Forums » Nekategorizováno

Hlasite sa na verejnosti k BDSM ?

  • 22. júna 2011 10:18:44 CEST
    tiez to vidim ako bracesfan.

    preco? naco davat zamienku cudzim, nezasvetenym ludom, na zbytocne zadrapovanie. Ludia ktori maju vediet vedia. .) Aj ked pripustam, ze ako sucast nejakej hry, by to mohlo byt zaujimave a akceptujem aj nazor tych, co si proste myslia opak. Hold 100 ludi, sto chuti .)
  • 22. júna 2011 10:00:13 CEST
    Najmä v situácii, keď je už pravidlom, že novinári majú na krku obojky a politici majú nasadené náhubky...
  • 21. júna 2011 22:35:15 CEST
    Tak obojek by mi asi hodně chyběl i při tom nejzřejmějším postavení.
  • 21. júna 2011 21:53:06 CEST
    Ono nejde jen o společenské postavení, i když je jasné, že řada z nich jakoukoliv symboliku vylučuje. Chce to spíš položit si otázku, proč vůbec dávat toto najevo? To co cítím ke své Paní a ona ke mně, to oba víme a nepotřebujeme jakkoliv dávat najevo příslušnost ke komunitě. Lidi z komunity to o nás taky vědí a dávat něco najevo vůči cizím lidem ??? Proboha proč ??? Co by z toho člověk měl ??? Ano, vím, na začátku to člověku připadá velmi přitažlivé, ale postupně zjistí, že je to naprosto prázdné gesto. Symboliku obojku i v soukromí používáme teď již málokdy - postavení je zřejmé a není k němu obojku třeba ...
  • 21. júna 2011 17:10:35 CEST
    nepsala ze je to povinnosti a chapu,ze nekde to skutecne nejde ,treba v praci a podobne spis se mi jednalo o to ze clovek je tim cim je ,a mel by se stim naucit krasne zit a co se tyka okoli ,ten kdo to prijme poho ,kdo ne ,nepatri do meho okruhu blizkych kamaradu ,znamych a pratel ,bud me berou jaka jsem se vsim ,nebo nestojim o to je znat ja ,a naopak oni se budou muset naucit zit s tim ze ja takova jsem:)
  • 21. júna 2011 16:39:24 CEST
    Ono asi zalezi aj na spolocenskom statuse cloveka resp. pracovnom zaradeni. Taky premier, minister, alebo riaditel firmy s obojkom na krku ci v nejakom fetis kostymceku by na rokovani posobil dost zvlastne.
    Urcite nie kazdy sa moze k tomu hlasit na verejnosti hoci by chcel ...
  • 21. júna 2011 16:25:13 CEST
    jj, tak isto s obojkom na verejnosti nebol nikdy ziadny problem.. ziadne blbe poznamky, dokonca ani pohlady. az ma to prekvapilo.. doba uz asi predsa len trochu pokrocila.
  • 21. júna 2011 15:20:11 CEST
    ano hlasim se verejne k tomu co se mi libi k BDSM ,bez obojku ven nechodim ,kdyz je vhodne pocasi tak mam i drez ,ale posledni dobou se setkavam ,ze to vice pohorsuje lidi od BDSM ,nez ostatni tak zvane civilisty ,coz me prekvapuje,jinak vi to o me me okoli vedi to v praci rodina a deti ,deti nevedi sice vsechny detaily ,ale v dobe kdy zacaly chapat ,ze to co nosim je obojek ,prisla doba na vysvetleni:)
    jinak si myslim ,kdyby lidi byli otevrenejsi a nestydeli se za to co jsou a podobbne asi by to spolecnost casem musela zacit ne uznavat ale tolerovat,pak nemuzou byt k vem zakerni a udelat vam yle ,jste verejni tak ,nemaji co prozradit ,vzdy jsem byla v tomhle prima bez ohledy na nasledky ,zit jako nekdo jiny ,vest dva zivoty jeden doma ,jeden venku to vazne nejde ,aspon ne z meho pohledu ,ale 100 lidi 100 povah a neni na svete ten jenz by se zavdecil vsem ,tudiz trable jsou a budou ,ale clovek muze zit tim jaky je a cim je a kdo je ,je to osvobozujici a uvolnujici :))to je asi vse......
  • 21. júna 2011 14:44:54 CEST
    To máš ešte ten lepší prípad, keď to o tebe aspoň hovoria.. ja ak som aj povedal niekomu, koho poznám osobne, čo mám rád..nikdo mi to neuveril..
  • 20. júna 2011 23:33:42 CEST
    Je pravda, ze kazdemu to na nos vesat nebudem, ale s dobrymi kamaratmi ak takato tema pride na pretras tak s nou problem nemam.

    Vlastne je to taky lakmusovy papierik na kamaratov. Ked sa zrazu dozviete od niekadal ze sa o Vas povrava ako behate doma v kukle a bicujete sa navzajom s priatelkou, viete akych mate kamosov :)

  • 20. júna 2011 23:06:23 CEST
    uplne suhlasim
    • 5 posts
    20. júna 2011 21:28:46 CEST
    Slovaci su hlupy zavystlivy narod bez pochopenia voci iným . Nemam preto dovod nikomu vesat na nos ake mam v sukromi chute. Samozrejme je to moj vseobecny pohlad na ludi. som rad ak mam moznost spoznat cloveka ktory sa svojim postojom vymika z tejto skatulky a viem sa snim porozpravat na rozne temy a je vidiet ze je tolerantny aj ked nema zo svojho pohladu pre vsetko pochopenie. ak je dovod a pricina nemam problem takemu clovekovi povedat o svojom sukromí .no urcite to nebudem vytrobovat rovnako ako nevytrubujem kolko krat za vecer som pretiahol partnerku .kolko orgazmov sme mali a kam vsade som jej co vsetko strkal a kde vsade som ju viazal . proste su intymne hranice a je na uvazeni kazdeho pokial siahajú . preto aj tu by mala byt tolerancia a pochopenie pre pohnutky toho druheho . v zivote sme nazbierali rozne skusenosti a podla toho sa chovame a prejavujeme sa voci okoliu .
  • 20. júna 2011 21:18:24 CEST
    Úplně přesně. Nadšení z objevu internetu a z nalezení lidí stejné krevní skupiny. No a potom taky jsem trošku násilně překonával jistý ostych, který jsem ještě v té době cítil, prostě jsem se rozhodl tento ostych zlomit.
  • 20. júna 2011 20:42:44 CEST
    Z akeho dovodu si to tym ludom vnucoval? Bol si z noveho objavu natolko nadseny, ze si citil potrebu o tom ake to je super povedat vsetkym? :)
  • 20. júna 2011 20:39:46 CEST
    Byla doba - asi před 15 lety - kdy jsem bdsm každému na potkáná vnucoval. Trvalo to asi tak třičtvrtě roku. Teď už to dávno nedělám, prostě nijak se s tím netajím, nijak se nekryji, nic se nesnažím ututlat (to bych se při svých paranoických sklonech asi musel zbláznit), ale ani už nikomu nic nevnucuji.
  • 20. júna 2011 20:08:27 CEST
    Na tom niečo bude.. až teraz som si uvedomila, že si za priateľov vyberám tolerantných ľudí.. takže nikto z nich nemal po počiatočnom šoku problém s mojou BDSM pozitivitou..
  • 20. júna 2011 19:18:18 CEST
    podobne.. nemam s tym problem a nestretavam sa s nejakymi extremne hranicnymi reakciami. pripadne vysvetlim a pochopia.. dokonca casto krat aj naopak a zacne ich to obycajne zaujimat viac
    myslim, ze je to z velkej casti vecou pristupu, ale urcite aj ludmi medzi ktorymi sa pohybujete.. a tych ste si vybrali sami
  • 20. júna 2011 18:59:42 CEST
    no neviem aku verejnost stratavate vy, ale o mne to vedia vsetci "vanilkovi" kamarati, vedia to o mne moji rodicia a aj moje deti. Nemam problem sa ku svojej orientacii priznat, ale samozrejme tiez nechodim po meste a nehovorim to kazdemu. Dokonca ked som robil muciarnicku tak som to povedal aj susedovi co mi pomahal so stavebnymi pracami, a zobral to v uplnej pohode a to su Rajecke Teplice hodne krestansky zalozene.
  • 20. júna 2011 15:33:41 CEST
    Hlavne verejnost nema predstavu o co ide, resp. ma vsetko zaskatulkovane pod "sado-maso" co je akoze mlatenie sa hlava-nehlava do krvi a tak je asi tazke sa k niecomu takemu verejne hlasit kym verjnost nebude patricne vzdelana.
  • 20. júna 2011 13:53:06 CEST
    sme len ludia co maju rad nieco inak a na verejnost netreba pozerat
  • 20. júna 2011 13:50:08 CEST
    verejnost v tomto smere nas nechape a je dobre ze je internet preto ze tuna je nasa verejnost
  • 20. júna 2011 13:32:34 CEST
    Nehlasim sa z jednoducheho dovodu. Vidim, ze vsetci v mojom okoli tym opovrhuju a povazuju to za uplne chore. Pripada mi zbytocne pred takymi ludmi sa toho zastavat, lebo oni aj tak svoj nazor nezmenia. Mozno medzi starsimi ludmi to nieje taky problem, ale medzi 20, 19 rocnymi by som bol iba na posmech.

    Na Slovensku su hlavne mladi ludia plni predsudkov a vacsinou dopredu odsudzuju hocico, co sa im zda nenormalne. No ale esteze mame internet a taketo stranky :) Poznam len jedneho cloveka zatial, ktory to neodsudzuje, ale ani sa mu to moc nepaci.
  • 16. júna 2009 12:47:45 CEST
    no nie som uz uplny novacik....asi nie, nehlasim sa k tomu na verejnosti ,ale ani to netajim... neutralny postoj... dokonca niekedy idem aj na ds stranky s fotkou.. ale je to komunita ludi.. no neviem ako by som to povedala svojej matke )) a kamoske ktora nepozera ani porno... je to uchylka..moj nazor,, nie sme nijak zaujinavi ani uzasni))
  • 2. februára 2008 22:35:41 CET
    So svojim Dominantom zijeme vo vaznom vztahu. V spolocnosti inych ludi, rodiny, priatelov je vsetko "ako ma byt" a nikto ani len netusi, ze v skutocnosti sme D/s par. Pre okolie by to bolo sok a na druhj strane, co sa deje u nas doma za dverami, je len nasa vec.