10. augusta 2015 8:55:52 CEST
s mojím rozletom som úplne spokojný. muži a ženy (žiaľ) vnímajú väčšinou rovnaké situácie ináč. muž kupuje manželke darčeky, lístky na striptérov a pod. a ženy napadne, že sú štedrí, milí a pozorní. super. akurát máloktorú napadne, že tým si kupujú vlastne svedomie po nevere. nie, jasné že nie všetci sú rovnakí. samozrejme, že neskutočne veľa mužov je verných, jednoducho len chce urobiť žene radosť, ale nehľadal by som ich v kategórii mužov, pre ktorých masturbácia nie je forma sexu, ruka v anále či šuške nie je sex a teda ani nevera...
práve preto, že nemám klapky na očiach, tak tvrdím že reálne sa stretávať a písať si možno aj denne s milenkami (vieš, ja to tak volám. milenka, subinka... všetko jedno) a dať lístky na striptérov sú neporovnateľné veci. dopraj manželke mladého striptéra, ktorý bude k nej chodiť pravidelne. možno by sa jej to páčilo, mala by to ako koníček.
vieš, pravda je taká, že mne je hovno do toho kto čo robí, s kým to robí a prečo to robí, lebo je to jeho život a nie môj. nemám právo do toho kecať a ani nechcem. čo ma však vytáča do nepríčetnosti je, keď niekto to úplne hlúpym spôsobom obhajuje a nemá rovnaký meter na seba a na manželku.
edit: keď budeš chcieť, tak ti tu budem písať príbehy s neverou a darčekmi, samozrejme od reálnych žien, ktoré sa chválili. čítaš dobre. chválili. im tá nevera nevadí, lebo podľa nich to robí každý muž. aké skreslené vnímanie, že? dôležité, že každý darček, šperk, kabelka alebo lístky na niečo im pripomínajú nejakú udalosť. neveru