38:23 CEST
    ,,kto su hulváti,,?,,,pomenuj,,,
    • 1 posts
    12. septembra 2014 14:35:53 CEST
    Tak ono je to dost zaujimava otazka tak ale jedniznacne je pre mna lepsia neprijemna pravda. Preto ze je to aspon pravda. A naco niekoho ojebavat aj ked len milosrdne? Okej v niektorich situaciach by bolo jebavanie (alebo male prifarvenie pravdy) na mieste ale to nema nic spolocbe s touto strankou ani s nejakymi medziludskymi vstahmi.
  • 12. septembra 2014 8:16:07 CEST
    Ak si D len z hrdosti a ženám pritakávaš len aby si sa im zapáčil, tak sa nečudujem že menia názor. Možno len začínajú vidieť aký si. D/S je aj o prirodzenosti, keď je niekto skutočne d alebo s tak má vzťah väčšiu šancu vydržať. Preto si nemyslím, že je normálne aby sub lámala dominanta na výmenu pozícií, niekde je chyba a keďže sa ti to stalo viackrát, tak asi v tebe a tvojej dominancií.

Ty napíšeš not emo style?! Veď celý tvoj prvý príspevok je ako text pubertálnej emo skupiny, čo plače prečo ma nikto nemá rád? Prečo ma ojebávajú? Prečo mi moji hlúpi rodičia dali zaracha?...
  • 12. septembra 2014 8:04:42 CEST
    No pozor, moja sub ma iq 150
  • 12. septembra 2014 6:55:21 CEST
    ja si myslím, že každý má nejaké očakávania, a to aj vo vzťahu ako aj bežnom živote......
  • 12. septembra 2014 4:51:11 CEST
    Prosim, zdrzte sa vulgarizmov poniektori a rozmyslajte hlavou (aspon na chvilku a nie testosteronom). Vacsinou maju silne reci "ti mali". Dovod temy bol overit si, ze ci je tu niekto schopny aj triezvo filozofovat. Vidim, ze sa nasli nejakí jedinci. Super. Hulvati sa najdu vzdy...vsak ano.

Mlady - podla teba je lepsia milosrdna loz, ci neprijemna pravda?

Pepo - nepoprel som svoje zapricinenie. neprekrucaj. (skusil som aj aj)

Annie - pocet sa nehovori. ako pocuvam niektori dominanti ano. (ja netolerujem, takze v tom je asi ta moja chyba). Muzi celkovo sa robia, ze veria. (nemusi byt S, ci D). Myslis, ze je vitaný ten, kto si povie svoj nazor, ci ten, co pritakava zene? Ten druhy, ten prvy so svojim nazorom nie.

Dolores - zly? co to znamena byt zly...nedostatocne zly..alebo privelmi zly na to, akeho ona chcela zleho? :-)

Juro - presne to. Chcel som vediet, kto sa vie vyjadrovat aspon chvilu s napriemernym IQ neovplyvneny hormonmi a emociami. :-) (NOT EMO STYLE)

Statocny - prave to nechcem. Skusaju zeny ma zlomit do S pozicie...taka sa este nenasla. Som cisto D.

Este pre tych menej chapavych - hovorim o vacsine (viac ako 2/3novej, nie o 100% populacii. tak sa zdrzte krajnosti. Drviva vacisna z nas sa stretla s vedrom ladovej vody /studenou sprchou/ z niekoho podania. ALE... mozno tie prave este cakaju v rade :-D)
  • 11. septembra 2014 22:20:27 CEST
    Každý nemá očakávania, sú ľudia ktorí apriori nečakajú od ničoho nič, čo im zaručuje pohodu a kľud. Namotať sa na niekoho na druhú stranu, môže byť krásne, ale hrozí riziko, že potom začneš hrať tie "druhé husle" v tom vzťahu.
  • 11. septembra 2014 21:18:52 CEST
    je to možné, ak ju zviažeš a zapcháš ústa
    ináč každý človek má právo na zmenu názoru, každy má vždy nejaké očakávania a predstavy, ktoré ak sa nenaplnia, tak dotyčný človek podľa toho prispôsobuje či mení názory a svoje správanie.

vôbec si nekonkretizoval situáciu, o ktorej sa tu len píše a píše a nikto nevie podrobnosti, takže je velmi ťažko dať konkrétnu odpoveď, len čo tu dráždiš emócie....
  • 11. septembra 2014 20:20:20 CEST
    ak mas tolko rokov co pises tak musis byt riadne nepoucitelny a duracky fas,,,neuraz sa ale sam si sa vyhlasil za vola touto temou,,,
  • 11. septembra 2014 20:15:28 CEST
    stale plati stare pravdive,,,ked je kok,,,,v ,,pip,,, tak je rozum v ri,,,,,takze nadavat na zenske ze len tam je chyba je scestne,,,len chlap si to zaboha neprizna ze je to tak a ide zo sracky do sracky ked sa zamota,,,a nech mi niekto napise ze to tak nie je tak mu poslem taky ony velky,,,co nalinkujem,,,,
  • 11. septembra 2014 20:10:14 CEST
    uprimne povedane tiez nepoznam zensku ktora by dodrzala slovo,ci sa to niekomu paci alebo nie,musite sa s tym naucit zit a zvyknut si,ak nie nehladajte zenske,jednoducho zenska je tvor ktoremu chlap nikdy nevyhovie,nepochopi a ked si mysli ze je dominator stane sa z neho osraty subik,,,tak ako sa vravi,zo zenskymi je tazko,bez nich este tazsie,,logiku tam nehladajte,,
    • 1 posts
    11. septembra 2014 14:05:22 CEST
    Tak najprv ti poviem ze neurazaj zeny!!! Nehadz kazdeho do jedneho vreca. Clovek ktory nedodrzi slovo nema stipku hrdosti a nevazi si sam seba. Clovek ktory meni nazor ho meni bud preto ze svoj nazor nikdy nemal alebo v dosledku udalosti. To ze ta nejaka ojebala to je uz iba tvoj problem. Nemal si sa namotat ako maly chlapec a hned kazdemu verit. Preco sa zeny casto namotaju na muza ficoceho typu? Mozno preto ze im povie co chcu pocut.