Forums » Nekategorizováno

Obraz spoločnosti o BDSM

• 13 posts
    27. augusta 2015 15:00:59 CEST
  • 27. augusta 2015 14:58:58 CEST
    Dakujem. Len to som chcela vediet, zaujimal ma tvoj nazor, tot vse:)
    • 13 posts
    27. augusta 2015 14:55:34 CEST
    a ako bola zistená. Existuje lekárske tajomnstvo. V zásade nemá byť ako zistená. A ak by ho riaditeľ školy prepustil, asi by na súde vyhral že neoprávnene. Ale ak chceš počuť jasnú odpoveď tak áno, plne kvalifikovaný učiteľ ktorý má rád deti a nijako ich neohrozuje má mať právo pracovať ako učiteľ.
  • 27. augusta 2015 14:50:05 CEST
    Jednoducha otazka, ziadna hypoteza. Si za to, aby jedinci, u ktorych bola zistena pedofilia, mali pravo vykonavat funkcie ako je ucitel?
  • 27. augusta 2015 14:48:21 CEST
    Tak mna bavi diskutovat a zeriem burlive diskusie, samozrejme vo vsetkej slusnosti a pocestnosti:-)
    • 13 posts
    27. augusta 2015 14:44:11 CEST
    Presne tak to je. Ako píšeš. Preto sa nikdy verejne nepriznajú k svojej orientácii.
    V čechách vyhodili zo školy riaditeľaq lebo sa objavil spankový film v ktorom hral asi 8-9 rokov predtým. Mal rešpekt, nikdy s ním nikto v škole nemal problém. Vyhodili ho.
  • 27. augusta 2015 14:41:38 CEST
    Zaujímavé čítanie,že
  • 27. augusta 2015 14:34:21 CEST
    Taaaak, mam za sebou dlhu kavicku a vsetky stranocky:)

K teme vlakna - nevidim nic zle na tom, ked sa predmet diskusie odkloni od svojho povodneho zadania. Zjavne sa viaceri maju potrebu vyjadrit a zaujima ich to, mna nevynimajuc. Nas zivot nie je cely o BDSM, preco sa takto ohranicovat co do predmetu diskusie, ked nas zjavne vedia „rozohnit“ aj ine temy?

Tema deti, pedofily a ich denny kontakt s detmi v ramci nejakej profesie – ak by som mala zostavit taky rebricek hodnot, prvenstvo by urcite vyhrala psychicka a fyzicka bezpecnost dietata. A az na dalsie pozicie by som radila ine zalezitosti – ako je i kvalita vzdelania, ked uz ste ju tu spominali. Neviem, ci s tym vsetci suhlasite, ja pevne verim, ze ano. A robila by som vsetko preto, aby som eliminovala vsetky mozne rizika, ktore by mohli narusit ich bezpecnost. Ak niektori tvrdite, ze pedofily by boli diskriminovani, ak by nemohli zastavat taketo profesne funkcie, tak ja osobne by som ich diskriminovala (podla tejto definicie).

Ked su deti male a vsetko chytaju do ruk, eliminujeme rizika tak, ze vsetky ostre predmety schovavame mimo ich dosah (mozno aj take, ktore by im nikdy neublizili). Kec ide mamicka na prechadzku s dietatom, ma ho stale na ociach, aby eliminovala rizika, ze by mohlo samo vyviest lumparen alebo by mohlo prist do styku i s nebezpecnymi ludmi. Rovnaky pristup vidim i u pedofilov. Preco neeliminovat i tieto rizika u deti? I napriek diskriminacii. Ja osobne to za diskriminaciu neberiem, i keby boli taki odbornici, co tvrdia opak. Ja neviem...... ja si myslim, ze clovek, ktoremu zalezi na druhych ludoch a je si vedomy svojich uchyliek, ktore by mohli byt nebezpecne pre druhych, tak by sa sam tomu chcel vyvarovat a nevyhladavat pokusenia. A ak by aj pedofil chcel nejako pomahat detom, tak urcite existuje xy moznosti, ktore by mu to umoznovali a neprichadzal by takto do velmi blizkeho styku s detmi. Medzi detmi a ucitelmi sa podla mna vytvaraju iste puta.
    • 13 posts
    27. augusta 2015 14:33:17 CEST
    aj ty konkrétne odsudzuješ všetkých pedofilov. Aspoň podľa toho čo tu píšeš. Je jedno či sa niečoho zlého dopustili alebo nie. Ale mohli by sa. Tak ako poľovník by "mohol" niekoho zastreliť (má pušku), šofér auta by "mohol" niekoho zraziť - má auto a hráč biliardu by "mohol" niekomu vypichnúť oko, lebo tágo je celkom ostré.
  • 27. augusta 2015 14:28:05 CEST
    Niekto tu niekoho uvaznil?
    Nerozumiem co ma spolocne pedofilia s prezumpciou neviny?
    • 13 posts
    27. augusta 2015 14:12:03 CEST
    tak sa spýtaj konkrétne čo som napísal nejasne. Alebo zle.
    • 13 posts
    27. augusta 2015 14:11:11 CEST
    teda snáď okrem práva každého človeka ktorý nekoná protizákonne na rešpekt. Hovorí sa tomu aj "prezumpcia neviny".
  • 27. augusta 2015 14:09:26 CEST
    Tak k comu a o com bolo tvojich ostatnych 25 prispevkov k tejto teme?
    • 13 posts
    27. augusta 2015 14:07:12 CEST
    ja osobne neobhajujem nič.
  • 27. augusta 2015 13:58:32 CEST
    A sme dvaja,čo chcú niečo vysvetliť
  • 27. augusta 2015 13:51:29 CEST
    Nerozumiem co vo vasich prispevkoch vo vztahu k pedofilii vlastne obhajujete. Poprosim o vysvetlenie. Dakujem
  • 27. augusta 2015 13:33:15 CEST
    Ze se nám tu ale zrodil další odborník na to,kdo tady co jak myslí.
    Já jen konstatovala,že se tu z toho stala zarputilost,kdy každý vnímáme problematiku jinak a nehodláme akceptovat to,že i pohled jiného,může být určitou cestou.Sice nevěřím,že bys ty i Leon svěřil své dítě do tábora k pedofilovi,ale když budete tohle tvrdit,nevyvratime vám to.a podle všeho,to tvrdit budete :D.Pokud chceš ukazovat prstem,kdo to tady myslí osobně,začni u sebe a pak u všech ostatních.Každá debata totiž znamená osobní zainteresovanost.Logicky.
    • 13 posts
    27. augusta 2015 12:23:00 CEST
    a potvrdzuješ to čo vravím ja.
    • 13 posts
    27. augusta 2015 12:22:07 CEST
    štatistika je presné spočítanie nepresných údajov. To čo si vyprodukoval ty je demagógia.
    • 13 posts
    27. augusta 2015 12:18:44 CEST
    vies, velmi lahko je byt tolerantny k niecomu co sa ta vobec netyka. ja som najtolerantnejsi clovek voci homosexualom. nech si robia co len chcu, mna sa to netyka. voci akejkolvek potencialnej hrozbe voci bezbrannym detom uz tolerantny nie som a rad by som poznal mieru tolerancie mamiciek s malymi detmi, tie asi tiez az tak tolerantne nebudu...
    • 13 posts
    27. augusta 2015 12:08:48 CEST
    možno by si mal čítať odpovede na svoje otázky. NIKTO tu neriešil ani nekomentoval a už vôbec neobhajoval sexuálne styky s deťmi. Bavíme sa o postoji väčšinovej verejnosti k BDSM+. A na porovnanie sme uviedli (ja a antikapitalista, fakt neviem kto prvý, asi on) že postoj verejnosti k iným skupinám ľudí s odlišnou sexuálnou orientáciou, je často ešte horší. A zdá sa že aj my, BDSM+ neoplývame toleranciou k inak orientovaným. To je celé.
  • 27. augusta 2015 12:04:47 CEST
    hodina matematiky. 2% pedofilov v populacii, 99% sa neprejavi nasilne, teda u nas je priblizne 110 tis. pedofilov, z ktorych sa prejavi 1100, teda nejakym sposobom sposobia dietatu psychicku alebo fyzicku ujmu na zdravi. niektori takto zneuzije jedno dieta, iny mozno 50 alebo viac, ked napr. pracuje v skolstve. osobne by som poskodenych hladal medzi romskymi detmi, hendikepovanymi a celkovo detmi, ktore su este viac zranitelne oproti rovesnikom... samozrejme neskutocne mnozstvo pripadov nikdy nie je odhalene. potom kolko moze byt skutocne takym sposobom zneuzitych deti?! 20 tis. u nas? ale to je pocet obyvatelov okresneho mesta...

inac, co sa tyka muzskeho vzoru, ked si spomeniem na ucitelov, tak malo z nich by som bral ako vzor, aj ked mal aj oblubenych... boli taki zzenstili. skor som obdivoval soferov, automechanikov, remeselnikov, lekarov a chcel som byt smetiarom
  • 27. augusta 2015 11:43:43 CEST
    Zopakujem otázku,čo má spoločné pedofília s bdsm
    Jeden sexuológ vyhlásil,že,pokial dvaja ludia za dverami robia to ,čo ich baví a neubližujú tým druhým,je to v poriadku,alemyslím si,že o pedofílii sa to isté povedať nedá,tak ,ako vážení?
    • 13 posts
    27. augusta 2015 10:29:49 CEST
    nepamatam si nazov, v belgicku alebo v holandsku sa zucastnila 2x parlamentnych volieb, ale neuspesne a tak sa rozpadla...
    • 13 posts
    27. augusta 2015 10:23:48 CEST
    ako sa volá tá strana?