14. decembra 2014 1:54:04 CET
Sobota 2 časť.
Keďže bolo vonku krásne počasie, rozhodol som sa pre prechádzku po prírode. Bábika ma pritom stále prosíkala, aby sme išli domov, nech jej už konečne doprajem vyvrcholenie. Na jej úpenlivé prosby som, sa len pousmial a vysvetlil jej, že v takýto krásny deň je škoda vylihovať v posteli. Cestu domov som zvolil zámerne trochu dlhšiu, cez miesta kde skoro nikto nechodí, pretože som mal s Bábikou nevyrovnané účty za jej provokatívne správanie pri obede. Vedel som o peknom trávnatom mieste pri blízkej rieke, kde nikto nechodí, o čom však Bábika nemala ani potuchy. Za to, že so mnou tak vybabrala, musela trochu trpieť. Rozprestrel som deku, a povedal som jej, nech sa vyzlečie. Po krátkom váhaní vyvolanom asi obavou z odhalenia sa postupne vyzliekla. Zostala stáť skoro nahá, odetá len do tesne priliehavého, priehľadného latexového úboru. Cez latex bolo zreteľne vidieť jej stvrdnuté bradavky, plné prsia ako aj pekný pevný zadoček a vzrušenú, vyholenú mušličku. Na môj povel si predo mňa kľakla, roztiahla nohy, a ruky si dala za hlavu. Popri tom vypla svoju hruď, a na obdiv vystrčila svoje do latexu zabalené, krásne prsia. Nechal som ju v tejto ponižujúcej, ale o to vzrušujúcejšej pozícii a zatiaľ som sa kochal pohľadom na jej krásne telo. Ako na Bábiku svietilo slnko bolo krásne vidieť, ako sa v latexovom úbore začína potiť, a pot jej pomaly v kvapkách stekal po jej pevných stehnách. Bábika sa začínala pomaly vrtieť, ale opustiť pozíciu sa neodvážila. Ja som sa znova začal hrať s diaľkovým ovládaním od vibračného vajíčka. Vždy, keď som pridal vibrácie, začínala vzdychať a jej krásne poprsie prezrádzalo zrýchlený dych. Bolo úplne zreteľne poznať Bábikinu túžbu zanoriť svoje prstíky do svojej rozdráždenej mušličky, stále zamknutej v latexe. Popritom ma neustále prosíkala, nech jej dovolím vyvrcholiť. Postupne som vibrácie zapínal a vypínal, sledujúc Bábikine vyhrotené pocity a túžby, ktoré vyvrcholili tým, že sa vrhla svojimi prstami do svojho lona, so zúfalou žiadostivosťou a túžbou po dosiahnutí orgazmu. Našťastie, sa vďaka zamknutým zipsom nevedela poriadne dostať k svojej kundičke a jediné čo mohla robiť, bolo trieť si svoje lono cez tesný priehľadný latex. Pravdupovediac som očakával takúto jej reakciu, ku ktorej smerovalo aj moje dráždenie. Preto s predstieranou nespokojnosťou, som ju vyhrešil za jej sexuálnu žiadostivosť a neukojiteľný chtíč. Tiež som jej vysvetlil, že keď sa nebude vedieť ovládať, budem sa musieť o jej nápravu postarať inak. Popritom som vytiahol z ruksaku dlhší povraz, ktorým som jej niekoľkokrát omotal a následne pevne zviazal za chrbtom ruky nad lakťami. Koniec špagátu som jej ešte na záver omotal a zauzlil okolo krku. Túto ponižujúcu pozíciu som ešte vylepšil, keď som jej vlasy zviazal do chvosta, ktorý som ďaľším povrazom spojil s palcami na jej bosých nohách. Tento špagát som poriadne utiahol, čím bola Bábikina hlava ťahaná dozadu, vďaka čomu sa ešte viac vyplo jej plné poprsie a bradavky ešte viac tlačili na ich latexové zovretie. Na záver som ešte tenkým špagátikom zviazal Bábikin palec jednej ruky, popod Bábikine prsia k palcu druhej ruky, čím som jej dokonale znemožnil akékoľvek pohyby rukami. Zrazu zostala bábika úplne bezbranná v tejto submisívnej póze, vydaná napospas mojej perverznej fantázii. Hneď som aj vyskúšal, či je Bábika šteklivá. Najprv som začal s kúskom chlpatej trávy, ktorou som začal Bábiku dráždiť na jej bosých nohách a stehnách a rukách. Bábika sa začala okamžite krútiť, smiať, a prosíkať nech prestanem. Namiesto toho som zaťal bábiku štekliť aj rukami, čo vyvolávalo u bábiky stále väčšie výbuchy smiechu a čoraz hlasnejšie protesty kombinované s prosbami aby som prestal. Krásne bezbranná bábika, ma lákala čoraz viac, a preto som s jej trápení vôbec nemienil prestať. Naviac som do hry opäť zapojil vibračné vajíčko. Pre bábiku sa začali hotové muky. Na jednej strane bola stále dráždená na druhej strane spútaná a šteklená, čo ju privádzalo k šialenstvu. Keď som už videl, že bábika začína byť z toho vyčerpaná, prestal som ju trápiť a spýtal som sa jej, či sa chce trochu pretiahnuť. S úsmevom súhlasila, ale to ešte netušila čo ju čaká.
Keď som jej odviazal vlasy a prsty na nohách, s úľavou, tak ako jej to spútané ruky dovolili, sa rozvalila vedľa mňa na deke. Medzi tým som vytiahol z ruksaku poslednú hračku, ktorú som našiel v Bábikiných veciach. Bol to široký kožený obojok, v ktorom bol zapracovaný výcvikový elektrický obojok na psy. Vnútri boli umiestnené elektródy, cez ktoré mohla Bábika dostávať na diaľku elektrošoky. Keď to bábika uvidela, celá sa roztriasla. Zrazu si uvedomila čo ju čaká, a asi jej prebehlo hlavou, čo s tým obojkom zažila u Pani X. Napriek jej nesúhlasným protestom a prosbám som jej obojok nasadil a pevne utiahol. Povedal som jej, že keď bude poslúchať, nemusí sa ničoho báť. Tiež som jej povedal, že po výdatnom obede jej nezaškodí trochu pohybu, aby si udržala svoju krásnu postavu. Na moje vyzvanie začala okolo mňa vo veľkých kruhoch pomaly bežať. Ruky som jej nechal stále spútané za chrbtom a jej pevné prsia sa krásne natriasali v rytme behu. Na spestrenie som jej pustil vibračné vajíčko, ktorému však čoskoro došli baterky. Bábika ochudobnená o potešenie zo stimulácie jej mušličky pekne hopkala okolo a ja som sa tej krásy nevedel vynadívať. Občas som je zakričal, aby dvíhala nohy vyššie, alebo aby bežala rýchlejšie, či pomalšie. Na moje prekvapenie Bábika vždy okamžite reagovala. Asi musela mať z toho obojku a hlavne elektrošokov veľký strach. Keď som ju napokon zavolal k sebe, bola celá krásne spotená a unavená. Za odmenu som rukou pomasíroval jej mušličku, na čo reagovala privretými očami a slastnými vzdychmi. Skôr než sa stihla urobiť, prestal som s jej masážou a išiel som pobaliť veci. Bábiku som nechal spútanú s obojkom na krku, ku ktorému som priviazal špagát. Bábike som pomohol obuť sa a ostatné veci som napchal do batoha, ktorý som povesil Bábike na chrbát. Zaťahal som za špagát, ktorý slúžil v podstate ako vodítko a vybrali sme sa pomaly domov. Bábika sa síce zdráhala, pretože sa hanbila, že ju niekto uvidí. Jej exhibicionizmus sa teda určite neprejavoval na verejnosti. Keď sa Bábika stále zdráhala ísť takto domov, jeden poriadny elektrošok ju presvedčil, že pôjde rada a dobrovoľne. Krátky výkrik bolesti a následné Bábikine vyčítavé pohľady ma presvedčili, že som našiel primeraný prostriedok pre je budúcu výchovu. Potom som sa celú cestu kochal Bábikinou vzrušujúcou postavou, ako aj jej strachom a hanblivosťou z odhalenia. Bábika však nevedela, že táto cesta je v tomto období nepoužívaná a nikoho tam nestretneme a ja som si plnými dúškami vychutnával jej rozpaky.
Po príchode domov som povolil bábikine povrazy na lakťoch a so záujmom sledoval, ako sa z nich postupne dostáva. Keď sa jej to konečne podarilo, podal som bábike latexovú zásterku, dlhé čierne latexové rukavice až po ramená, a sieťované pančušky s čiernymi lodičkami na extrémne vysokom opätku. Ďalej som len sledoval ako sa zvodne navlieka do pripravených vecí. Následne som jej ešte podal obyčajné gumené pracovné rukavice. Spolu sme sa pustili do varenia večere, aj keď pravdupovediac, viac som sa venoval pozorovaniu Bábiky zabalenej v latexe. Pred večerou začínala byť Bábika zrazu značne nervózna. Ked som sa jej spýtal čo sa deje, s rozpakmi v tvári sa priznala, že potrebuje ísť na toaletu. Samozrejme som ju tam odprevadil a s úsmevom sa pozeral na jej rastúce rozpaky. Márne sa snažila rozopnúť svoje latexové body, ktoré mala od obeda stále zamknuté na svojom tele aj spolu s vibračným vajíčkom. Začínala byť stále netrpezlivejšia a nervóznejšia, no rozopnúť zips aj tak nevedela. Úpenlivo na mňa pozerala a začal ma prosiť, aby som jej odomkol jej body. Súhlasil som s tým, že ma musí poriadne poprosiť, čo znamenalo kľaknúť si na kolená a so sklonenou hlavou porosiť o odomknutie. Síce bolo vidieť na Bábike, že sa jej do toho nechce, ale keďže som sa tváril neústupne, radšej poslúchla. Kľačiac so klonenou hlavou, celá zahanbená ma prosila o kľúčik k jej uzamknutiu. Nakoniec ho dostala a mohla si uľaviť, ale najprv s mľasknutím zo svojho lona vytiahla diabolské vajíčko. Medzitým som dával na ňu pozor, aby sa náhodou nezačala ukájať. Tiež som dával pozor počas sprchovania a samozrejme som si pritom vychutnával pohľady na jej nádherné telo.
Pripravil som jej čierne latexové pančuchy a dlhé latexové rukavice, ktoré vytvárali krásny kontrast s jej bielou pokožkou . Keď sa obliekla, tak som ju polonahú odviedol do jedálne, kde si večeru vychutnala pevne pripútaná za krk ku kovovej stoličke s krásne roztiahnutými nohami, priviazanými k nohám stoličky. Mal som tak možnosť kochať sa jej nahou mušličkou, a zároveň som Bábike znemožnil znova sa hrať svojimi nohami v mojom rozkroku. Márne sa snažila dostať ruky k svojmu rozkroku, dával som na ňu veľmi dobrý pozor, stále sa kochajúc jej nahotou kombinovanou s čiernym lesklým latexom. Po večeri som Bábiku ešte viac obliekol do latexu, do tenkej, ale veľmi tesne priliehavej zvieracej kazajky, ktorá krásne obopla Bábikino vzrušujúce telo. Vzadu na chrbte som je zapol zips ako aj latexové remene, ktoré ešte viac stiahli a napli kazajku na Bábikinom tele. Vpredu som viedol cez rozkrok ďalšie dva remene, ktoré som pevne utiahol na Bábikinom chrbte. Ruky si vpredu pod prsiami prekrížila a remene z rukávov som pevne zapol za chrbtom, zároveň som jej ruky pripútal ku kazajke aj ďalšími latexovými remeňmi vpredu pod prsiami a na bokoch na ramenách, čím som jej znemožnil akýkoľvek pohyb rukami. Latexové pančušky, som jej pripevnil k podväzkom trčiacim zo zvieracej kazajky. Na hlavu som jej nasadil tenučkú latexovú kuklu s otvormi na oči, ústa a nos, ktorej okraj som zastrčil pod golier zvieracej kazajky. Bábikino telo sa nádherne ligotalo v tenkom, čiernom, lesklom latexe, ktorý ju napriek svojej tenkosti dokonale imobilizoval. Na záver, som jej pokrčil nohy v kolenách a jej členky som pevne priviazal k jej stehnám. Ako čerešničku na torte som si nechal koženú polstrovanú deprivačnú kuklu, s jediným malým otvorom na dýchanie cez ústa. Keď to bábika uvidela, bolo na nej vidieť zdesenie, pretože kukla mala pevné šnurovanie vzadu na hlave, a naviac tri zamkýnacie remene, z ktorých jeden viedol okolo krku, druhý s pod brady cez uši na zadnú časť hlavy a posledný pritláčal vypchávky na očiach a ušiach a tiež končil na zadnej časti hlavy, čím sa obeti obmedzia skoro všetky zmyslové vnemy. Bábika sa začínala vzpierať, predsa tá kukla v nej budila strach a hrôzu, ale vďake jej spútaniu nemala ani minimálnu šancu na únik. Po krátkom zápase s urputne sa brániacou bábikou, sa mi konečne podarilo nasadiť jej masku a poriadne utiahnuť šnurovanie. Následne som ešte pevne utiahol a zamkol remene. Krásne poviazaná, zabalená v latexe a zúfalo sa brániaca Bábika ma neskutočne vzrušovala. Takto zviazanú som ju preniesol a položil na gauč vedľa seba. Jej hlavu som si položil ku mne do lona, a svoju pravú ruku som položil na jej úplne premočenú mušličku. Pri mojich dotykoch sa Bábika začala postupne ukľudňovať. Pustil som si nejaký film, pri ktorého pozeraní som sa prstíkmi hral s jej jaskynkou. Jemne som prechádzal medzi jej pyskami a opakovane som krúžil okolo jej klitorisu. Na Bábikiných pohyboch a zrýchlenom dychu bolo zreteľné, že moje dotyky stále viac rozpaľujú, už aj tak poriadne nadržanú a vzrušenú Bábiku. Vďaka jej spútaniu jediné čo mohla robiť, bolo len čakať, ležať a vzdychať. Počas pozerania filmu som ju niekoľkokrát priviedol skoro až na samý vrchol, kde som vždy včas prestal. Bábika z toho začínala byť zúfalá. Vďaka pevnej kukle nemala, možnosť zrozumiteľne hovoriť, len tíško skučala, vždy keď som ju celú rozdráždenú nechal vychladnúť. Film mal viac než tri hodiny, ale pre Bábiku to bola určite celá večnosť.
Takto spútanú, zúfalú a rozdráždenú som ju po skončení filmu preniesol na posteľ, kde som ju položil na chrbát. Každé koleno som jej povrazom priviazal k rohom postele. Za očko na vrchu jej kukly, som jej hlavu fixoval k čelu postele. Takto sa mi bábika krásne roztvorila, bez akejkoľvek šance spojiť svoje roztiahnuté nohy. Jej bezbrannosť som najprv vyskúšal jemnými šteklivými dotykmi na vnútornej strane stehien, a potom som pokračoval k drieku a k podpazušiu. Bábika bola skutočne veľmi senzitívna a hrozne šteklivá. Snažila sa uniknúť mojim dotykom s hlasným až zúfalým smiechom, ale úplne márne. Spútanie bolo dokonalé a ona absolútne bezbranná. Keď sa Bábika ukľudnila, pomaly som sa k nej priblížil a svojho stvrdnutého vtáka som razantne vrazil do jej tečúcej kundičky. Bábika sa pri preniknutí môjho kamaráta slastne prehla a ja som ďalej pokračoval v prirážaní. U oboch bolo vzrušenie obrovské. Po pár chvíľach sme sa obaja zmietali v spoločnom búrlivom orgazme.