Forums » Nekategorizováno

Preco je to tak?

• 2 posts
    25. júla 2015 9:17:18 CEST
    V USA si platis a nie male prachy. Samozrejme podla toho ku komu a za co.... Skus pouzivat menej nadavok prosim ta alebo skus SS.
  • 25. júla 2015 8:31:29 CEST
    ale pre objektívnosť nemôžeme ukazovať prstom len na ženy, presne toto isté robia aj muži "profi dominanti" a tu už to vôbec nechápem, ale zase nemusím všetkému chápať.

tie ženy to musí vzrušovať, asi ten pocit, že som tak neschopná, škaredá a neviem aká ešte, že toto je moja posledná šanca, keď nezaplatím, tak on sa so mnou nebude baviť vôbec. chcel by som aspoň chvíľku mať ich hlavu a pochopiť to, vážne to myslím, nie ako urážku. viem, si predstaviť keby bol výnimočne charizmatický, taký že otvorí ústa a žena tie svoje nezatvorí. tak si povie, že musí sa k nemu dostať, nech to stojí, čo to stojí. keby nejako dobre vyzerá, postava urobená neskutočne, tak tiež si to viem predstaviť. výnimočne inteligentný. fajn. ale ináč ani nie...

už len z fyziologického hľadiska muž sa potrebuje sexuálne realizovať, ináč nás roztrhne ako žabu, žena také nemá. nič im neplaťte, žiadne lekcie. chlap nemá čo brať peniaze od ženy za toto. povedzte im mesiac, že nemáte čas a dominant príde sám za vami.
  • 25. júla 2015 8:15:55 CEST
    prečo máš hneď takú útočnú náladu? si mentálne kompatibilný s tým, že s tebou nejaká žena strávi čas len preto, že si jej zaplatil, ináč by si jej nebol dosť dobrý a ani by sa s tebou nebavila, tak je všetko úplne v poriadku a nevidím v tom najmenší problém. dokonca si viem predstaviť, že niektorých mužov práve toto aj vzrušuje.

som tiež toho názoru, že keď sa to obom páči, tak nevidím dôvod, aby mala jedna strana za to platiť. sú to dve strany jednej mince, ale keď to tak obom vyhovuje, tak prečo nie. ja stále fandím tým babám, šikovným patrí svet

pár rokov dozadu bolo viac/menej submisívnych mužov? zrazu sa "rozhodli", že sú submisívni? neviem. viem, že celkom určite nebolo toľko "domín". ešte som ani neraňajkoval, bojím sa, že otvorím chladničku a vyskočí na mňa profi domina. väčšina z nich sú len prostitútky el grande, ktoré prišli na to, že peniaze sa dajú zarobiť aj príjemnejšie. ono je dosť rozdiel robiť orál tureckému kamionistovi na odpočívadle a naplácať mu na zadok, hovoriť zlý chlapec, zlý... a za rovnaké peniaze ale aj tu treba odlíšiť zrno od pliev
  • 25. júla 2015 8:02:54 CEST
    Vladko, ty kokot dementny, ja na lestenie mam lesticku. Doma sedis ty, ja zijem v usa a tu su take akcie, o akych sa ti ani nesniva. A neplatim ako ty, ako baran za hodinu poplacania po zadku od 22 rocnej cubky, ktora zneuziva dementov.
  • 25. júla 2015 1:29:33 CEST
    Kto vám káže platiť je to každého slobodná voľa,
    Ten kto sa chce dostať na mizinu si privarí k nohe subinku z ktorej sa po vybielení konta stane domina,
    Ten kto chce zostať pri zmysloch kopne dominu do riti a radšej si zaplatí jednorázovku a v dlhodobom kontexte je ušetrený vredov pohľadom na bankové konto ako pri stálom partnerovi,
    Amen počuli sme slovo kontovo,,
  • 25. júla 2015 0:36:31 CEST
    Zakon ponuky a dopytu. Submisivnych muzov je neporovnatelne viac ako dominantnych zien. Preto sa na tejto nerovnovahe prizivuju prostitutky. A realne dominy prisli nato, ze mozu aj zarobit. Ked dostane ponuku ze moze zarobit, tak preco nie ??? Duncotrok, a ty ??? Ty neplatis ??? Ty len doma lestis bambus ??? Ked na to nemas, tvoj problem .
  • 24. júla 2015 23:52:27 CEST
    Pretoze vam jebe, ze platite. A prostitutky tak zarabaju bez jebacky.
  • 24. júla 2015 23:03:44 CEST
    o.i. nevidím problém s ponukou tých služieb za peniaze, veď keď raz nemám o niečo záujem, tak sa len usmejem a nereagujem vôbec, ani ma to nepohoršuje žiadným spôsobom. keď sa nenájdu muži, ktorí budú za to platiť, tak to nebudú ani ženy ponúkať a ruku na srdce, koľko mužov by ináč ženu ani nevidelo, keby ju nebalili na peniaze a pod. už v škôlke a škole dievčatá chlapci chceli získať, že im ponúkli cukrík, lízatko, desiatu a pod. mňa stále žrali kvôli tomu aký som bol super. v poslednej vete trepem
  • 24. júla 2015 23:02:06 CEST
    Krááásne napísané... Na jednej strane tak ako ony sa hrajú na dominantné, a berú prachy za to, tak zase aj subíkov je tu veľa takých čo sú sub. len keď majú plné vajcá :D.. Ale inak súhlasím so všetkým. Ja som tu tiež koľkým napísal, prejavil som záujem o nejakú lekciu, keďže pýtajú moc peňazí a ako už bolo spomenuté, že skoro každá sa vyhovára že to niečo stojí, tak som proste navrhol že donesiem svoje vecičky, mám ich veľa, to už samozrejme sa "dominám" nepáčilo :D
  • 24. júla 2015 22:47:45 CEST
    jasné, že bude hádka. dnes tu vlados napísal niečo v zmysle, že bol s dominantom a nebolo to dobré, bolo to celé zle. je hetero. teda či sa to niekomu páči alebo nie, tak bdsm sú jednoducho služby vedúce k sexuálnemu uspokojeniu. sú a sú. keby nie, tak je každému v podstate jedno, či bude lekcia s mužom alebo ženou, tak ako je asi každému jedno či mu dáva masáž muž alebo žena, alebo či ho strihá muž alebo žena. v neposlednom rade je tu sociológia, ako aj definícia prostitúcie, ktoré považujú aj toto za prostitúciu. koniec koncov vo svete prebehlo dosť súdnych sporov a poskytovanie takých služieb za odplatu bolo vyhodnotené ako prostitúcia. ALE. veď to je úplne jedno a na tom vôbec, ale vôbec nezáleží. ja by som tie profi dominy rozdelil na dve kategórie. skutočne výlučne prostitútky, ktoré keby za to nemali zaplatené, tak sa ani na muža nepozrú a potom na také, ktoré skutočne tým žijú, vedia o čom to je, ale tiež v drvivej väčšine sa nestretnú s mužom, keď nemajú zaplatené. píšem vo väčšine, lebo sú medzi nimi aj výnimky, je ich aj celkom dosť, teda by som to až tak neodsudzoval.

lenže. je tu obrovská skupina žien, ktoré sú dominantné, nechcú za to peniaze, lebo je to pre nich rovnaké potešenie ako pre toho muža, akurát tie majú toľko ponúk, že ich málokto zaujme, teda drvivá väčšina mužov dostane košom a ostáva im buď doma naťahovať dážďovku alebo platiť. ono čisto teoreticky aj submisívny chlap by mal byť pre dominu neodolateľný. raz som sa s jednou bavil a povedala mi, že aj taká žena sa bojí, že príde o muža, keď za niečo stojí, že to zase nie je tak, že subov je plná riť.

suma sumárum, kto veľmi chce a má čo ponúknuť (nemyslím peniaze), tak celkom určite nájde dominantnú ženu aj bez platenia, ale tam treba brať stále do úvahy slová ako kompromis a ja si neviem dosť dobre predstaviť, aby som dával prirodzene dominantnej žene podmienky, alebo jej hovoril čo má a čo nemá robiť. stanoviť hranice áno, ale iné veci nie. teda tam je problém, prečo by nejaká mala urobiť napr. spank a plniť moje sny, keď zo samotnej podstaty d/s by som sny mal plniť ja
  • 24. júla 2015 22:39:58 CEST
    Mas svatu pravdu. A ma to este jeden pohlad. Ja subik si zaplatim a poviem scenar. Domina ho zrealizuje. Kto je potom ten dominantny ???