5. septembra 2014 17:13:37 CEST
U nas to fungovalo podobne a napriklad ja chodim stale na stretka prevazne si pokecat s priatelmi.
Ale kedze sme otvorena skupina, stale sa rozrastame, na kazdom stretku za posledny minimalne rok bolo vzdy minimalne zopar uplne novych ludi. Casto viac, nez len zopar.. Ja mam pravdupovediac niekedy pocit, ze uz tam zrazu pomaly polku ludi nepoznam..
Co samozrejme nie je vobec zle a vzdy radi privitame novych ludi. Ale bohuzial to so sebou nesie aj par problemov, ktore vyustili do toho, co sa tu (na fore aj na stretkach) riesi.
Snazime sa diskutovat aj medzi sebou navzajom aj smerom von a ziskat input, ako na to, ale v konecnom dosledku aspon neake zmeny potrebne v tomto smere budu. Dufame, ze vysledkom celej tejto diskusie a ostatneho, co sa okolo toho riesi, bude nielen vacsia bezpecnost, ale napriklad aj prijemnejsia atmosfera na stretkach, ze sa konflikty uz nebudu musiet riesit takto a tym vsetci v konecnom dosledku len ziskaju, aj novacikovia, aj stali clenovia. Lebo ver mi, nikto z nas sa v tom nevyziva. Prosim len o trochu trpezlivosti, je to cele work in progress..