Forums » Nekategorizováno

Fitness a stihla linia

• 28. októbra 2014 14:48:15 CET
    Pokial viem:

1. KOKA nie je strom, ale krik, podobne ako cajovnik (este sa to aj rymuje). Malokedy je vyssia. Niekto uvadza 1-2m, niekto 5m. Ale rastie v tropoch a v humusnej pode bohatej na mineraly. Mas vyhrievany sklenik?

2. Je u nas nelegalna!!! akakolvek forma!

3. U nas nerastie, keby ano, maniaci ako ty by z toho mali plantaze.

4. Ucinna latka sa neda vyluhovat vodou. Pouzivaju sa aromaticke uhlohovdiky (napr aceton). Preto ak nemas farmaceuticku kvalitu, smrdi vyluhovany kokain ako rozpustadlo. Videl si zuby tych, co pravidelne zuvaju koku?

5. Drogy sem nepatra !!!! - prestan a uvedom sa.

Tak isto si nezelam, aby tu niekto pisal o inych zakazanych latkach, steroidoch (dopingu), zakazanych diuretikach a podobne. Respektuje, ze toto je o zdravi..nie o niceni si ho!
  • 28. októbra 2014 13:34:50 CET
    Bez chemie, bez E-čiek ( dajú sa dokúpiť príchute, kedže ide o neochutené prípravky ) a napr. oproti takému Weideru sú ceny polovičné tzn. kilogram ma výjde toľko čo 500 g od iného výrobcu. Taurin je vhodný aj pri epilepsii.

http://www.nu3tion.com/stimulanty
    • 5 posts
    28. októbra 2014 11:26:12 CET
    To, že na domine píšeš bláboly, na tom sa už len bavím, ale radiť niekomu, nech si objedná koku, je už blbost na n-tu. Chceš královnu dostat do problémov? Koka a jej pestovanie u nás a ani v Europe nie je legálne a ani sa nikde v Europe, okrem zopár botanických zahrád. ktoré na to majú vynímku a najma vybavenie, aby koka s úspechom rástla, nepestuje.
    A, že ty pestuješ koku, na tom som sa iba zasmial. Proste jeden z ďaľších tvojich drístov.
  • 28. októbra 2014 10:34:21 CET
    Osparvedlnujem sa, teraz musim trocha potiahnut pracovne, ale potom vsetko co pisete nastudujem, dakujem velmi pekne same zaujimave veci, pre mna nove infomacie.

PS_Karnozin: to je uzasna vec, beriem ho uz cca rok a je to jeden z must have pre mna aby som chodila...

Vsetky rady nastudujem a napisem co som poskusala. Ste super, viac hlav viac vie co sa tu vsetko dozviem, som rada.
  • 27. októbra 2014 22:57:30 CET
    Tak kto nemoze cvicit, resp. ciastocne pohybove problemy, ak mu to zdravotny stav a povaha dovoli, nech skusi:

Cvicit pomocou elektrickych impulzov. Je to take polovicne riesenie, svaly sice stahuju, ale klby a puzdra nie. Pre niekoho spasa..pre niekoho nevyhoda. A ak ma niekto rad elektro..tak si uzije aj zabavu pri cviceni. hahahaha.

DR STŘEDA - ficalo to na teleshopoch pred rokmi nonstop.

Pre nas uplne zdravych to ale nenahradza fitko, sportovanie a naozajstne realne cvicenie. (je to naozaj len vychodisko z nudze). Pre niekoho to moze byt neprijemne. Tak pozor na to. Dobre by bolo si to najprv vyskusat. Nie, ze mi to potom niekto prinesie preplatit...za zlu radu.

(dufam, ze sa nikto neurazi, ak ano, moze za to Durag - donutil ma k tomu.)
  • 27. októbra 2014 22:35:57 CET
    Chlapci kráľovná nemože cvičiť,,pochopte,,musí to byť doplnok sám o sebe bez cvičenia,,keby ste mali to čo my tak leziete po stenách ako spiderman,
    Bunky pupočníková krvná banka atd,,,rusáci to vo vojsku robili už 30 r dozadu,tajné pokusy,ved preto som tu vykopali ma z hrobu,lenže socík skončil a legalne to u nás nejde je to zakázané zákonom,aj ten slovák genetik čo to teraz vydumal musel odísť von aby s tým mohol robiť,,
    Ja idem 2x ročne na východ na 2 týždne na Ural a tam ma zreštartuju,,,
    Keby to povolili u nás pomože to popec ľudom,
  • 27. októbra 2014 20:31:06 CET
    NOX sa zdá byť vhodný doplnok. Pokiaľ niekto nie je citlivý na kofein.
  • 27. októbra 2014 19:22:17 CET
    Takze teraz som si nastudoval, ze HMB vlastne predchadza zniceniu a poskodzovaniu svalstva (atrofii) pri cviceni. K tomu pridat nieco na rychlejsiu regeneraciu a mas to ostrene z dvoch stran. Jedno ti ochrani, aby si nedostiahla tak kriticky a neprijemny stav, druhe ti to pomoze rychlejsie zregenerovat. Bud BCAA alebo ten arginin, ak ti to vyhovuje, pripadne nieco moderjensie. Takedy sa na to pouzivalo v davnej dobe OKG (ornithine alfa ketoglutarat). Alebo nemozes nahradit L-arginin Argininom AKG? Mozno to bude mat lepsi ucinok bez vedlajsich ucinkov. Ma niekto skusenosti s Argininom AKG?

Ja ako maly guru by som ti teda doporucil :

1. HMB pred cvicenim - za miernenie poskodenia svalov
    2. Arginin AKG alebo L-Citrulin alebo L-Tyrosin aaaaaalebo vsetko v jednom: NO-x - na rychlejsi regen

http://www.stillmass.eu/no-x-1/

Moze byt?

ALEX
    K tym bunkam....roku 99 som mal na vojne spolubojovnika, Dr. Hamida, ktory sa zaoberal na Slovensku krvnou (data) bankou- zbieranim pupocnikovej krvy (alebo placentarkych krvotrovnych buniek??? nechcem velmi kecat) Myslim, ze za 15 rokov to aj hadam pokrocilo, co som videl nejake prispevky. Uz je aj nejaka cast ludskeho genomu zmapovana....tak uvidime, co prinesie buducnost
  • 27. októbra 2014 19:01:55 CET
    Na Slovensku už je firma, ktorá používa ku liečeniu kmeňové bunky na niektoré ochorenia. Budúnosť ešte čo to prinesie.

MCT mám doma v skrinke ale nejako som ho ešte nezaradil do stravovacieho procesu.

Aké výsledky prinesie HCA s chitosanom na chudnutie, to som zvedavý.

• 27. októbra 2014 18:43:30 CET
    Práveže v Bolívii sa legálne pestuje a bežne ju používaju už 4000 rokov,našli sa aj v starých hroboch stopy koky,je to prírodné liečivo,overené dlhodobo,plantáže su legálne a robia sa z toho všetky lieky kde je skratka koin v slove,ťakže žiadne strachy,rád by som ti dal ale mám len jednu rastlinu 12 km v lese pri malej čistine kam nikto nechodí,už je veľká ako strom má cez 4 metre,,skus cez net mladé sadenice,pošlu ti ich poštou,možno,
    K tej transplantácii viem o tom sledoval som to,,no ak sa to osvedčí,,tak nemusím mať v zálohe LP 338 magnum,,,,to je lepšia správa aj pre mna,
  • 27. októbra 2014 18:02:42 CET
    My to tu ale rozoberame na tak stredne odbornej baze, ze minimalne polovica ostatnych ludi nas uz ma za maniakov. (a nie je to sexualna mania).

HMB bol hit davnejsie. Prisiel po kreatinovom osiali. A par rokov si drzial cestne miesto v popredi. V tej dobe bol neumerne drahy. Ale vsetko hovorim z minulosti. Nemam teraz o tom informacie.

A co ostatne hity davnych rokov: napr CLA (konjogovana kys. linolova - ci tak nejako)- na chudnutie to bola vraj dobra volba. MCT - skusal som a dobre (niekto si musel zvykat...a mal behavku) Alebo zluceniny kys. citronovej (to HCA napr).
  • 27. októbra 2014 17:53:08 CET
    Na HMB som už pokukoval v predajni ale nejako extra sa o ňom nehovorí.

Arginodrink obsahuje niekoľko aminokyselín a zvyšné obsahujú proteinové kokteily vrátrane samotných BCAA. Vhodné sú predtreningové nápoje ktoré obsahujú zmes rôznych doplnkov.

Kralovna_XYX
    Ešte som bral aj Beta Alanine ktorý sa mení na carnosine a to je po zdravotnej stránke údajne výborná látka. Brať carnosine sa neodporúča, pretože sa v tele premení na beta alanine aby sa znovu premenil na carnosine.

http://www.f-sport.cz/print.php?id=7
    http://karnozin.sk/

Toto vlákno súvisí nepriamo s BDSM, kedže aj fyzická sila je niekedy potrebná pri výcviku
  • 27. októbra 2014 13:27:02 CET
    Jezismaria...toto sa tu zvrhlo.

Arginin okrem uz uvedenych ucinkov sa pouziva aj na zvysenie produkcie testosteronu v kombinacii s L-Ornithine alebo L-Lysine.

Ako nahradu doporucujem "bezbolestne" BCAA (vetvene aminokyseliny: leucine, isoleucine a valine) pripadne metabolit leucínu - HMB (β-Hydroxy β-Methylbutyrate) - vraj je dobry na regen a nemal by mat ziadne taketo vedlajsie ucinky. Osobne som ho nikdy neuzival. Ale skus to. Je len troska drahsi tento derivat. Mozes potom napisat osobnu skusenost.

Upozornenie: Suplementacia jednym druhom aminokyseliny, ktore telo nevie spracovat priamo na energiu - co je prave spomenuty arginin, moze u niektorych ludi sposobit "otravu"/prekrmenie tela touto aminokyselinou. (cital som to v jednom clanku, nepamatam si presne, ci to nebolo nahodou v Muscle and fitness okolo roku 98-02) Takze... ak pozorujes taketo ucinky, doporucujem nepokracovat v suplementacii argininom. Skus to HMB

Ale hlavne dobru stravu, pestru a bielkovinovu! Ta je zakladom vsetkeho.

Oprava:
    Ale takto CELKOVO do detailov som nechcel zachadzat v tychto prispevkoch. Az takto na bunkovu uroven sme to tu vyhnali...no pekne...to tu vyzera ako biolabak (TERAZ NEMYSLIM PRISPEVOK O ARGININE OD DAMY, ALE VSEOBECNE POCNUC OBSIAHLYMI PRISPEVKAMI - OD KREATINU TO ZACALO)

PS: Inak ma velmi tesi, ze toto vlakno, co ma spolocne take 1% s BDSM, slavi uspech. A hlavne, ze aj damy to zaujma. (kazdy z nas chce byt pritazlivy pre partnera, aj potencionalneho)
  • 27. októbra 2014 11:14:15 CET
    To je drsne... ale apropo... dnes ide medicina tak dopredu, ktovie o par rokov budem ako rybicka...

teraz tusim niekomu transplantovali nieco do miechy a ako tak zacina chodit...neuveritelne.

Tu koku neviem ci budem zut :) ad jedna neviem kde to rastie ad dva by som asi dobre nedopadla :)) ci ked to je prirodne da sa na tom normalne prezit zivot?

zaujimave je, ze dnesna medicina ma velmi zle lieky na tlmenie bolesti, podla mna... zabiju cloveka skor ako ta choroba :) priroda ma asi lepsie veci
  • 27. októbra 2014 9:54:28 CET
    Momentálne mať veľa prachov tak by sa to dalo,
    Ukrajina a tamojší žoldnieri čo vytrčili kebenu do neba,,tak transplantovať ich svaly,,,
    Ako je tam vojna tam tak sa to strašne točí kto má prachy,orgány sa veselo predávali po celom svete kto zaplatil,obličky,pečen,pluca,srdcia,celé kosti so svalovou hmotou,prsty,atd,
    Darmo vojna je pre niekoho veľmi dobrý biznis,
  • 27. októbra 2014 0:41:48 CET
    L-Arginin rozširuje cievy čiže dochádza ku lepšiemu prekrveniu.
    Navyše priaznivo ovplyvňuje aj vzrušivosť u mužov aj u žien ale nie to si asi myslela tým, že ti je horuco po užití

Napr. ak je L - arginín prijatý intravenózne čiže vnutrožilovo ( čo asi nie je spôsob ktorým ho príjmaš ) môže to spôsobiť nevoľnosť , návaly horúčavy. Možno si na Arginin precitlivelá.
  • 26. októbra 2014 22:55:05 CET
    Čo,,kto,,,?,,sa nedrží vlákna,,,?,,,
    Ved dohadujeme rande s čivavou,čivava bude behať a my pozerať ako behá,je to fitko či nie,,,?,,je,,!! no tak,,,?,,/
    Na Diablovu noc o polnoci kočky na starom keltskom pohrebisku,,,
    Pri Nitre,suradnice dodám,,program bude pestrý,,,
  • 26. októbra 2014 19:26:50 CET
    Preco mi je z neho tak strasne horuco a som cela cervena? Pritom svaly regeneruje dost dobre
  • 26. októbra 2014 18:58:17 CET
    Prosim Vas pekne, ludia....drzte sa temy. Troska viac. Ked uz nie pre mna, tak aspon pre tych, co ich to zaujma. Dakujem
  • 26. októbra 2014 16:31:46 CET
    kedy o kolkej
  • 26. októbra 2014 16:11:16 CET
  • 26. októbra 2014 16:02:17 CET
    Čívava mi nechutí samé kosti,,,
    Ale ked tam budete Vy to mi stačí,,
  • 26. októbra 2014 10:26:04 CET
    Milujem tancovať, a karaoke :))) musime dat niekedy spicha... dobrááá vypalovačka, aha ja poskakujem na túto:
    https://www.youtube.com/watch?v=XT4q2zmcGQo

jahaaaaa....senza

Durag pod s nami! Dám si vlasy na nátačky, zoženiem čivavu a ideme!!!
    • 13 posts
    26. októbra 2014 10:13:33 CET
    kralovna pod ideme tancovat radsej

Kazdy den pocuvaj toto hahaaa
  • 25. októbra 2014 18:10:28 CEST
    Hej denzi,,,ale klávesnica ma zlý den,,
    Ok,
    Takto skus si radšej zohnať sadenice koky z Južnej Ameriky,fakt nesrandujem,mariška ti vygumuje mozog,bacha,koka je lepšia a robiť si čaje,odvary,používa sa takmer v každom lieku na tlmenie veľkej bolesti,žuvat suché listy ako žuvačku,spolu s energiou ti utlmia zároven bolesť,,krík po vyrastení má 2 metre,na balkon ak nemáš dom,