Forums » Nekategorizováno

Vaha slova

• 11. septembra 2014 13:33:04 CEST
    Čo od nás očakávaš? Odpoveď na otázku, či vie sub dodržať slovo je, čudujsasvete, ano. Je pravda, že keď ťa niekto preští tak je to mrcha, ale keď sa necháš sú to tvoje sračky. Ďalšia vec, najprv povieš, že racionálny človek hladá chybu v sebe a vzápetí popreš svoje zapríčinenie? A posledné, neťahaj do toho slovákov, sám si slovák a ak sa na to necítiš tak vycestuj
  • 11. septembra 2014 13:30:55 CEST
    Chudak ale mu nakladate...

Je to to iste ako ked subinky obvinovali dominantov... ale v podstate za vsetko si mozeme aj sami .. co davame ... co dostavame...
  • 11. septembra 2014 13:28:45 CEST
    Pre mna je dominant ten co si dokaze cloveka niecim podmanit"ovladnut ho"presadit si svoje...
    To ze sa vyhlasis za doma neznamena ze musis mat u zien respekt... Respekt si musis zasluzit.. Ani sa necudujem ze ta nerespektuju ked hovoris o zenach ze su v 80% klamarky...
    A este mi povedz ktory dominant sa necha ovladnut"vaginou"okrem teba... Tieto slova maju k dominantovy blizko jak z ba na jamajku... Ak si nevies presadit svoje si dominant jak 10rura...
  • 11. septembra 2014 13:18:41 CEST
    Nuz mna by zaujimalo aj zopar konkretnych odpovedi od teba.
    Add1/ kolko tych subiniek bolo, ze kazda klamala
    Add2/ Kto toleruje zle rozhodnutia subiniek ?
    Add3/ Ktorí dominanti bezhlavo veria ktorej notorickej klamarke ?
    Ak toto definujes, mozno najdes aj sam odpoved, ale inak mi to pride len ako tvoja negativna skusenost a vyplakavas na fore (nic v zlom).
  • 11. septembra 2014 13:01:38 CEST
    Presne toto som ocakaval. Ze kazda jedna odpoved bude koncipovala ako moja chyba. :-) Kazdy racionalny clovek hlada chybu najprv v sebe. Co sa stalo a ani pri naprave to nebolo inak. Takze ani Dolores a ani Lady to teraz netrafili po hlavicke. (nemyslim tym tu hlavicku vysiacu pod pasom muzov) :-)
    Zaklad je, ponukat to, co clovek vyzaduje. Lenze ludia su taki (s vasimi nazormi to znie bez rozdielu pohlavia), ze slovaci ak mozu a ak sa im to prave hodi, menit nazory podla tohorocneho augustoveho pocasia. Aj ked pomer klamania medzi pohlaviami je nepomerny. (20% M - 80% Ž) Ale ano, je problem aj v muzoch. Potom to je na zene, ze si vyberie chlapa Ficovho typu, co jej naslubuje neskutocne a ona mu uveri. A zas som odsledoval, ze vacsina muzskych D su schopni kvoli "pichu" tolerovat zle spravanie zien bez adekvatnej reakcie. (ten znamy nedostatok krvy, nemozu rozmyslat hlavou aj hlavickou naraz - plati pri polovici muzov) ALE...kto je bez viny, hod kamenom.
  • 11. septembra 2014 11:38:09 CEST
    Zaujimava otazka... Urcite to nieje normalne... Ked ta odrbe KAZDA subka... Chyba je v tebe ze si silno odrbatelny typ... A ze sa od kazdej"vaginy"nechas ojebat no... Subka... Nie subka ty sa proste nechas ojebabrat od kazdej zeny a je jedno ci ju nazyvas subkou abo nie... Proste sa nechavas ojebavat... A este aj od takych ktore nazyvas subkami...

A s tym nazorom suhlasim s dolores ludia menia nazor skusenostami...

Ja osobne ludi bez nazoru absolutne neuznavam ani ked su sub dom switch abo none...

• 11. septembra 2014 9:45:59 CEST
    Jej, moja subinka mi prave dala nazor k tejto teme. Citujem: "niekto bol IMHO zlý k subke, tak sa naňho vy*ebala"
  • 11. septembra 2014 9:40:48 CEST
    Co je zle na tom, ze clovek meni nazor? Potreby sa menia s pribudajucimi skusenostami. To je normalne a logicke. Ludia ti urobia len to, co im sam dovolis...
  • 11. septembra 2014 9:38:20 CEST
    Pretože subinka ani dominant stále niesú nove živočíšne druhy, ale stále patria do kategórie "ludia" a aj sa tak chovajú. Skús popracovať na tom komu veríš a aby tvoja dôvera nevychádzala z genitálií
  • 11. septembra 2014 7:09:35 CEST
    ..a ked to mierne sparafrazujes, tak mozes to iste pouzit pri muzoch..