Forums » Nekategorizováno

Durag - psychopat

• 24. decembra 2014 9:23:39 CET
    Durag pokračuj v tom je lepšie a lepšie
  • 24. decembra 2014 9:22:12 CET
    Bondage tu ma aj zensky nick.
  • 24. decembra 2014 9:20:24 CET
    Klud dámy
    Corwin už dávno neprežul prehru na vlákne tak stále sa mi to pokuša vracať
    Bondage.sa nezjavil iba tak predtým mal iný nick ktorým vždy veršoval a ked som ho veršami pochoval unikok na pár mesiacov vytvoril si druhý nick už nie je radko kabáč ale bondag a.snaži sa vytáčať nadalej,
    Jednoducho ludia ktorí všetko vedia spríjemniť svojimi znalosťami a posmievaní
    Vyštrngali sme im slobodu prejavu tak nech si ju užívaju,

• 24. decembra 2014 9:19:38 CET
    Dakujem za tie nočné výlety,tajomné lesy,
    Áno na jedno miesto mi trvalo 5 rokov kým som ukecal Pavla Dvoráka aby sa tam išiel pozrieť že tam muselo byť staré hradisko,
    Archeologovia si klopali si na čelo,
    A teraz vuž uspešne odkrývaju prastaré hradisko nad Tisovcom na Hradovej skale,
    Našiel som ho ked som cez víkendy s kamarátom spisovateľom Petrom Glockom čo píše pre deti chodil po zatvorených jaskyniach,potreboval inšpiráciu a potom napísal knihu Tomáš a lupežní rytieri,
    Takto som nabaláchal aj Paľa Barabáša aby začal filmovať jaskyne,
    Mám od nich knihy aj filmy s venovaním,všetky čo vyrobili a vydali,
    Vážim si ludí ktorí vedia prerobiť snové fantázie do realu pre ludí ktorých to zaujíma,
  • 24. decembra 2014 9:16:18 CET
    Ano? Kabáč? Prejdem si jeho "mudrosti" na vlaknach a posudim teda ako sa ukazal,ci to bolo na zalozenie si noveho nicku :D
  • 24. decembra 2014 9:12:05 CET
    Klud dámy
    Corwin už dávno neprežul prehru na vlákne tak stále sa mi to pokuša vracať
    Bondage.sa nezjavil iba tak predtým mal iný nick ktorým vždy veršoval a ked som ho veršami pochoval unikok na pár mesiacov vytvoril si druhý nick už nie je radko kabáč ale bondag a.snaži sa vytáčať nadalej,
    Jednoducho ludia ktorí všetko vedia spríjemniť svojimi znalosťami a posmievaní
    Vyštrngali sme im slobodu prejavu tak nech si ju užívaju,

• 24. decembra 2014 9:11:50 CET
    Upratat sa mas ty,nie ja. Najdi si inu zabavku.
  • 24. decembra 2014 9:09:22 CET
    Tak nepoucuj, znaž si ten zbytočný komentár a uprac seba.
    Ano nasral ma už proste lebo je o otrasné a otrasné je ze sa chová ako idiot píše tu fantasmagorie a vy sa mu ešte pcháte do zadku, bravó ja vám tlieskam.
  • 24. decembra 2014 9:04:08 CET
    Bondage
    Zaujimave, ze si sa zjavil z nicoho nic,doteraz o tebe nebolo pocut. Nieco ta asi vyprovokovalo ako maleho chlapca.
    Ano aj som si to priznala a ty to nemusis opakovat ako papagaj.
    Uprac sa.
  • 24. decembra 2014 9:01:17 CET
    Ti naozaj máš čo najmenej do toho hovoriť a moralizovat.
  • 24. decembra 2014 8:59:28 CET
    Nebol nikdy na nikoho útoční??? Toto nemôžeš myslieť vážne!! Každú chvíľu tu na niekoho útočí, každé jedno vlakno zasvini od veci kecami, TAK NEROZPRAVAJ HLÚPOSTI!!!!!!! Uboha si i ze tu moralizujes ale v pohode si ho nechala aby tu robil zlobu a teraz sa tu opeknuješ.
  • 24. decembra 2014 7:57:31 CET
    Corwin + bondage

Ja som sice ta posledna,co ma ukazovat na spravanie sa inych,ale to,co vyvadzate je dehonestujuce.
    Dalsich,co sa k tymto jatkam pripojili menovat nebudem,vedia aj sami,hanbite sa.
    Zelam vam páni krasne sviatky,plne pokoja a hlavne ohladuplnosti voci druhym.
    Ja som si uvedomila uz vela veci.
  • 24. decembra 2014 7:44:12 CET
    To ani nemyslis vazne... nech Durag pise cokolvek neobvykle, staci ak to clovek ked mu to nesadne prehliadne...Durag nikdy nebol utocny na ziadneho uzivatelia neprimeranym sposobom, a toto vlaknom co si o nom zalozil iba poukazuje na to, aky ubohy si ty...fuj, pre mna nie si muz...ale klebetna baba

A to iste plati o Corwinovi...kopirovat ineho prispevky kade tade po i-nete a posmievat sa z cloveka nie je hodne muza, a uz vobec nie dominantna.
  • 24. decembra 2014 7:04:00 CET
    to len tí čo nevidia, nevedia prežiť tie zázraky, keď ožívajú lesy a staré zrúcaniny
  • 23. decembra 2014 22:56:30 CET
    Nemá dna tento človek, neprestávam sa rehotat na týchto vyplodoch
  • 23. decembra 2014 22:29:03 CET
    Áno mačeta mi vypadla z ruk a bola to náhoda,za nevinnu smrt som urobil obrad odpustenia,chudák jelen,
  • 23. decembra 2014 22:26:40 CET
    Nič proti scifi a tv,len ťa musím dať do reálu,do 16 rokov som tv nemal ani teraz ju nekukám,nie je smerodajná,vyrastal som po lesoch nie po tv ako dnešná mlad,
    Nie som veriaci v dnešné náboženstvá,sci fi neexistuje,všetko písané už raz bolo dané,dejavu je stále
    Už videné,už počuté,už vynájdené tu bolo stále len civilizácia ľudí pyšných na svoju extra nadradenosť zanikne a celý kolobeh zrodu začne od začiatku,
  • 23. decembra 2014 22:21:11 CET
    Neviem čo všetko žije ešte v lesoch ale po nociach sa dá zažiť všeličo,dosť by ste sa divili čo všetko vidno aj na prastarých keltských pohrebiskách,a halucinácie to nie su,to by ich muselo mať naraz veľa ludí,
    Poviem tak že tam žiju entity možno staršie ako je ľudstvo kým ich nenaštveme daju nám pokoj ked prekročíme červenu čiaru a narušíme prírodný beh daný milionmi rokov Zemou bude trpieť celé ľudstvo,
  • 23. decembra 2014 22:15:47 CET
    Celkom pekné vlákno,,
    Bondage niečo sa ti nezdá na tom čo je tam písané,,??,no tak kým ešte žiju svedkovia čo potom videli aj toho jelena mal by si si pohnuť a dojsť za nim sem,,ked sa pominu svedkovia nebudu,
  • 23. decembra 2014 22:05:57 CET
    ja to typujem na 47 roninov, tam bol nejaký démon, prerastný jeleň, možno kombinovaný s diviakom a tiež mu usekli kus rohu, ale tam elegantne so samuraiským mečom
  • 23. decembra 2014 22:01:33 CET
    Ako fabulisti su tu medzi nami, co si radi vymyslaju rozpravky. A zosmiesnuju druhych. Tak ani tomuto sa necudujem. Tak chlapes...ma bujnu fantaziu. Jeho zaner: Sci-fi, fantasy a utopisticke poviedky.
  • 23. decembra 2014 21:44:10 CET
    ..aj ja som zostala zaskočená z tej časti o prasokoňovi. Čo to preboha mohlo byť? To medzi nami ozaj ešte žijú živočíchy, ktoré nepoznáme? Je aj Yetti skutočný?...och, nezaspím..
  • 23. decembra 2014 21:36:28 CET
    Si prečítajt tú časť s tou mačetou, to je silne kafe
  • 23. decembra 2014 21:22:28 CET
    Podla jednej psychologicky, su vsetci vyznavaci BDSM psychopati a maju sa dat liecit. Takze ziadna nova informacia pod slnkom.