23. decembra 2014 21:16:31 CET
No posúďte sami, môže toto napísať zdravý človek?? A toto je len jedna z jeho mnohých prelí ducha. Citujem: "Mestkí ľudia aj civilizácia ako taká sa trhá od prirodzenej reality,vytvara si vlastný zakuklený svet,
Hm,jeden čas som sa nechal zlákať mestom,ale vrátil som sa nazad, Ani neviete koľko je pravdy na všelijakých vymyslených ľudovo povedané bludoch,
Keby ste tak trávili noci hlboko v lesoch a pralesoch stredu Slovenska,divili by ste sa čo všetko je možné, Už ako deco som zabludil do Dobročského,2 dni kým som došiel k ceste,za celý čas hmla ako v starých filmoch,močariny,staré rozpadnuté domy,nikde nikto a zrazu stromy vyrutené akoby tornádo,tak som tade išiel,ked sa ma potom fízli pýtali,bolo to divné,nikdy nikto v tých miestach nebýval žiadne domy nič,tak kde som sa vtedy ocitol,cítil som akoby som bol sám všade pusto bez života ani jedno zviera,akoby iný čas alebo priestor,
A divné tvory po nociach,?,veru aj to,,a ozaj divné,,roh z jedného čo som zabil mačetou už v dospelosti som dal muzeu,doteraz nevedia čo to mohlo byť,vtedy som chcel zoťať hlavu jelenovi čo bežal okolo ale mačeta mi vyletela z ruky a v kríkoch oproti to niečo zabila,ani prasa ani kon,niečo pomedzi,kamoš čo bol so mnou sa odvtedy upíja k smrti a druhý pošiel na rakovinu lebo začal fajčiť ako šejk ked som ho brával zo sebou na nočné tury,neuniesol to,teraz je polovnikov všade nasratých ako hovien,tak musím počkať kým malá vyrastie a pojdem hlbšie do lesov kam nechodia."