Forums » Nekategorizováno

Vaha slova

• 7. decembra 2014 12:33:47 CET
    Ja som ti chcela dobre
  • 7. decembra 2014 12:32:38 CET
    Fuj že Vás huba nebolí, ,,
    Ja ti vyleštím aj jednému aj druhému,,,
  • 7. decembra 2014 12:27:49 CET
    Durag, Shadowlight sa chce zahrat na subinku a vylestit ti ho ustami pekne jeho masitymi perami ti ho obopne a zapne najvyssi saci vykon s masazou jazyckovou. A potom vsetko popapa
  • 7. decembra 2014 12:23:51 CET
    To si neabsolvoval zakladnu vojensku sluzbu? Musis potom vediet, co je to.
  • 7. decembra 2014 12:05:31 CET
    Ako si to myslel s tým leštením,,?,,nože upresni nech sa viem pripraviť,,,
  • 7. decembra 2014 11:41:45 CET
    Hej, mate pravdu. A mam aj citlive ego.
  • 7. decembra 2014 11:30:51 CET
    Kameň úrazu je v tom, že partneri sa veľakrát vnímajú prvoplanovo. Dvaja predatori na jednom piesočku, to je oheň na streche.. no a pri bdsm je tento problém ešte citlivejší.
    • 1 posts
    6. decembra 2014 23:28:37 CET
    No,,subíkov odhalím,tam ich zradí veľa veci,inak fakt máš pravdu že takých magorov behá veľa
    Osobne
    Pred pár rokmi som žil s nemkou,nebola dominantná ale,,
    Zoznámenie
    ,poznali sme sa asi 20,minut,,pekne kecali,odprevadil som ju k dverám a,,
    Prvý krát v živote sa mi stala taká vec,,,mala ledva 160 Cm,chytila ma za boky šľahla o posteľ do sekundy už sedela na mne a jediné čo povedala,lehni a čus,,
    Chlapi to bolo prvý krát ked ma 3 x za sebou pretiahla ženská a nie ja ju,,
    No život prináša divné veci,
    Keby po nej neboli strieľali a nerozhasili mi byt tak sme doteraz,
    Vravím život je ťažký aj zvláštny,,,
  • 6. decembra 2014 22:19:20 CET
    Krista,ty si dobry uhol (co sa neuhol) pohladu.
    To,ze sa ona po tebe hodila, je z pici nic oproti tomu,co vzrusuje teba-znasilnit neznamu (znamu len vramci vymeny sprav,ale nie tvarou v tvar) subku v parku.
    Tak tu do pice nekikirikaj a nedramatizuj ty jebénko.
  • 6. decembra 2014 22:17:00 CET
    ono s tými subíkmi to môže byť aj v tom problem, že robia v podstate všetko, kým sa neurobia, potom sa im znova prekrvý mozog, vyrovnajú hormony a oni sa znormalizujú ( hovorím pravdepodobne o sebe)
    možno iné to je s niekým kto je prirodzene submisívny a stále sa tak správa..... ale to už posúdiť neviem
  • 6. decembra 2014 21:57:20 CET
    Presne ako vravis. Ale ja skusenosti so subikmi nemam (teda nie realne), akurat take, co sa subici hraju na subinky na pokeci, kym si nevylestia bambus. (teda nech si lestia...ale nie na mne...mozu napriklad na Duragovi, jeho to potesi).

Jedno viem, ze mna dominantne zeny nepritahuju. Pred dvoma rokmi som zbalil peknu studentku prava v TT. Mala vypite, ked som ju zobral k sebe, skocila po mne. Hned ma presla chut na KEKS. Takze vazne....dominantne zeny, co na mna idu dominantne....tak tie ma vazne nepritahuju. A subinky...tie profesionalne? Hm...Asi vazne si je lepsie z vanilky vychovat subinku alebo neskusenu subinku si "naucit".

Ako vravim, vsetko su len rozne uhly pohladu a moze sa mi dusovat kto chce...kolko chce...ak niekomu nevyhovuje nieco, hned zmeni slovo. A je to jedno, ci to je subinka alebo Dominant. A kedze mam skusenosti so subinkami zenskeho pohlavia, tak som pisal o tom, co som zazil. Nehovorim, ze som perfektny, ale urcite nestriedam nazory a postoje ako ponozky...ako napriklad niektori....(mena cenzurujem).

Ale zas, nie je vsetko len zle. Nasli sa aj ludia, co mi s nimi bolo dobre.

• 3. decembra 2014 8:08:04 CET
    To su presne aj moje skusenosti... je naozaj vzacne stretnut "realne sub" muza... a presne si to opisala, to zastavenie sa, v okamihu ked to nesedi jeho predstavam...zastavit sa, skusit sklonit hlavu a posluchnut...alebo poprosit ked uz sa to neda vydrzat o zmenu... a nie rychlo sa svičnúť do agresora
  • 3. decembra 2014 1:52:53 CET
    vsetci ste sa do shadowa pustili... ano, je fakt, ze vsetci fungujeme na zaklade akcie a reakcie... no pred par dnami ma jeden stary kamarat zaskocil vetou "vies, co je na tebe najzvlastnejsie? ty neklames... teraz je u ludi bezne, ze klamu a prisposobuju si realitu podla toho, ako sa im to hodi, u teba je istota, ze plati, co povies... a nielen par dni, to sa uz casto nevidi"
    ...myslim, ze to shadow myslel viac vseobecne a filozoficky, vobec nie ako kritiku alebo zhadzovanie subiniek... ved ich zboznuje, preto je tu, nie? :)
    ...suhlasim, ze vacsina ludi, kt. sa stylizuju do submisivnej pozicie meni nazor rychlejsie ako ponozky... ako tu bolo uvadzane, nepridu na dohodnute stretnutie, neplnia, co slubili a vymyslaju si, aby sa obhajili aj pred sebou, nielen pred dominantom... no nemyslim si, ze je to o ich submisivite...
    ako povedal jurosik, ked je subik/subinka zviazany a bezmocny, vtedy poslucha a robi, co sa od neho ziada, no problem nastava pri "navrate do bezneho zivota" ...ak to je iba o "pohrali sme sa a ideme si po svojom", je to ok, ale pri dlhodobejsom vztahu, kt. ma byt zalozeny na vzajomnej dovere, ucte a laske je problem...
    z mojho osobneho postrehu, vela muzov sa stylizuje do pozicie subika nie preto, ze by to tak skutocne citili, ale preto, ze je to pohodlnejsie... v style "ulovi ma, postara sa, urobi ma... ja nemusim nic" ...toto nie je submisivita, ale pohodlnost... vo chvili, ked nieco nie je podla jeho "vysnivaneho scenara", tak neuveritelne rychlo "zmeni nazor" a potom sa zacina seria vymyslov, klamstiev a ktoviecoho vsetkeho...
    pre mna je submisiv muz, kt. sa v istej chvili zastavi... kludne moze pobehovat ako steniatko a vystekavat, robit drahoty alebo skusat hranice... ved o tom to je... ale ked pociti, ze tymto prestrelil, z ucty k zene - vladkyni sklopi oci a chvilu caka... takych muzov uz je malo... nemusi to byt moj subicek... toto funguje vseobecne... nehovorim o podrobeni... moze to byt par sekund... ale medzi dominantom a submisivom toto prirodzene funguje... "lenivci", kt. sa iba na nieco hraju su vsak bez hranic...

...no ako hovori jeden moj stary priatel "vsetko neodkomunikujes"
  • 29. novembra 2014 0:45:32 CET
    ignorovať.... - ja spredu
  • 28. novembra 2014 21:27:09 CET
    Spredu či zozadu,,?,,
  • 28. novembra 2014 21:16:28 CET
    nie umlátiť, preštiknúť napoly
  • 28. novembra 2014 21:09:37 CET
    Kecáš shadow
    Bavíme sa o podstatných veciach ako umlátiť subinku krásnym korzetom,,,,
  • 28. novembra 2014 20:33:43 CET
    Je to Peto a Pata.
  • 27. novembra 2014 23:38:17 CET
    som rád.
    pochvala poteší
  • 27. novembra 2014 23:25:51 CET
    Sa mi lubi tvoja poviedka.
  • 27. novembra 2014 23:22:40 CET
    aj dymovo priesvitná, tá je fakt pekná, dá sa všetko nakombinovať, ale krásne vyleštený čierny catsuit na peknom ženskom tele je proste neodolateľný a má svoje neopakovateľné čaro...
  • 27. novembra 2014 23:12:16 CET
    My sme tí Pa a Pi z mačacej planéty
    • 9 posts
    27. novembra 2014 23:12:01 CET
    Náhodou to spolu ide čierna a žltá aj žltá a čergená,aj bledomodrá a biela atd treba zapojiť fantáziu,,aj červená a žltá,
    • 7 posts
    27. novembra 2014 23:10:10 CET
    Ja som stále ja,nikdy sa nepretvarujem ani nezavádzam,,
    Ale ľudia to nemaju radi,každý radšej chce milosrdné klamstvo ako krutu pravdu počuť,preto nerád chodím medzi ľudí posledné mesiace,hnusí sa mi faloš,
  • 27. novembra 2014 23:02:27 CET
    čierny latex .... klasika....