Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 2 posts
    4. januára 2015 20:12:25 CET
    Na workshope neprislo k ziadnemu priestupku. PB a Dabelskym maju ban na stretka u Zemana. Inak som nic dalsie nevidel, nepocul, nezaregistroval.
  • 4. januára 2015 20:10:12 CET
    ....ako to,ze nemas ziadne meno?...
    • 2 posts
    4. januára 2015 20:07:29 CET
    Akosi som to prebehol,nechcem sa nikoho dotknuť,ale pred pár mesiacmi sa tu traja dotýční rýpači práve obuli do subíka čo koli financiám nemohol nájsť dominu a príst na stretko,ako vidno jeden znich si stále honí sebaukájaním a ponižovaním iných,,
    No hádajte sa dalej v IQ vlákne,ale nezaškodilo by si otesať samocenzuru,alebo resetovať neurony,
    • 2 posts
    4. januára 2015 20:07:21 CET
    A to je presne ciel cenzury. Nie nieco uplne zmazat alebo odstranit. Moderne fora maju tzv "like/dislike" tlacitka pod kazdym prispevkom. Ak potom niekto prispeje nevhodne a ostatny ho dislajkuju tak povedzme 20x, tak sa jeho prispevok "schova" a musis ho rozklikavat alebo mat pravomoc vidiet ich. Kazdy kto zalozi vlakno moze kludne zvolit ze je tema "Public" - necenzurovana alebo "Private" - obmedzena. Je to dobra moznost pre samo-administraciu a tato volba bola pred par rokma povazovana za revolucnu.
    Uz by sme sa asi mohli vratit k teme vlakna ;)
    • 5 posts
    4. januára 2015 20:07:00 CET
    Od nich?? alebo osadenstva?
    • 5 posts
    4. januára 2015 20:04:28 CET
    Nie udajne ale dostal ho ( palo benko a dabelskym su na stretkach Persona non grata ) Vieš ale čo som si vypočul zato ?
    • 2 posts
    4. januára 2015 20:02:34 CET
    1. Nesuhlasim s akoukolvek formou umyselneho urazania. Nielen u Badesama ale aj ostatnych. Zazil som tu urazky od ludi, ktorym som veril, od tej doby tu neverim nikomu.
    2. U mna ma taky Dominant ban na Workshopy a oznamujem ich na posedovych stretkach BA senatu. Zalezi na zavaznosti. Ak ide o SSC, RACK alebo porusenie zakladnych ludsky prav tak je to okamzite ban. Ak ide o priestupok druhu osocovania, urazky, obmedzovania a problem s komunikaciou, bude upozorneny. Na najblizsom stretnuti nemam ziadne meno. Na workshopoch bolo zatial malo ludi a klud. Z reci a pismeniek, na to nereagujem. Konflikt Black vs Dabelsky ci Corwin vs Badesam, u mna maju dvere otvorene kym si ich nezavru.
    3. BDSM je ako kazda ina subkultura. Su tu majetny a nemajetny. Su tu investory a zakaznici, robotnici a kritici, z kazdeho rozku trosku. Majetnejsi si uziju viac BDSM v zahranici kedze sukromne hry su tam drahe (radovo v tisickach eur) a velmy kvalitne. Verejne akcie su niekde v strede. Vstupne napriklad na fesselspiele vo Viedni stalo 249,- EUR v predpredaji na 3 dni. Musim ale podotknut ze tu nejde o majetok. V zahranici ludia co ziju BDSM a samozrejme so vsetkym co k tomu patri, maju svoje oblubene akcie, vedia si ich zaradit podla priorit a "nasetrit" si na ne. Ty chudobnejsi chodia na kecacie stretka pripadne na veltrhy. Kapitalizmus tu spravil celkom slusnu skalu medzy tym co chces, a tym co si mozes dovolit. Na druhej strane barikady su potom ty, ktory chcu ucinkovat. Ak su talentovany, su pozyvany na rozne hry a podujatia, dohodnu sa snima podmienky a dostanu za to slusne zaplatene. Slovensko je na tom tak trosku inak. Uvidime ci sa tu podary nieco v buducnosti.
    Uf, dufam ze som nic nevynechal :D
  • 4. januára 2015 20:02:17 CET
    Toto nebolo o jednej osobe ako si to niekto myslel, Ved uz tu bol preberany aj P.B. ktory udajne dostal dozivotny zakaz na stretka. A tych osob je viecej.
  • 4. januára 2015 19:56:43 CET
    Maros, jurosik ked sa bojis inych nazorov, budes presadzovat cenzuru. Toto vlakno ukazalo, ze vela vip tejto komunity sa ma coho bat.
  • 4. januára 2015 19:56:24 CET
    ...ved to je tak jednoduche...cenzura umozni pisat len to..co bude chciet zakladatel vlakna pocut a citat....tunajsi pani dominanti nechcu pocut odozvu zobrace na ich spravanie..vyroky a konanie....
    • 5 posts
    4. januára 2015 19:56:23 CET
    to ze je na niečo zakon neznamena ze to je spravne. Stat si tym dava moznost aby mohol "demokraticky" zasahovat do prispevkov. Suhlasim s pravidlami ale nie s cenzurov. teda mazanie za vulgarizmy ohovarnie a podobne proste nech uzivatel vie zaco bol prispevok zmazany. Ak odstrani nedostatky tak prispevok moze ostat.
  • 4. januára 2015 19:53:28 CET
    Suhlasim aj s tymto.
  • 4. januára 2015 19:51:29 CET
    nedámi to nenapísať.....
    ak má diskusia k niečomu viesť dobrému či zlému, je potrebné aby príspevky jednotlivých užívateľov zostali v pôvodnej podobe a editovanie príspevku, nech je od pôvodného odlíšené...

nech je cenzúra, ale nech je možnosť videnia aj necenzurovanej verzie, však aj tu to tak bolo.... príspevky of toppic sa dali pozrieť, kto mal záujem...

a takéto diskusie čo tu boli sú velmi podnetné, každý si urobí na jednotlivých užívateľov vlastný názor, pretože čiastočná anonymita, a neosobnosť kontaktu s druhými, ukazujú na skutočnú povahu prispievateľa ( keď nemá snahu hrať formu)

a teraz ma kludne ukameňujte
  • 4. januára 2015 19:50:50 CET
    Kua, zrusil som omylom svoj prispevok. Maros, dik. Uz som ten ignore list pouzil, plna spokojnost
    • 2 posts
    4. januára 2015 19:45:43 CET
    Kulturu robia prispievatelia. Ak mas moc zabranit zlim prispevatelom doslova rozozrat vlakno, budu ti prispievat ludia ktory su kulturne uvedomeli... Niektore staty maju na internetove fora uz aj zakony, regulacie a cenzuru. Nieje to nic neobvikle. Kto tam zacne saskovat s niecim zakazanym, ma smolu a konci s financnou pokutou ;)
  • 4. januára 2015 19:44:16 CET
    ....1.suhlasis s tym co tu popisal goro..s jeho prezentaciou..vyrokmi..urazkami?
    .....2.ak sa dozviete..ze dominant pochybil...ako to riesite?
    ....3.suhlasis s vyrokom..ze BDSM je o majetnych?
  • 4. januára 2015 19:43:04 CET
    Cital si odomna nieco co by bolo ponizujuce??, nadavky???
    To je ta kultura.
    A ked mi niekto vadi svojimi prispevkami, na to mam ignore list, vyskusal som ho a funguje.
  • 4. januára 2015 19:41:04 CET
    Prax ukaze o akej forme to pises.
    Ak pomoze
    Skor sa obavam ze sa bude viac tutlat.
  • 4. januára 2015 19:40:53 CET
    Maros, toto je internetova komununita vacsinou 20 az 30 rocnych nadrzancov. O akej kulture hovoris? Dosiahnut kulturu cenzurou je.....
    • 2 posts
    4. januára 2015 19:39:14 CET
    Co presne este si chcela vediet?
    • 2 posts
    4. januára 2015 19:38:53 CET
    "Myslim si ze toto nevyrieši ziadna cenzura." by maros
    Presne! Musi byt nejaka cenzura inak sa nic nevyriesi ;) Dakujem za podporu.
  • 4. januára 2015 19:38:16 CET
    ..mne stale neodpovedas?
    • 2 posts
    4. januára 2015 19:36:41 CET
    Ano s tym plne suhlasim. Vyspelý ludia by mali v prvom rade komunikovat na urovni. Len vyspely ludia dokazu respektovat nazor druhych, tu by v ziadnom pripade nemalo platit ze ten kto najviac steka, ma ho najvecsieho. Vyspely ludia by sa mali vzdy ponaucit z chyb a neopakovat ich.
    Myslim si ze toto nevyrieši ziadna cenzura.
    • 2 posts
    4. januára 2015 19:36:33 CET
    Ak mate este otazky ktore sa netykaju temy tochto vlakna konkretne na mna, prosim vas na skype, pokec, xko alebo sem do sprav. Web, cenzura, admini a podobne sem naozaj nepatria ;)
  • 4. januára 2015 19:34:16 CET
    Zo svojej podstaty je fakt, ze cenzura produkuje pozitivne ohlasy na temu. Negativne su cenzurovane.