Forums » Nekategorizováno

Durag - psychopat

• 24. decembra 2014 13:09:55 CET
    Mám pocit, že niektorý sem prídu s arogantným správaním a nevyberaným slovníkom aby si zabezpečili akúsi okamžitú poziciu vo svorke aby každý videl, že nepatria do kúta až neskôr slovník zmiernia.
  • 24. decembra 2014 13:06:29 CET
    Vrátim sa k jej téme
    Áno na Šumave v tých močariskách ked som mal nočné hliadky som prežíval také stavy,veľa vojakov bolo doslova pokakaných po nočných hliadkach,ono vtedy hocijaký debil čo utekal na západ ťa mohol odstreliť,takže sranda to nebola,
  • 24. decembra 2014 13:04:02 CET
    Neviem ako s tým psychiatrom,lebo ako bývalý veliteľ špeciálky z pohraničia Šumavy musím absolvovať povinne psychotesty každý rok,myslím že uu dávno by ma boli zavreli ak by mi šibalo,nenechali by ma pobehovať s nabitou 9 po svete,
  • 24. decembra 2014 12:59:29 CET
    Áno dávam Vám zapravdu v tých udajoch,ked Vám okolo hlavy behá hyperaktívne decko chyba sa stane,opravil som ju,
    Áno uznám že tie veci su niektoré riadne strelené,lenže ja som ich prežil tak čo mám s tým robiť,?,,
    Afriku som si tiež nevymyslel najdite si trestné stihania o tých 3 su správy z leta ako dlhuju 8 milionov za tabak štátu,postavili tu tabakovu továren,kedže najmladšieho som vychoval ako syna nemohol som dovoliť aby skončil v lochu,tak si pobrali od známych všetko čo mohli,hotovosť a išiel som do Afriky pootáčať peniaze za hodnotné veci aby vyplatili 8 melonov danovákom,
    Darmo že maju celu ulicu kupenu obchody,továren drahé autá,reštiky atd,kym by to predali a našli kupcov tak ich zavru,
  • 24. decembra 2014 12:58:40 CET
    stastne a vesele Vianoce, plne pohody a mieru
    • 9 posts
    24. decembra 2014 12:54:11 CET
    Čo tak aspoň tieto 3 sviatočné dni vynechať urážky,zvady a hádky....???
    Ako keby toho nebolo celý rok dosť....
    • 9 posts
    24. decembra 2014 12:53:38 CET
    To je ok a že boli oveľa lepšie ako ked sa to robí klasicky s olejom a spolu,,také chuťovo jemnejšie,lepšie,iné,,
    Nie nekecal by som ti do varenia,každý nech di odskuša to svoje,,dík že si dala na moj recept,
    • 9 posts
    24. decembra 2014 12:50:01 CET
    ako vždy...
  • 24. decembra 2014 12:45:51 CET
    ....je super,ze ste sa ozvali.Durag je aky je a tiez nie je pravdou,ze si tu o nikoho neotrel pusinku...ale aj ked tu napriklad mna castoval vulgarizmami,putoval elegantne do ignoru. Mam pocit a opravte ma ak sa mylim,ze prehodnotil svoj slovnik a v poslednej dobe je v norme. Sice vsade bol a vsetko vie...ALE....zalozit forum a nazvat ho psychopatom...to uz je prisilna kava...je tu predsa viac ludi,ktori si nedavaju servitku pred usta. Corwin...teba si tu vazim a mam rada ako malokoho...pamatas...ako si krotil moje "vasne"ked som to potrebovala?....teraz ta prosim ja..skrot tie svoje...prosim
    Durag....naozaj si na chvilu sadni a premyslaj. Vacsina nas ta tu cita len ako na zasmiatie ku kave. Uprimne....tiez si myslim,ze to prehanas a patris medzi ludi,ktori by od psychiatra neodisli bez receptu...nemusis reagovat na kazdeho a vsetko...aj bez toho budes maskotom tejto komunity...neboj;-))))aj teba prosim..trochu sebareflexie a nevyhral si na ziadnom fore....trochu pokory...dobre?
  • 24. decembra 2014 12:13:10 CET
    Moon
  • 24. decembra 2014 12:11:10 CET
    durag
    uz 2 krat som robila mies. vajicka podla tvojho postupu som sa rano usmievala na tom- ze keby si ty vedel! by si ma opravoval. ze to musis takto a takto...
  • 24. decembra 2014 12:09:32 CET
    ako oni su normalne z neho na nervy!
  • 24. decembra 2014 12:03:40 CET
    Toto je stranka tarajov, to je nespochybnitelne. Keby som mal verit vsetkemu co durag vraj zazil, tak by som musel verit, ze je stary ako matuzalem. Verim, ze zazil viac ako by som chcel zazit sam. Takze si to preberam, ale chytat ho za viktoriu, hm,hm. To bolo pod uroven. Jednoducho si si mohol zobrat pero, aktualizovat svoj atlas a bodka.
    • 5 posts
    24. decembra 2014 11:57:29 CET
    vlados
    corwin
    a na co to chces dokazovat?
    si myslis ze vsetci sme tu padnuti na hlavu???
    ja osobne citam duraga len ked sa mi chce
    precitam a idem dalej, nepozastavujem sa
    beriem to ako fantasy
    len teba to vyslovene sere
    ze sa ti chce minat energiu na to..

• 5 posts
    24. decembra 2014 11:38:37 CET
    ty naozaj veríš, že všetko, čo tu natáral, prežil? Skorej si to niekde prečítal,videl v telke, alebo na nete, počul od niekoho a teraz to vydáva za svoje story.

edit:
    sorry, ked o niekom napíšem, že píše bludy a dam k tomu relevantne údaje, tak ukazujem, že aký som múdry? iba ukazujem, aký je on tárajko a truhlík. Nereagujem na všetky jeho drísty, ale iba na také, kde už to je fakt do neba volajúca blbosť.
    • 5 posts
    24. decembra 2014 11:24:49 CET
    hm, aku prohru na vlakne? ...to by ma fakt zaujímalo, ty ked zistiš, že už tie tvoje nesmysly presahujú všetko, tak vymažeš vačšinu príspevkov a zmeníš si nick .... zatial viem o troch Odin- Aragorn01 - Durag .. jo a vyhováraš sa na to, že sa nemožeš prihlasit do tých nickov tak preto si musíš vytvorit novy. proste si tárajko a chrobák truhlík ako vyšity
  • 24. decembra 2014 11:05:52 CET
    M.M alias bondage, si sa ukazal,kam patris,a ze pozdravujem, ty vies koho. Faloš nad faloš.
  • 24. decembra 2014 11:01:01 CET
    Chytas sa za slovicka s duragom... uznavam, casto mas pravdu, ale ja to beriem skor tak, ze durag toho zazil privela a nerozmysla nad kazdym udajom co sem splechne. Na druhej strane ani tvoj pristup nie koser, ked sa usilujes dokazovat aky si mudry. To akoze žobreš o uznanie?
  • 24. decembra 2014 10:55:55 CET
    Pises tu o dusevnych poruchach, hm, prejdi si svoje prispevky a nicim nevyprovokovanu utocnost. Mne vyslo, ze by si mal s napravou zacat sam u seba a nie ukazovat na inych.
  • 24. decembra 2014 10:49:17 CET
    Bondage, alias neviem co, rozhodni sa ci si muz alebo zena, ked to nevies posudit sam, zavolaj na infolinku 1181. A koncit v diskusii, ktoru si sam zacal v okamihu, ked sa zvrtne je trapne od teba.
  • 24. decembra 2014 9:36:17 CET
    Chod kukat telku.
    A pozaluj na mna vsetkym na xku ako som ta JA chcela umravnit.
  • 24. decembra 2014 9:35:07 CET
    Fajn, keď vám to zjavne prekáža jeho správanie, majte si ho. Ja končím.
  • 24. decembra 2014 9:26:18 CET
    Na xbdsm na mna ukazovali prstom,ale to nevidia,co henten tu vyvadza.
  • 24. decembra 2014 9:24:57 CET
    Alebo ta markiza
  • 24. decembra 2014 9:24:20 CET
    ..ne, ne...toto neni Radko...toto je "niekdajšia" zuzka8...:)