Forums » Nekategorizováno

Durag - psychopat

• 7 posts
    25. decembra 2014 10:37:10 CET
    Triratna,Budha,dharma,shangha,
    Základom ľudského nešťastia je utrpenie
    Jeho príčinou je tužba
    Tužbu možno ovládnuť ked si človek vyberie Strednu cestu medzi dvoma extrémami
    Medzi zmyselnosťou a odriekaním
    Každu smrteľnu existenciu sprevádza utrpenie
    Utrpenie sposobuje žiadostivosť alebo tužba
    Odstrániť tužbu znamená skončiť utrpenie
    Tužbu možno odstrániť vykročením na Vznešenu osemdielnu cestu,
    Tripitaka,Vinája pitaka,Sutra,dharma pitaka,Abhidharma pitaka,Dhammapada,
  • 25. decembra 2014 8:11:54 CET
    Čo ked Durag nie je blázon,zamyslel sa niekto nad tým,v detstve sa Durag hral s obyčajnými deťmi,ktoré nemali tušenia čo z nich bude,deti chcu byť hasiči,smetiari,kamionisti,,z Duragových spolužiakov povyrastali lekári,právnici,sudcovia,politici,herci,inžinieri,vojaci,a ti ho zasa pozoznamovali z inými ľudmi,ktorí zasa poznali iných ľudí,a tak sa Durag zoznámil so spisovateľmi,režisérmi,politikmi,atd,celý kolotoč života je zvláštny,normálny človek sa usadí a žije,ake Durag chcel vždy vidieť niečo nové a tak sa neusadil a chodil s tými ludmi po svete,
    Pripustila Mirage aj tuto možnosť že Durag si to nemá prečo vymýšľať,čo ked je to pravda aj ked veľmi náhodná ,?,,
    ale nie je život práve náhoda,?,,
  • 25. decembra 2014 0:35:59 CET
    Ale ved ja viem práve preto som tam dal to čo som dal,tiež mám bližšie k východným vyznaniam ako ku kresťanstvu,trocha sa v tom orientujem,kamoš má predajnu hudobnín a davnejšie kým mal viac času tak ma brával na pár týždnov do Indie aj Tibetu,pozná osobne aj Dalajlámu,pri ceste z Lhasy sme sa raz v Indii pri nom zastavili na čaj,
    Nemám dovod si z toho robiť srandu,
  • 25. decembra 2014 0:15:27 CET
    Durag, ja to myslim vazne.
  • 25. decembra 2014 0:02:56 CET
    Dobru noc ja si trocha počítam svet ešte,malá má otočený rytmus až teraz zaspala na mne ,,
  • 25. decembra 2014 0:01:14 CET
    Čajte,idem do hajan
  • 25. decembra 2014 0:01:08 CET
    Keby si trocha poznal historiu tak vieš že bdsm nie je nič nové,ani sa netýka Markýza deSade,
    Už v staroindických eposoch su plné zbierky uchyliek,,
    Šejkovia a háremy= tanečnice,tiež zvláštny druh fetišu,všetky typy Thajských a čínskych masážnych salonov japonské Gejše atd,
    Bdsm je staré ako ludstvo samé,
    Tým som ti chcel naznačiť že aj to kopanie do gulí sa dá splniť,otázka ostáva otvorená že do ktorých,,?,,,
  • 24. decembra 2014 23:56:53 CET
    A ja zasa nepotrebujem peniaze,ale ani nechcem čakať kým budem mať bradu po pás,,, keby som potreboval manny tak vydám rozprávky,,
  • 24. decembra 2014 23:55:15 CET
    ,
  • 24. decembra 2014 23:27:55 CET
    Durag,secko mam.aj cizmy aj korzet.
  • 24. decembra 2014 23:24:21 CET
    Durag, mna nemozes urazit cez nabozenstvo, ja som zen-buddhista. Vazne.
  • 24. decembra 2014 23:22:49 CET
    Ak som Ťa urazil ako veriaceho tak to neber osobne,je to všeobecný náhľad na umelo vytvorené sviatky,
    Ľudia by si mali jeden druhého vážiť a ctiť si denne nie len počas sviatkov
    Nikdy neviete kedy tomu druhému poviete to posledné slovo pretože na druhý den tu už nemusí byť
    Jedna učiteľka nám raz povedala,chcem kvety teraz počas života,nenoste mi ich na hrob,
  • 24. decembra 2014 23:13:39 CET
    Dakujem Vážim si Vaše názory z každej strany,
    Ty si nevedel že čo znamená slovo durag,,?,,hm,,smutná mládež,,
    MORS kludne bez problémov,ja tiež telku nekukám,takže ked budeš predomnou chodiť v koženom korzete a vysokých čižmách budem Ti rozprávať čo len chceš ako v 1000 a 1 novi,alebo Šalamun a kráľovná zo Sáby,hádanky a odpovede,
  • 24. decembra 2014 20:36:55 CET
    Durag,ja len
  • 24. decembra 2014 18:59:53 CET
    Normalne ho kopte do guli DURAGA sak az teraz som zistil ze je to debil.
  • 24. decembra 2014 18:45:37 CET
    Durag
    Raz,ked budem bohata,najmem si ta ako rozpravaca na dobru noc,lebo ja telku nekukam,ani noviny necitam,a ty si dobra kniha navecer a relaxacne chvilky
    • 5 posts
    24. decembra 2014 18:36:16 CET
    O čom je to,,?,pri hlbšom zamyslení to nedáva žiadny význam,su to oslavy ničoho,umelo vytvorené cirkvou a udržiavané 2000 rokov,
    Nikto nevie či Ježiš bol,vobec sa nevie kedy sa narodil ani umrel,keby človek ako on kázal dnes tak ho zavru do blázinca,alebo zabiju ako M,L,Kinga,
    Načo potrebujeme Vianoce k čomu,?,keby sme mali oslavy tak ako prastaré národy tak je to iné,zrod nového roku,Kračun,umrel jeden rok nastáva vskriesenie nového,podľa astronomických dejov nastal nový rok práve v utorok v noci,a tak ho slávili aj Kelti,Etruskovia Slovania,
    Všetky dnešné sviatky spojené s ohnom su pozostatky pohanských kultov ktoré cirkev nedokázala zničiť tak si ich prisvojila,
    Cirkev vlastne využila jedného človeka na to aby zničila obraz pradávnych božstiev ktoré vládli Zemi tisíce možno miliony rokov,a podľa bájí vládli spravodlivo,neslubovali raj ale hladkali aj trestali po zásluhe za života človeka,na Elyzejské polia sa dostali len výnimoční jedinci,Platon to opísal,a 3000 rokov to boli len bájky pokiaľ ich jeden tvrdohlavý zanovitý chlap nevykopal spod zeme lebo veril že to bola pravda
    Kačun by mal byť týždenný sviatok pokoja ,kludu a oddychu pre všetkých starostlivých rodičov aby sa nadýchli do daľšieho roku s novou energiou do boja so svojimy ratolesťami,
    Takže rodičia cepujte ratolesti lebo aj z Vás dominantov urobia subíkov ani sa nenazdáte,,,
    • 5 posts
    24. decembra 2014 17:17:49 CET
    Ešte 3 A budeš mať krásne číslo s polohou 69,,,,
    • 5 posts
    24. decembra 2014 17:16:28 CET
    Tak len sa pekne poobžerkajte prasiatka tak tak,potom pol litra tráviacich tabletiek,,ach jaj,
    Pekné obžerstvo želál Vaše veličenstvá,,
    • 5 posts
    24. decembra 2014 17:13:56 CET
    To musel byť dobrý psychopat čo vytvoril toto vlákno a ked ide do tuhéhe tak zmizne,, ,,
    • 5 posts
    24. decembra 2014 17:10:54 CET
    uz sa ide na to
    • 5 posts
    24. decembra 2014 17:06:33 CET
    slavka, podme vecerat!
    • 5 posts
    24. decembra 2014 17:05:50 CET
    corwin
    povedal si to uz 4 krat.
    uz s tym neotravuj
    to bude zrejme nudna stranka
    • 5 posts
    24. decembra 2014 17:03:40 CET
    klobucik dolu
    • 5 posts
    24. decembra 2014 16:53:08 CET
    zlatíčko už na neho tu reagovat nebudem, ono to fakt nemá cenu mínat na neho energiu a vysvetlovat mu, že tára dve na tri. Odteraz tie jeho bájky budem iba kopírovať a dávat na moju stránku, nech sa aj inde ludia pobavia na novodobom baronovi Prášilovi ved za dnešok už mi dal material na dve A4