Forums » Nekategorizováno

Fitness a stihla linia

• 23. septembra 2014 14:27:28 CEST
    Cica nezer...
    • 9 posts
    23. septembra 2014 14:27:13 CEST
    Čo este by som mal?
    • 9 posts
    23. septembra 2014 14:24:22 CEST
    Ja len nemám rád ked sa mi niekto niečo pokúša vnucovat .
  • 23. septembra 2014 14:22:04 CEST
    ....viac nenapises?
  • 23. septembra 2014 14:21:11 CEST
    ...neviem preco ho nemas rada..nepoznam ho a preto ho beriem takeho aky je....sebavedomy...vie sa vyjadrit...ty si tiez zena,ktora sa vymyka zo sedeho priemeru....si inteligentna...trefna....mas dar slova a uzasny svojsky humor,ktory kazdy nemusi chapat....nie je trochu ako ty????:-)))
    • 9 posts
    23. septembra 2014 14:18:50 CEST
    Až tak úplne mimo nebolo....
  • 23. septembra 2014 14:16:54 CEST
    ..ale ta druha tema bola taka interaktivna, pokial viem. Pisalo do nej viacero ludi svoje rady a skusenosti, nie nieco okopirovane, ale proste veci z praxe. A ako..nechcem Shadowovi krivdit (mozno len tak trochu), ale toto je len dalsi zo sposobov ako si honka ego. Ja viem, ze som zla, ale on si to priam pyta, aby si do neho ludia rypli. :)
    • 9 posts
    23. septembra 2014 14:16:22 CEST
    Vidím že si ma pochopila
  • 23. septembra 2014 14:15:21 CEST
    ..zalozil si tu raz davno forum...ktore polovicku dominy iritovalo a jak radi sme tam pisali....povedz...nie prave kvoli tomu,ze bolo uplne mimo tem na domine?....lebo bolo pre nas relaxom....uvolnenim...spajalo nas?....pamatas,kolko invektiv sme museli zniest?;-))))))tak nebud zly
  • 23. septembra 2014 14:14:22 CEST

Prikladmo:
    "Ako variť keď ste BDSMpozitiv"

"Aky autoservis zvoliť keď ste sub"

"Domina a výber škôlky pre potomka"

• 9 posts
    23. septembra 2014 14:11:34 CEST
    Ak majú aspoň náznakom niečo spoločne z BDSM tak budis ....
    Keby dal tomu názov napríklad....
    NÁVOD PRE SUBINKY AKO SA ZDRAVOU VYZIVOU POSTARAŤ O BLAHO A ZDRAVÝ ŽIVOTNÝ ŠTÝL SVOJHO PÁNA....
    Tak nepoviem ani mäkké f....
  • 23. septembra 2014 14:10:30 CEST
    moja reč.

Prečo by som na bdsm serveri mala vravieť stále dookola iba o bdsm? Veď veľa z nás to tu má ako normálny komunikačný kanál, akurát že o sebe vieme niečo pikantné naviac.

Ja tiež, keď ma nejaké vlákno nezaujíma, alebo sa mi to doslova nepáči, čuším.

A napr, Durag-ove príspevky niekedy sú skvelé niekedy menej, tak tie čo sú sa teším, a čo nie sú buď pyskujem alebo čusím. Ale to neznamená, že vždy na nejaký nick reagujem len negatívne.
  • 23. septembra 2014 14:10:26 CEST
    ....vnikli tu fora,ako podviest manzelku...zili na varlatach...oblecenie pre prostitutku....mas pocit,ze zakladatelia tychto vlakien domine nieco prinosne dali?...ved to necitajte..nereagujte..zakladatel nikoho neuraza..neponizuje..nevnucuje svoje nazory....
  • 23. septembra 2014 14:06:51 CEST
    Mne sa toto vlákno páči, teda zadaná téma.

Ja asi rok skúšam zmenu stravy, doporučil mi to práve jeden mladý muž tu na domine pri debatách, kôli zdraviu, a začínam to cítiť.

zaujímavé je, že možno prvýmesiac som necítila zmenu...a potom postupne áno, a terz keď zjem niečo, čo môjmu telu nerobí dobre, ihneď zareaguje. Napríklad mne robí zle lepok, a laktóza, pritom nemám na ne alergiu, asi mám intoleranciu.

Annie 30: Ja tak isto

Veru, mrkva nie je jedlo :) iba tú hrianku nemôžem koli lepku.

Mne prídu štíhle ženy, čo sú ale štíhle kôli stálym diétam - nezdravé, ja milujem obliny, a aj ich mám :)
  • 23. septembra 2014 14:04:34 CEST
    ....pchaju sa nam tu pod nos ine veci...ktore ked budem chcoet vediet ci vidiet si vygooglime....chaby argument...
  • 23. septembra 2014 14:02:57 CEST
    A rady vyvolava tento efekt.. ak mu ludia ozaj pisali do sprav dotazy mal sa im v spravach aj venovat.. nic prinosne touto temou nedal domine... ak by tu uz napr ponukol jedalnicek na mieru , konzultacie a ine veci nez len ctrc a ctrlv z gogelu a wiki ludia by mozno inak reagovali... zasa ak chce radit mal by v tom obore mat skusenosti prax a vzdelanie co pochybujem ze ma...
    • 9 posts
    23. septembra 2014 13:57:21 CEST
    Možno preto,že ak budem ja alebo hocikto iný chcieť čítať o nejakej zdravej výžive tak si to tiež vygooglim. Nepotrebujem aby mi to niekto pchal pod nos na domine.
  • 23. septembra 2014 13:51:24 CEST
    ...zase urazky a zosmiesnovanie....preco?...ved podobne forum tu bolo uz aj v minulosti a celkom dost ludi tam prispelo.....alebo je to znovu len o tom,kto dane forum zalozi???....tu to nikdy nebude inak....citam co tu shadow pise a nic zle v tom nevidim...ved to necitajte a neprispievajte ak vas irituje o com pise....durag....preco tak posmesne prezentujes,ze si to vygooglil...no a?...ty si na vsetky veci,ktore si sa v zivote naucil prisiel v ramci vlastnych skusenosti a objavov?....vypisujes tu kolko knih vlastnis a rad sa tu prezentujes kolko toho vies a druheho zotries,lebo sa zaujima o nieco,co ty neuznavas?.....fitnes je zivotny styl,ci chces,alebo nie....nie kazdy byva v lese a lovi zver ako Sandokan ako ty....a googol a wikipedia su zdroj informacii....
    • 9 posts
    23. septembra 2014 13:30:27 CEST
    Otrokyna je lepšia
  • 23. septembra 2014 13:10:34 CEST
    nie je nic lepsie ako otrok kuchar,teda okrem ineho...
    • 9 posts
    23. septembra 2014 12:48:59 CEST
    Kazdy by sa mal stravovat podla svojho vedomia a svedomia. Neexistuje jeden univerzalny model jedalnicka, ktory bude vyhovovat kazdemu. Co je ale podla mna dolezitejsie, je starat sa o svoje psychicke a dusevne zdravie. Za vacsinou ochoreni stoji vnutorna nepohoda.
  • 23. septembra 2014 10:34:17 CEST
    ..kde sa ti tie otazky mnozia a na zaklade coho?
    a na margo tvojho: "Osobne problemy a osobne otazky mi pis do SS. Tu otazky pre vestkych a take, ktore zaujmaju kazdeho." - preco tie namnozene otazky teda nezodpovies v SS, ale pises tu veci, ktore nezaujimaju nikoho? :D
    • 9 posts
    23. septembra 2014 10:31:41 CEST
    Môžem aj surovú.....a ked opecenu tak pekne do chrumkava
  • 23. septembra 2014 10:26:58 CEST
    no a ked opecies slaninku das na dalsi ? lebo neviem ci s tou surovou by to slo dokopy...ci ?
    • 9 posts
    23. septembra 2014 9:39:57 CEST
    Aký je Tvoj názor na delenu stravu?
    Napríklad....na jeden tanier si nakrajam slaninu a klobásu,na ďalší vajíčka na tvrdo,cibuľu a syr. Chlieb mám voľné položený....
    Je to tak správne???