Forums » Nekategorizováno

Durag - psychopat

• 24. decembra 2014 16:24:07 CET
    Ešte že si nenapísala koukej vole,,,
  • 24. decembra 2014 16:20:38 CET
    Chlapci nevkladajte mi do huby nasledujuce vety su to slová veliteľa osobne zučastneného na tých konfliktoch,
    Boli 4 od 68 do 80 roku,plukovnik mi vravel nasledujuce,
    Pri 2 bojoch chceli čínania získať nielen uzemie ktoré doteraz nie je vysporiadané ale aj novu techniku T64,
    Pri 2 bojoch sme použili klasiku,mínomety,hufnice,raketomety,zopár lietadiel,4 dni sne pálili nonstop a všetko zrovnali zo zemou,žiadne lasery,
    Pri daľšom to bolo iné mal som brigádu 3000 chlapov a oproti 20 násobne viac čínanov,
    Dostali sme rozkaz zakopať a zamaskovať 4 vyprošťováky vo vzdialenosti 12 km,a natiahnuť medzi nimi 2 vedenia káblov hrubých pol metra,
    Ako ponad to prechádzali čínski vojaci tak zmizli,
    Neviem čo to bolo,žiaden ohen,svetlo alebo hluk,nič len zašumenie praskot elektriny žiadny.dym a vojaci nikde,
    No a tí čo maju radi rozprávky možu konšpirovať a vymyšľať čo to bolo,museli by to povedať vedci čo to vymysleli nie vojaci,
  • 24. decembra 2014 15:36:45 CET
    Koukej strejdo, toto vlakno je v kurze
    Aj to vianocne furt bojuje o prvu priecku.
  • 24. decembra 2014 14:58:49 CET
    Víchrici sa dá bud vyhnuť alebo letiet s nou,,,
  • 24. decembra 2014 14:37:10 CET
    Moon, mas pravdu, ani sme nekecali, mozno nabuduce. Stacilo, ze sme sa videli.
    • 9 posts
    24. decembra 2014 14:30:21 CET
    dá sa ustrážiť víchrica???
  • 24. decembra 2014 14:22:00 CET
    jagoo ty si ma strazil :) ako tato
  • 24. decembra 2014 14:21:11 CET
    vlados inak mi sme ani nekecali ze?
    ja som len ze : to si tyyyyyy???? vladooos?
    cez cely stol
    • 9 posts
    24. decembra 2014 13:53:24 CET
    počúvať očami...
    pozerať očami....
    • 9 posts
    24. decembra 2014 13:52:04 CET
    to nieje také isté....
    Shadowa som zotrel aj naživo a s Tebou som problém zatiaľ nemal
    aj ked je jasné že pri live stretnutí spoznaš človeka lepšie ako cez písmená.stačí počúvať a sledovať...
  • 24. decembra 2014 13:39:39 CET
    Mladýotrok má veru pravdu,celé akože vyspelé človečenstvo sa stalo otrokom vlastneho mamonu,zabudli sa tešiť z toho čo je mimo matérií sveta,z obyčajných vecí,z toho že idu peši po lese a uvidia srnku zviera,tichý potok,čistu vodu,peknu zelenu trávu,ticho klud,mimo reklamy a materiálnych zbytočností,všade je strašne veľa zhonu a rýchlosti uponáhľaný a nervozny svet,a prečo koli čomu,,??,kam sa ponáhľaju,,?, do hrobu,,?,,
  • 24. decembra 2014 13:37:50 CET
    Mal som na kysuciach prenajatu chatu na mesiac. Vies aky je to pocit nepotrebovat hodinky?
  • 24. decembra 2014 13:34:49 CET
    Suhlasím s tvojím názorom,v tomto máš pravdu,
  • 24. decembra 2014 13:33:57 CET
    To o com pises sa vola alternativny zivot. U nas napr. Zajezova. Vela ludom sa uz prejeda byt otrokom penazi. Skus si kupit casopis ZEM A VEK. To je o alternativnom zivote. Alebo jednoduchsie, daj si vyguglit alternativny zivot.
  • 24. decembra 2014 13:33:18 CET
    Ešte pre tých dvoch pánov,nech konšpiruju,chodil som do jednej triedy so somárom čo sedí vo vláde a viem čo za idioti tam su,väčšinou sa tam tlačia ľudia čo v živote rozumom nič nedokázali urobiť tak si honia.ego v politike,
    Teraz má ten "pán" hotel v BS a vdaka nemu mamičky a deti prišli o sociálne istoty ktoré tu boli o dochodkových fondoch ani nevravím,
    Iný spolužiak sa zasa vytiahol a je z neho fajn herec a dabingový hlas,
  • 24. decembra 2014 13:31:50 CET
    Napr. ja, jagoo, shadow. jednoducho sme sa zoznamili a tym skoncili akekolvek otieracky o seba. A musis uznat, ze my traja sme boli odbornici na podpichovacky.
    • 1 posts
    24. decembra 2014 13:28:15 CET
    Ja to skor napíšem opačne že tie hovadiny sa mi stávaju skoro bežne a mimo reálneho života som v ríši scifi bežného sveta ktorí žiju ostatní denne,
    A tie fantázie čo iní snívaju sa mne stávaju,akoby to bolo normálne,
    • 1 posts
    24. decembra 2014 13:27:22 CET
    To co dal Durag o ludoch a o tom ze si vytvaraju vlastny zakukleny svet nerad to priznavam ale v tomto mal s casti pravdu. Ale nie su to len ludia s miest. Ale aj s dedin. Sa pozri okolo seba ako to tu vyzera s ludi sa stali reklamny konzumenti ktorim media tlacia do hlavy umelo vykonstruovane polopravdy. Je to krute ale zial je to tak. Minimalne polovica populacie tohoto statu zije v nejakom nimi vykonstruovanom svete
  • 24. decembra 2014 13:26:31 CET
    trafil si klinček po hlavičke.
  • 24. decembra 2014 13:25:28 CET
    Beriem za slovo,preto nebudem kecať do iných len tak ale kedže páni vytvorili toto pekné vlákno budem písať sem ak možem,,?,,,
    Ono blázon je asi každý z nás inak si neviem predstaviť tie bláznivé veci čo sa deju všade okolo,
  • 24. decembra 2014 13:25:08 CET
    možno je v reále normálny a tu púšťa svoju fantáziu na plné obrátky . ako napr. ja
    každý sa potrebuje od ventilovať, prejaviť,
  • 24. decembra 2014 13:21:56 CET
    A takto sme prečkali hliadky,veľmi zaujímavé bolo ked začala výchrica napadalo meter snehu a vietor fučal 3 týždne,nemohli sme sa predrať nazad na rotu,spojenie nikde,jasne že zásoby sme nemali na dlho,a ked už vietor dul 3 dni a videli sme že sa to neutíši tak kašlať na nejaké predpisy a išli sme strieľať všetko čo sme zazreli cez závoje snehu,lebo ani pes by nebol vydržal hladný ešte by nás dohrýzol,rozobrali sme 2 srnky,vodu sme topili zo snehu,našli sme staru betonovu budu čo služila dakedy ako gulometné hniezdo,navláčili drevo,konáre,a tam prekecali 3 týždne aj so psom,mali sme plno času rozoberať tajomné veci a záhady,
  • 24. decembra 2014 13:17:44 CET
    Alex, podla mna je to problem internetovej anonymity. Keby sa vsetci poznali zo stretnuti bolo by to ine...napr.po bratislavskom stretku si neviem predstavit, ze by som bol vulgarny na tych ktorych som tam spoznal.
  • 24. decembra 2014 13:16:49 CET
    ...ja mam na vsetky tvoje argumenty svoj nazor...psychotesty u mna neznamenaju zaruku zdraveho rozumu....minimalne toho druheho a v mnohych pripadoch cvoka v tebe neodhalia....myslim,ze zivot kazdodenny mi da za pravdu...a ked napisem..ze nad sebou pouvazuj..tak by ti to mohlo trvat aspon pol hodinu..a bez prispevkov:-))
  • 24. decembra 2014 13:10:56 CET
    Ja som sa po nociach nebál,mal som veľkého vlčiaka a bral som so sebou chalana z Bratislavy čo choval čuvačov a s tým sme pri hliadke urobili pelech z ihličia dali deku dole psa medzi nás zakryli sa konármi ležali a rozprávali,pizerali na hviezdy a snívali,veľa krát ked padla hmla bolo počuť tajomné zvuky,legendy o Šumave toho popísali veľa,ozaj su tam miesta na ktorých sa cítiš ako na inom svete,tajomné vrasoviská,staré budovy kde nik nebýva,skaly akoby ich poukladali obri vedľa seba,vtedy sme snívali o tom ako a čo može všetko existovať,či su duchovia,či je niečo medzi týmto a druhým svetom,všelijaké záhady a neznáme veci,