Forums » Nekategorizováno

Je to nevera?

• 5 posts
    30. januára 2009 15:37:02 CET
    .. ......
    • 13 posts
    30. januára 2009 15:26:52 CET
    dosť dobre si to vystihla, ale ja by som to sformuloval takto: nevera je to, čo ja považujem za neveru. Myslím si že prakticky nie je možné sa spýtať partnera, čo bz už považoval za neveru a dostať rozumnú odpoveď.
  • 30. januára 2009 14:17:50 CET
    :-) ...tiež to poznám :-))
  • 30. januára 2009 13:42:24 CET
    :-) nech sa paci, na to je debata. Ja som zvyknuta, ze si o mne ludia myslia svoje :-)
  • 30. januára 2009 12:00:51 CET
    ....tvoja odpoveď sa dala parafrázovať rôzne. Dstyle si vybral svoju verziu :-))
  • 30. januára 2009 10:36:13 CET
    To som nepovedala :-))) To bola len tvoja, pomerne navydarena, parafraza ,-)
  • 30. januára 2009 9:28:43 CET
    Každý se na to dívá pochopitelně zcela jinak
    Pro mnohé nezasvěcené by možná byla přijatelnější "vanilková" nevěra jejich partnera než-li zjištění že je člověk s kterým léta žijí "úchyl".
  • 30. januára 2009 9:18:07 CET
    Chcete vědět co už je nevěra?? Zeptejte se na to svého partnera:) Nevěra je to, co jako nevěru vnímá, nebo by vnímal partner...
  • 29. januára 2009 22:39:52 CET
    suhlasim, a mozno ju nezabijes prave tym, ze ak uz vystrojis neveru, ak aspon sa nenechas nachytat:)Mala Domina je v tomto ako vystrihnuta z Hausmanna, je jej jedno ci to praskne a ako to bude prezivat chudak jej partner:)
  • 29. januára 2009 20:13:38 CET
    Toto moze brat kazdy inac , 100 ludi 100 nazorov, pokial tam podla mna nieje sex , nieje to taka vazna nevera , ale cloveka to nepotesi ked sa to dozvie :)
  • 29. januára 2009 19:10:51 CET
    Myslel jsem, že 11. prikazanie zní: "lásku nezabiješ" ;-)
  • 29. januára 2009 18:54:45 CET
    :-) ja som zena. Vleziem do postele len ak si naozaj myslim, ze je to dobry napad :-) Nech to stoji, co to stoji :-)
    • 5 posts
    29. januára 2009 14:32:07 CET
    ten tvoj prispevok je najvystiznejsi .
  • 29. januára 2009 14:20:31 CET
    CO JE NEVERA KED SUB IDE PO 1 3 12MESIACOCH ZA INU PANI ALEBO KED PANI(NIE PROFI) MA VIAC SUBIKOU
    • 5 posts
    29. januára 2009 10:14:43 CET
    ..existuje aj 12.prikazanie ....nebud neverný s oddanou kamarátkou svojej priatelky
  • 29. januára 2009 1:03:41 CET
    potom Ti uz ostava teda len 11 prikazanie:
    t.j. ak porusis niektore z tych 10tich (v nasom pripade nezosmilnis), nenechaj sa nacapat
    • 5 posts
    28. januára 2009 13:50:50 CET
    V nejakom zenskom casopise som citala: "Je tohle nevera? Kdyz se ptate, tak uz jo."
    Podla mna je nevera tak nahodny zhluk pocitov, myslienok, dotykov a cinnosti, zavisly od zvykov, vychovy, ci okolia, ze je ten vyrok neskutocne pravdivy a podla mna je aj jedinou spravnou odpovedou.
  • 27. januára 2009 23:22:16 CET
    ja ten pribeh poznam inac
    tedy skratene, az v te loznici:
    "Franto ja s ni provadet sex musim, ale nechapu, kto nuti k tomu Tebe?"
    • 8 posts
    27. januára 2009 21:53:19 CET
    nevera to je ked sa davam aj inej pani mučit a ta druha to nevie a ked ma ešte snasinuje, keby sa to dozvedila neviem čo by mi urobila asi by som dostal poriadny vyprask
  • 14. januára 2008 9:30:14 CET
    je to samozrejme preklep ci pouzitie zleho slova...myslel som skor na slovo "nazory"
    to je z toho ked pisem do fora 5 minut po tom ako som sa zobudil...
  • 14. januára 2008 8:44:03 CET
    Muž se měl vrátit ze služební cesty o den dřív, a tak poslal domů telegram s prosbou, aby ho manželka čekala na nádraží. Přijel do rodného města, na peronu nikdo, na nádraží nikdo: \Ta děvka!\ zabručel si nejdřív muž. Pak si ale řekl: \Třeba není děvka, třeba mi doma chystá něco dobrého k večeři.\ Pospíchá tedy domů, vběhne do kuchyně, tam nic, lednice taky prázdná. \Ta děvka!\ řekl si znova pod fousy. Pak ho ale napadlo: \Třeba není děvka,třeba na mě už čeká v ložnici.\ Vběhne do ložnice a tam si to manželka rozdává se sousedem. \Ta děvka!\ rozčílí se chlap a zabouchne dveře. Pak si řekne: \A třeba není děvka, třeba je zmatek na poště a ona nedostala ten můj telegram.\
  • 14. januára 2008 8:29:34 CET
    Vieš čo, ani som nemal chuť sa s vami baviť cez Vianoce o čomkoľvek. Som bol na nákupoch s priateľkou, a mal som vtedy iné starosti. Ale dobre, nabudúce sa určite pristavím a môžeme sadnúť npr na kávu v tom Tescu a pokecať, nech poznáš pravdu aj z mojej strany, lebo evidentne tá jej pravda je trocha pokrivená. Inak z mojej strany tiež žiadna scéna nehrozí, len nechápem čo za návrhy mi chceš vyvracať, si nepamätám že by som niekedy chlapovi nejaké dával :o)
  • 14. januára 2008 6:26:01 CET
    no ako je to potom fajne:)

a si sa mohol aj pristavit, ja by som nebol spravil scenu ako z ulic san francisca...mohli sme pokecat a nedajboh si nejak aj vyvratit navzajom navrhy:)
  • 14. januára 2008 1:08:34 CET
    Takže ty vo všetkom čo tu napíšem vidíš, že útočím na bejvalku a myslíš si o sebe, že sám si normálny. Dobre. Tvoj názor ti neberiem, ale si mi tým už smiešny ako ju stále dosť podozrivo brániš, aj na miestach kde je to evidentne irelevantné.
    Náš rozchod stál za to, pripúšťam. Bol mi povedaný z jej strany ako jediný dôvod, že som strašne ústupčivá povaha, čo som dokázal zmeniť, a je to myslím aj vidno, to je všetko. Ďalším dôvodom bola zatajovaná nevera v niečom, čo sa v našom vzťahu podľa nej nedalo. Pokiaľ by mi ale o svojej orientácii povedala, nemusela by sa s nikým tajne stretať, mala by to doma, a nebolo by to také zvrátené a neúprimné, ako to z jej strany bolo. Je to však už pasé a nikdy viac o takto falošného človeka, čo si svoje užívanie stavia nad vlastný vzťah nechcem ani zakopnúť.
    Ale neožieram sa aspoň ako dotyčný chalan čo ho mala po mne, že ho musia teraz vyhadzovať z barov. Inak dotyčná sa stále nepoučila, lebo vraj toho čo má teraz je zase vanilka, a zase ho ako ty hovoríš, podvádza bez intímneho vzťahu.
    Inak svet je malý, aj vás som videl v Tescu, a čo je na tom?
  • 13. januára 2008 22:40:41 CET
    esteze nevies o com pisem