Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 5. januára 2015 14:48:52 CET
    Zial maju. Psychologia je svina.
  • 5. januára 2015 14:46:57 CET
    je postavene, presne ako vravis jurosik, na strachu z prevalenie bdsm orientacie... bez tohto strachu nemaju "znasilnovaci" ziadnu sancu...
  • 5. januára 2015 14:45:03 CET
    Je to iba o egu, a nedostatku citu, nehy a taktu k druhej strane-submisivnej
  • 5. januára 2015 14:43:25 CET
    tak na tebe by sme mohli skusit tu prvu zalobu ... tzv. "gulkozalobu"... vojdes do analov SR BDSM komunity ako prvy judikat tohto druhu a asi aj do analov "spravcov nebytovych priestorov" :)) ktori bude od tohto momentu stale spajani s BDSM
  • 5. januára 2015 14:42:58 CET
    Nie len poslat, v zivote by ma nenapadlo ju ukazat, chvalit sa s nou.
    Alebo je to mozno zvysovanie ega dominancie?????
  • 5. januára 2015 14:42:06 CET
    Kralovna system funguje aj ked sa to nezda
    ...
    a da sa to dotiahnut do konca len to trva...problem je ak skryvas svoju orientaciu....

Ps. Vazim si ludi co maju odvahu vystupit a ties tych co so vedia priznat chybu a poucitsa...

Pps
    Ako mam verit niekomu....pri bdrm ak sa nevies ovladat pri pismenkovani????
  • 5. januára 2015 14:41:50 CET
    Mladyotrok
    Ok ruku na srdce,ja som ukazala tvoje gulky na domovej schodzi
    • 1 posts
    5. januára 2015 14:37:45 CET
    Oka s rukou na srdci ti hovorim ze ja som nikdy neposlal ziadnu foto subky ani dominy
  • 5. januára 2015 14:35:56 CET
    Mna by v zivote ani len nenapadlo posielat niekoho foto dalej, je to otazka zakladneho IQ ako narabat s technologiami... a ochrana osobnosti nikomu nic nevravi?

By som ich rozbila pravne na atomy ... by som sa pozrela na to ako by preukazali suhlas dotknutej osoby... a rozsah suhlasu... k tomu nahrada nemajetkovej ujmy, plus pripadnej skody ak k nej doslo, plus trestne oznamenie plus ak by sa to dotklo rodiny
    nafotenej osob,y tak aj rodina spada pod pravnu ochranu z titulu ochrany osobnosti... napr. ak sa tie fotky prevalili napr. v okoli, v susedstve, na pracovisku, u znamych, kamaratov a rodina je atakovana posmeskami...
  • 5. januára 2015 14:33:55 CET
    Tuto otazku si myslela vážne???
    :a ruku na srdce vsetci chlapi co ste tu:
    kolki z vas poslali fotku subky dalej? je jedno komu. len maju to " stastie" ze sa to neprevalilo verejne.
  • 5. januára 2015 14:33:00 CET
    Tak nech "senat" alebo zname postavy SR bdsm najmu jedneho advokata, ktoreho budeme podporovat a ten moze byt pravny zastupca vo veciah podavania trestnych oznameni v pripade prekrocenia konsenzu...teraz myslim "skutocneho advokata", niekoho z komunity, ktory bude vediet robit pravne ukony ak taka vec nastane... to neznamena ze on vec rozsudi, on len spracuje vyjadrenia a poda ich relevantne na PZ SR pripadne GP...

Ak sa ukaze ze k skutku nedoslo, podavatel moze byt obvineni z TC "ohovarania", naopak, ak sa ukaze ze ano, proti nasilnikovi je vedene trestne konanie...

Plus telesna integrita je chranena aj "zalobou na ochranu osobnosti", takze popri TO este toto... plus pripadna strata na zarobku z dovodu psych.liecby a oddychu, ... jedna takto zaloba by tuto komunitu posunula o 100 rokov napred.
    • 1 posts
    5. januára 2015 14:32:22 CET
    Sak nech si padaju mne nevadia len mi vadi ze padaju na moje auto. teda aby som bol presny nie mne ale fizlom to vadi ked idem s neodhrabanym autom
  • 5. januára 2015 14:28:46 CET
    Presne tak to je. To je podstate veci.

Ist na policiu vsak v sucasnom nefungujucom pravnom prostredi je emočná /socialna samovražda. Snad veci rad dojdu aj k lepsiemu, ale to potrva desatrocia v SR.

Kazda zneuzita osoba musi mat pravo sa ozvat, hoc aj tu na fore, a povedat co jej kto urobil ... a tak isto ma dotycny pravo sa branit ...

Postoj znamych nickov SR bdsm komunity je vsak zarazajuci, ba alarmujuci, a svojimi prispavkami tu jasne dali najavo nechopnost sa k tejto otazke co i len vyjadrist slovne, takze v skutkoch necakam nic ine- ako strcenie hlavy do piesku, pripadne vulgarnost a agresiu. To je sucasna realita.
  • 5. januára 2015 14:27:13 CET
    Zas az tak vela tych bielych hovien nepada
    • 1 posts
    5. januára 2015 14:21:30 CET
    Ani nevrav zas budem musiet zachvilu odhrabavat auto
  • 5. januára 2015 14:17:12 CET
    Sneží
  • 5. januára 2015 14:12:29 CET
    Ani sa necudujem ze sa tu nikto neozve s negativnou skusenosto. Bude zadupany skor nez sa dostane k slovu.
    a ist na policiu???? Mat opletacky???? Zhovadit sa pred rodinou a znamimi co onicom nevedia??? ....
    Escamel......nemas pravdu..... vydieranie....
  • 5. januára 2015 13:58:32 CET
    Je len otazka casu pokym niekto v svojej "neomylnosti" natrafi na taku co sa nebude bat, nebude mat co stratit.
  • 5. januára 2015 13:55:39 CET
    ..to ti ho potom rucne nakreslim :-)
    • 1 posts
    5. januára 2015 13:54:06 CET
    escarmel
    ak by k niecomu takemu doslo, bolo by podla mna lepsie, aby dotknute subinky s tym zasli na policiu, ako tu vyplakavali a nasledne by sa aj tak nic nestalo dominantovi co to sposobil. Takto by to bolo zrejme hned a nemuselo sa to vobec pretriasat na internete.

mozno by mali. Mozno by aj vo vanilkovom svete vsetky obete domaceho nasilia, sexualneho obtazovania a sexualneho nasilia mali ist na policiu v momente .... a potom uz nam k idealnemu svetu bude chybat iba ruzovy fluffy jednorozec

bohuzial tak to nefunguje a ani nikdy fungovat nebude
  • 5. januára 2015 13:45:48 CET
    ak by k niecomu takemu doslo, bolo by podla mna lepsie, aby dotknute subinky s tym zasli na policiu, ako tu vyplakavali a nasledne by sa aj tak nic nestalo dominantovi co to sposobil. Takto by to bolo zrejme hned a nemuselo sa to vobec pretriasat na internete.
  • 5. januára 2015 13:39:30 CET
    po precitani si tohoto celeho a hadam aj pochopeni o co tu ide, musim povedat, ze par ludi tu uplne nechape pointu

reci o tom, ze zeny (sub) maju byt viac opatrne, ze sa stalo nedorozumenie atd atd uplne prekryvaju jednu vec - niekto zneuzil situaciu a isiel nad ramec co si osoba priala...
    a technicky a aj z pohladu prava je to defacto znasilnenie alebo sexualne obtazovanie. Zaujimave ako by tato "komunita" reagovala, keby sa dotycne slecny nabuduce obratili na policiu

inak na jedno zahranicnom fetish blogu som nasiel celkom zaujimavy popis "bdsm and rape" problematiky v komunite - celkom to sedi -
    The BDSM subculture has its own version of rape culture, where “lying bitch” and “drama queen” and “miscommunication” are used against abuse survivors.

cely odstavec
    Still, I’ve seen things happen in the BDSM community that turned my stomach. Terrible manipulative behavior exhibited by people who have the greatest reputations. Blaming the victim when they try to speak up. Telling “rumor mongers” to shut up when people are trying to talk openly about problematic community members. The BDSM subculture has its own version of rape culture, where “lying bitch” and “drama queen” and “miscommunication” are used against abuse survivors. Miscommunications do happen … but not everything that could be a miscommunication is actually a miscommunication.

a nic, idem sa ulozit znova na zimny spanok
  • 5. januára 2015 13:34:37 CET
    nuz, kazdemu podla jeho zasluhy asi tak. Kazdopadne nikto z teba tu onu co si napisala "lahku devu" nerobi, ale mozem ta citovat 5.1.2015 12:29 "citas v mojich riadkoch co vidiet chces".
    Si zda sa plna negativnych emocii, ale tvoja tema, ktora bola dana vyvolala nasledne reakcie. Nemozes sa potom cudovat. Tvoj popisok o tom, ze by sa mali subinky citit ako pouzivane predmety mi pride ako silna kava, kedze kazdy je svojsky a tak nemozes kazdeho skatulkovat.
    • 9 posts
    5. januára 2015 13:28:10 CET
    tiez to beriem osobne :)
    ze som drinkovala u zemana - moja vec.
    • 9 posts
    5. januára 2015 13:25:57 CET
    prisla mi ss ci si myslim ze u Zemana sa dozviem pravdu.
    nie nemyslim. ale aspon vidim tie tvare.
    ale to mas tak vsade.
    normalne zabudam uz co sa riesi.
    k zemanovi bud pojdem alebo nie. neberiem to nejako vazne. kazdy tam hlada nieco ine. ja len zabavu, pokec.