Forums » Nekategorizováno

Preco je to tak?

• 8 posts
    24. júla 2015 21:45:05 CEST
    Mozno toto vlakno bude dlhe a je mozne ,ze sa aj pohadame. A je tiez mozne,ze sa rychlo zasvini zasieracmi vlakien a tak ako prislo tak aj odide.
    No bola by to skoda. Lebo tema ktoru nacnem bude zaujimat velku vatsinu z nas. Preto vas velmi pekne prosim piste naozaj len k veci.
    Velmi dlho nosim v sebe otazku na ktoru nenachadzam ziadnu rozumnu odpoved. Zodpovedana uz bola mno krat no ziadna rozumna odpoved.
    Preco submisivny jedinec plati za dominanciu , ponizovanie a bitku. Moj pohlad. Submisivny ma rad vyprask a ponizovanie. Je to jeho svet , je to jeho nebicko fantazie.
    Prve co pocuje z kazdej strany daj, daj, zaplat , ty nula budes platit otrocku dan. Subik ma tak velmi rad svoje nebicko fantazie, ze je ochotny si za to svoje ponizovanie a bitku zaplatit.
    Ano to on jediny svoju submisiu nepredstiera to on ju zo srdca miluje. Nikdy som nepocul , ze by dominant chcel zaplatit za svoje ako ze dominantne
    chutky submisivnemu. Potom prepacte dominy a dominanti vasa dominancia je len obycajny balast. Zase ta otrepana fraza. Vsak dominantny ma naklady
    na vybavenie a tie nieco stoja. Aj rybar si musi kupit naradie aby mohol na rybacku. Mame rovnake chutky a sme si v tomto rovny. Subik chce byt trestany a dominant chce trestat.
    Inac tato hra nefunguje. Ak za svoje sluzby od subikov a subiniek pytate peniaze a nie dost malo. Potom si prosim nepiste do profilu domina, dominant , ale prostitutka ponujajuca
    SM sluzby za financnu odmenu a svoje profily si z dominy preneste na webove stranky erotickych privatov. Totiz ja si myslim,ze ak dominant naozaj nefalsovane miluje svoje nebicko dominantnej fantazie
    tak ako miluje subik zo srdca to svoje nikdy by od neho nepytal peniaze. A ak ano tak len simbolicky, ked uz ma tie obrovske vydaje . Na novy bicik zo sexshopu za 25 eur.
  • 10. augusta 2015 17:34:56 CEST
    mňa odpáli celkom určite, akurát nechápem prečo to ešte neurobil. jeho nie, on je varený pečený a ja taký nikdy nebudem, nepotrebujem to.
  • 10. augusta 2015 17:27:11 CEST
    mna z Vas rani, tak dufam ze Vas admin neodpali, bo nebudem mat co citat...

ale minule tu nahodou bola fajn debata viacerych ucastnikov, takze podporujete volu debatovat

• 13 posts
    10. augusta 2015 16:15:56 CEST
    inými slovami si len zasral tému a ešte sa k tomu aj priznáš.
    • 13 posts
    10. augusta 2015 15:34:53 CEST
    Téma tohto vlákna je "Prečo submisívny jedinec platí za ponižovanie a bitku". Uznáš snáď že to nie je môj prípad.
    • 13 posts
    10. augusta 2015 15:14:46 CEST
    ale tam už nebudem nič písať, keďže tam nie je "mozgový trust"
    • 13 posts
    10. augusta 2015 15:09:37 CEST
    ach, to ma mrzi... ale ja viem kde ta najdem, takze som v klude
    • 13 posts
    10. augusta 2015 14:52:36 CEST
    mám tretie upozornenie, dlho tu už nebudem nevera bude stále len nevera, či tu bude alebo nebude hrozné trdlo
    • 13 posts
    10. augusta 2015 14:49:23 CEST
    • 13 posts
    10. augusta 2015 10:57:13 CEST
    presúvaj si doma nábytok, alebo si kúp hru tetris a stláčaj "rotate" stále dookola. na mňa to tvoje presúvanie neplatí.
    • 13 posts
    10. augusta 2015 10:55:16 CEST
    vravím, furt dookola to isté. Presúvam do témy "O ničom"
    • 13 posts
    10. augusta 2015 10:53:08 CEST
    nie. napísal si, že ma na zraz nechceš, tak som sa vykašlal na kávu. nemám dôvod ísť na kávu, keď ma nechceš na zraz, keďže káva mala byť vstupenka, resp. garancia na zraz. zjavne máš problém to pochopiť.

edit: ty mi jednoducho hovoríš, že ja som odmietol kúpiť si lyže a odmietol som... lenže kúpa lyží bola podmienka na to, aby som mohol ísť na lyžiarský zájazd. ty si povedal, že ma tam nechceš. tak na čo mám tie lyže kupovať???! toto je presne aj s kávou.
    potom sa hneváš, že ti dávam príklady, ale ja skutočne verím, že takto to skôr pochopíš
    • 13 posts
    10. augusta 2015 10:48:19 CEST
    nemám chatu. A na kávu som ťa pozval. Odpísal si že nemáš dôvod sa so mnou stretnúť. Tel číslo stále máš. A píšeš furt dookola to isté.
    • 13 posts
    10. augusta 2015 10:42:44 CEST
    ty na mňa kašleš v priemere 3x týždenne, je to zábavné. tiež je zábavne ako celý čas necítiš potrebu obhajovať svoje správanie. ináč to už vieme. vzťah je spolužitie viacerých ľudí (prečo ma to neprekvapuje u teba), v prípade, že ide o "koníček" s viacerými ženami, tak to nie je nevera, keby to bolo len s jednou, tak to už môže byť a samozrejme treba zatĺkať.

mňa napr. by zaujímal názor tvojej manželky, keby neplatí, že je dobré mať v manželstve tajomstvá. to by bol potom názor, že?

už keď sme pri tom, tak všetko čo ti tu píšem, tak nemám problém ti povedať do očí. už keď ma nechceš na zraz, tak ma môžeš aspoň pozvať na jeden večer na chatu ku ohníčku. prídem, podebatujeme a zase pôjdem.
    • 13 posts
    10. augusta 2015 10:37:39 CEST
    píš si čo chceš. Kašlem na teba. Každý vzťah je vzťah 2 konkrétnych ľudí (niekedy aj viacerých). Necítim potrebu obhahovať svoje konanie a správanie. A určite nie pred anonymným nickom ako si ty. Jediný názor ktorý je pre mňa dôležitý je môj a mojej manželky. A tebe želám dlhý spokojný vzťah. Zjavne si vzťahový odborník.
    • 13 posts
    10. augusta 2015 10:29:54 CEST
    keď prestaneš tu obhajovať svoje konanie, tak prestanem aj ja. ináč nie.
    • 13 posts
    10. augusta 2015 10:29:20 CEST
    máš pravdu, stačilo napísať takú hypotetickú hlúposť, čo s jeho manželkou by bolo a už zrazu znervóznel. ale veď prečo, veď podľa jeho definície by to nebol ani sex, ani nevera. všetko v pohodičke

• 13 posts
    10. augusta 2015 10:29:10 CEST
    a včom má pravdu? Že nevera je zlá? S tým predsa súhlasím. A nikdy som to nespochybňoval.
    • 13 posts
    10. augusta 2015 10:27:25 CEST
    takže už prestaneš ironizovať a starať sa do mňa?
  • 10. augusta 2015 10:09:30 CEST
    ty si už ten vyšší level, bez darčekov, lebo veď bdsm je koníček, rovnako ako zbieranie známok, servítok, poľovníctvo alebo rybárstvo
  • 10. augusta 2015 10:08:52 CEST
    ...presne tak..HT ma pravdu....aj ja som di presla neverou a aj v mojom okoli jej je pozehnane...az mam pocit...ze nevera sa stava beznou sucastou zivota...skusim pisat chvilu za seba...tusila som..ze manzel ma inu...kazda zena to tusi:-)))...praca po nociach:-((..volal to nahananie kontaktov....ponizovanie..vysmech...ale co bolo zvlastne...sex chcel vzdy:-)))....o nerovnakych pravidlach medzi nami ani nebudem hovorit...kym ja som bola hlupana este aj pre navstevu kadernicky a po navsteve lekara mi vzal auto....on si chodil po roznych oslavach...stretnutiach....najviac ma ponizovalo ked prehlasoval...ze je za otvoreny vztah...cize mozem ist s kym chcem...len sa mam vzdy vratit...taky hrdina bol len do prvej kavy...na ktoru som odisla bez jeho dovolenia a s muzom:-))darceky som nedostavala...vzdy bol zatazeny na peniaze a popravde ani by som ich nechcela....nevera ma mnoho tvari ..ale vzdy ublizi...vzdy....niektori ju ospravedlnuju tym..ze ludia nedokazu a vlastne ani nemaju v genoch byt verni...ja si myslim...ze malo investuju do dlhodobych vztahov...keby to skusili...spoznat svojho partnera a otvorit sa mu do hlbky...ulet s milenkou ci milencom by im nikdy nedal to..co vztah so svojim partnerom...kazdy clovek by mal mat svoju hrdost...aj "podplacane"manzelky:-))
    • 13 posts
    10. augusta 2015 10:02:23 CEST
    presne ako píšeš. Je ťa po tom hovno. A nedávam manželke darčeky aby som si čistil svedomie. ale zjavne je to mimo tvoj obor chápania.
  • 10. augusta 2015 8:55:52 CEST
    s mojím rozletom som úplne spokojný. muži a ženy (žiaľ) vnímajú väčšinou rovnaké situácie ináč. muž kupuje manželke darčeky, lístky na striptérov a pod. a ženy napadne, že sú štedrí, milí a pozorní. super. akurát máloktorú napadne, že tým si kupujú vlastne svedomie po nevere. nie, jasné že nie všetci sú rovnakí. samozrejme, že neskutočne veľa mužov je verných, jednoducho len chce urobiť žene radosť, ale nehľadal by som ich v kategórii mužov, pre ktorých masturbácia nie je forma sexu, ruka v anále či šuške nie je sex a teda ani nevera...

práve preto, že nemám klapky na očiach, tak tvrdím že reálne sa stretávať a písať si možno aj denne s milenkami (vieš, ja to tak volám. milenka, subinka... všetko jedno) a dať lístky na striptérov sú neporovnateľné veci. dopraj manželke mladého striptéra, ktorý bude k nej chodiť pravidelne. možno by sa jej to páčilo, mala by to ako koníček.

vieš, pravda je taká, že mne je hovno do toho kto čo robí, s kým to robí a prečo to robí, lebo je to jeho život a nie môj. nemám právo do toho kecať a ani nechcem. čo ma však vytáča do nepríčetnosti je, keď niekto to úplne hlúpym spôsobom obhajuje a nemá rovnaký meter na seba a na manželku.

edit: keď budeš chcieť, tak ti tu budem písať príbehy s neverou a darčekmi, samozrejme od reálnych žien, ktoré sa chválili. čítaš dobre. chválili. im tá nevera nevadí, lebo podľa nich to robí každý muž. aké skreslené vnímanie, že? dôležité, že každý darček, šperk, kabelka alebo lístky na niečo im pripomínajú nejakú udalosť. neveru
    • 13 posts
    10. augusta 2015 0:23:08 CEST
    proste klapky na očiach a isto aj ušiach. Trošku rozletu by ti nezaškodilo.
    • 13 posts
    8. augusta 2015 13:55:30 CEST
    ale keby niekomu kúpiš lístky na striptérov, ktoré nie sú práve najlacnejšie, tak by sa tvojho svedomiu dosť polepšilo. ver mi.
    • 13 posts
    7. augusta 2015 23:47:09 CEST
    Vieš že srandujem. Proste nie som sub. Ale párkrát sa už baby hrali so mnou. Občas si užívam masochistické zážitky. A dosť im to robí radosť. Tým babám.