14. januára 2008 1:08:34 CET
Takže ty vo všetkom čo tu napíšem vidíš, že útočím na bejvalku a myslíš si o sebe, že sám si normálny. Dobre. Tvoj názor ti neberiem, ale si mi tým už smiešny ako ju stále dosť podozrivo brániš, aj na miestach kde je to evidentne irelevantné.
Náš rozchod stál za to, pripúšťam. Bol mi povedaný z jej strany ako jediný dôvod, že som strašne ústupčivá povaha, čo som dokázal zmeniť, a je to myslím aj vidno, to je všetko. Ďalším dôvodom bola zatajovaná nevera v niečom, čo sa v našom vzťahu podľa nej nedalo. Pokiaľ by mi ale o svojej orientácii povedala, nemusela by sa s nikým tajne stretať, mala by to doma, a nebolo by to také zvrátené a neúprimné, ako to z jej strany bolo. Je to však už pasé a nikdy viac o takto falošného človeka, čo si svoje užívanie stavia nad vlastný vzťah nechcem ani zakopnúť.
Ale neožieram sa aspoň ako dotyčný chalan čo ho mala po mne, že ho musia teraz vyhadzovať z barov. Inak dotyčná sa stále nepoučila, lebo vraj toho čo má teraz je zase vanilka, a zase ho ako ty hovoríš, podvádza bez intímneho vzťahu.
Inak svet je malý, aj vás som videl v Tescu, a čo je na tom?