Forums » Nekategorizováno

• 12. septembra 2011 14:08:54 CEST
    inzerát: Chceš sa urobiť medzi moje štvorky? Zavolaj a moju žiacku knižku ti pošlem obratom.
    • 5 posts
    11. septembra 2011 20:02:56 CEST
    Babička sa na smrteľnej posteli prihovára ku svojej vnučke:
    "Pretože si moja najmilšia, chcem Ti odkázať svoju farmu, stodolu, obrábacie
    stroje, stáda zvierat a 28 752 037 dolarov...."Vnučka s úžasom: Babička, ty si tak dobrá, to nie je možné, nevedela som, že máš farmu .. a kde je?...a babička so svojím posledným výdychom zašepká vnučke do ucha .. Na Facebooku
  • 5. septembra 2011 16:35:13 CEST
    nemám to teda z vlastnej hlavy...

„Keď som bol mladší, bol som na staršie, lebo tie mladšie ju mali len na čúranie;
    teraz, keď som starší, som na mladšie, lebo tie staršie sú už príliš vyčúrané.“
  • 4. septembra 2011 14:40:16 CEST
    Prečo sa hurikany pomenúvajú ženskými menami ? - Lebo zo začiatku sú divoké a vlhke a potom berú domy a auta :)
    • 5 posts
    3. septembra 2011 10:29:09 CEST
    Prečo boh stvoril ženu tak, že Adamovi zobral jedno rebro?
    ...Aby demonštroval, že z krádeže nikdy nevzíde nič dobrého..
  • 26. augusta 2011 19:53:59 CEST
    Na cibuľu,,,,,Chlap sa vyzlečie,,,a žena sa rozplače,,,

Na Forest Gamp,,,,Žena sa vyzlečie a chlap újde,,,,
  • 26. augusta 2011 18:50:49 CEST
    Jedou dvě kostry na motorce a ta jedna má na zádech náhrobní kámen. Ta druhá se jí ptá: "Proč sebou pořád taháš ten náhrobní kámen?" Druhá odpovídá: "Bez papírů přece nepojedu."
  • 26. augusta 2011 6:39:53 CEST
    - Synak, tvoja mater varila zas to iste. Chod a povedz jej, ze v kucharskej knizke su aj dalsie strany.
    - Povedal som.
    - A co ona na to?
    - Ze i v Kamasutre.
  • 25. augusta 2011 12:24:43 CEST
    http://www.mojevideo.sk/video/f5b0/daj_mi_to_sladucke.html
  • 19. augusta 2011 9:05:19 CEST
    Ako sa štartuje ženský
    maratón? Tri, dva, jedna.... kšáááá :-)))
  • 16. augusta 2011 23:02:08 CEST
    Východniar v lietadle: Znace co, ja mám také neščesce, dze som, tam
    še takoj coškaj staňe...
    Z reproduktora sa ozve: - Lietadlo má poruchu a havaruje,
    keďže sme nad morom, každý pasažier dostane píštalku na odháňanie
    žralokov ...

Východniar začne lamentovať: - Uvidzice, budz vyfasujem píščalku bez
    džúrky, abo trafim na hluchoho žraloka...
  • 14. augusta 2011 21:33:30 CEST
    Rozprávajú sa kozy s penisom. Tebe je dobre, nás dajú do košíkov, stláčajú nás, naťahujú, proste nič moc.Penis hovorí, to máš ešte dobre, mňa každý večer dajú do výťahu, vozia ma hore dole a von ma vypustia len keď idem grcať
  • 14. augusta 2011 19:25:18 CEST
    To malo byt v sekcii Fakty, nie Vtipy...
  • 14. augusta 2011 13:23:03 CEST
    Prvý suspenzor bol v hokeji použitý už v roku 1874.
    Ale prvá helma až v roku 1974.
    Trvalo to sto rokov, kým mužom došlo, že i mozog je dôležitý.
  • 14. augusta 2011 10:20:43 CEST
    Tento vtip povedal moj spoluziak ucitelke v skole.. 3 schovania a pol roka sa snim nerozpravala.

Pani profesorka ked Vam poviem jeden vtip tak vam ovisnu kozy.
    Ale ako sa tak na Vas pozeram uz Vam ho niekto hovoril.
  • 13. augusta 2011 23:06:58 CEST
    - Chemicka analýza ženy -
    Prvok: žena
    Značka: wo
    Objavil: Adam
    Atómová hmotnosť: Dohodou prijatá ako 53,6 kg, môže sa pohybovať v rozmedzí 40 - 200 kg
    Výskyt: väčšie množstvo vo všetkých mestských oblastiach

Fyzikálne vlastnosti:
    1. Povrch zvyčajne pokrytý pomaľovaným filmom.
    2. Bod varu nemá, mrzne bez akejkoľvek známej príčiny.
    3. Topí sa pri špeciálnom zaobchádzaní.
    4. Horká pri nesprávnom použití.
    5. Vyskytuje sa v rôznych stavoch od panenského kovu až po bežnú rudu.
    6. Poddáva sa pri tlaku aplikovanom na správnych miestach.

Chemické vlastnosti:
    1. Výborne priťahuje zlato, striebro a množstvo druhov drahých kameňov.
    2. Absorbuje veľké množstvá drahých látok.
    3. Môže spontánne explodovať bez predchádzajúceho varovania a bez akejkoľvek známej príčiny.
    4. Nerozpustná v kvapalinách, ale jej aktivita sa prudko zvyšuje po nasýtení alkoholom.
    5. Spomedzi všetkých človeku známych prvkov najlepšie redukuje peniaze.

Bežné použitie:
    1. Dekoratívne účely, obzvlášť v športových autách.
    2. Môže byť dobrou pomôckou pri relaxácii.
    3. Veľmi efektívne čistidlo.

Testovanie:
    1. Čistá vzorka má v prirodzenom stave ružovkastú farbu.
    2. V blízkosti kvalitnejšej vzorky sa farba mení na zelenú.

Možné riziko:
    1. V neskúsených rukách veľmi nebezpečná.
    2. Je nelegálne vlastniť viac ako jednu vzorku, aj keď súčastne možno spravovať viacero, ak sa nachádzajú na rôznych miestach a nedostanú sa navzájom do priameho kontaktu.

Výstraha: DLHŠIE VYSTAVOVANIE SA ÚČINKOM TOHTO ELEMENTU JE NEBEZPEČNÉ!
  • 12. augusta 2011 23:27:40 CEST
    Cukrar, krajcir a suster sa dostanu pred nebesku branu. Tam im svaty Peter oznami, ze kazdy bude trpiet podla svojho remesla.
    Prvy isiel suster. Z ocistca sa ozival zalostny krik, ked sa vratil, vysvetlil ostatnym, ze mu natiahli na nohy male topanky s klincami dovnutra.
    Druhy isiel krajcir. Zase krik a nareky, vratil sa a rozpraval, ako mu oblek na kozu prisili.
    Posledny siel cukrar, a s vetou "Co uz len mne zle mozu spravit" vosiel do ocistca. Dlho znel strasny krik. Ked sa vratil, ostatny nechapali co sa tam mohlo diat."Nemal som tolko snehu slahat z vajec...."
  • 12. augusta 2011 22:21:50 CEST
    Žena sa modlí k Bohu a pýta sa ho...
    PANE čo je pre Teba 1000eur ?
    BOH je odpovie,,,peniaštek,,,
    Žene to nedá a pýta sa znova ,,,
    PANE a čo je pre Teba 1000rokov ?
    BOH jej zas odpovie,,,,chvíľočka..
    Žena ešte viac zopne ruky a hovorí,,,PANE daj mi prosím ťa 1000eur..
    a BOH jej odpovie,,,počkaj chvíľočku...
    • 5 posts
    10. augusta 2011 13:11:56 CEST
    ..určite si si všimol v akom fore je ten príspevok a plus poslednú vetu,ako investovat ušetrené peniaze
  • 10. augusta 2011 12:27:57 CEST
    -a to kolko rokov ma Vas manzel?
    - 50, viete, je medzi nami dvadsatrocny rozdiel.
    -hmmmm.... na 70 vyzerate zachovalo
  • 10. augusta 2011 12:11:24 CEST
    No vidíš, corwin, toto by ma veľmi zaujímalo...
    Ale ako by si to ale chcel robiť?
    Pretože mne sa zdá, akoby si chcel argumentovať racionálne, lenže...
    ... dnes je rozhodnutie zosobášiť sa len zriedkakedy racionálne, skôr výlučne emocionálne.
  • 10. augusta 2011 10:29:13 CEST
    Lezi muz na smrtelnej posteli a pri nom sedi manzelka. Muz hovori: Bola si pri mne, ked som bol chory, bola si pri mne, aj ked nam ukradli auto, bola si pri mne aj vtedy ked nam do tla zhorel dom, aj teraz si zase tu pri mne... Ked tu tak lezim, rozmyslam a hovorim si, ci mi ty, nenosis smolu :)
  • 10. augusta 2011 7:11:01 CEST
    Muž príde večer do baru a vypýta si drink. Na ex ho stiahne a povzdychne si: "Tak toto nevysvetlím!". Vypýta si ďalší, vypije ho a znova si povzdychne: "Tak toto nevysvetlím!". Keď to zopakoval aj tretí krát, barman to už ďalej nevydržal a chcel vedieť o čom ten muž stále rozpráva. Muž začne vysvetľovať: " Bol som doma a išiel som do stajne že podojím našu kravu. Ale ako som si k nej sadol, tá potvora ma kopla. Tak som našiel špagát a priviazal som jej kopyto k stĺpu. Sadol som k nej späť a tá potvora ma kopla druhým kopytom. Znova som našiel špagát a priviazal som jej k stĺpu aj druhé kopyto. Opäť som si k nej sadol a tá potvora ma šľahla do tváre chvostom. Špagát som už nenašiel, tak som si vytiahol opasok z nohavíc a priviazal som jej chvost dohora k trámu. Ako som tam stál za kravou, nemal som opasok v gatiach, spadli mi a vtedy vošla moja žena! - Tak toto nevysvetlím!!! ".. :DD

• 10. augusta 2011 7:08:44 CEST
    Žena si podá inzerát: „Hľadám muža, ktorý ma nebude biť, ktorý odo mňa neutečie a ktorý mi bude mať čo ponúknuť.“ O pár týždňov zazvoní pri dverách Trupik. ŽENA: Dobrý deň, kto ste? TRUPIK: Ja som prišiel na ten inzerát. ŽENA: Aha, a prečo si myslíte, že ste vhodný?? TRUPIK: Tak nemám ruky – nebudem ťa biť, nohy nemám – neutečiem od teba... ŽENA: Ale čo mi chceš ponúknuť??? TRUPIK: Čo myslíš, čím som zazvonil???? :DD (pozn. Trupik = človek bez rúk a nôh)

• 5 posts
    9. augusta 2011 21:03:05 CEST
    Za 10 Eur predám obyčajnú 5 eurovú bankovku

Bankovka nie je nijak zvlášť zaujímavá alebo odlišná od ostatných bežných 5 eurových bankoviek a práve preto si myslím, že má hodnotu 10 Eur.....;-)