11. septembra 2014 3:29:25 CEST
Zatial som sa stretol s tym, ze skor, ci neskor som zazil od kazdej subinky podraz. Je to normalne? Je normalne, aby menili svoje nazory, presvedcenie a potreby a vykonavali to so smutnymi ocami a vyzorom zranenej labute, ktoru kazdy lutuje, ze je obetou vlastnych rozhodnuti? Preco sa toleruju zle rohodnutia len preto, ze ich tvorca ma vaginu? Preco dominanti, ked zacitia vonu (v drvivej vacsine staci predstava), su ochotni bezhlavo verit notorickej klamarke? :-)
11. decembra 2014 15:35:56 CET
Takze opat tvoj prazdny blabol. Hovoris o nicom. Bol som tam viac krat. Ako som prisiel, tak som odisiel. A to len kvoli jednej jedinej osobe. Ktorej som aj pomoc ponukol a ktora si chcela zachovat tvar, aby nevyzerala v zlom svetle, tak sa na fore vyjadrila. Do oci mi povedala jedno, na fore napisala druhe. Tak ja sa jej tam pchat nebudem. Ako vravim....ty nic nevies len zneprijemnujes, obvinujes, rypes a ohovaras. Aspon si zisti fakty, ked uz mas velku a vulgarnu hubu
11. decembra 2014 15:31:35 CET
Tu trubku olovenu si strc do prdele ty Buratino
11. decembra 2014 15:29:06 CET
Ty olovena rurka. Mna odtial nevyhodili. Ani nevies, ze co tam bolo a co je za tym. Jednoducho som sa nestrkal niekomu do zadku a do oci mi ta osoba povedala, ze vec je vyriesena..a potom akurat na fore napisala. TAKZE NIKTO MA ODNIKIAL NEVYHODIL. HOVIENKO O TOM VIES A PISES TU. VED TY SI TAM NEBOLA, TAK CO PISES. HA? To bola len osobna pomsta, lebo nevedela vykluckovat z toho, co si navarila a videla, ze ja na jej hru nepristupim. Takze zdrz sa takych komentarov, o ktorych nic nevies.
11. decembra 2014 15:26:09 CET
Tebe jebe ty paranoik? Ake nicky ? O akych mojich dalsich nickoch to tu tliachas bludy?
Ti posledny krat pisem,ze ine som tu nemala ani nemam.
Ty laskavo nikoho nevyzyvaj na stretko,lebo tam kde si to skusal tak ti odpisali,ze s takym debilom pripecenym sa netuzia stretavat nikde.
Ozaj ,prezrad nam,odkial ta este vyhodili zo stretiek,okrem Swan baru? Sak sa pochval,tymto. Ty si posledny co tu ma ludom prehovarat do duse a karhat ich za charakter ty jebénko. a este na nich ukazujes tym tlstym prstom chlpatym ,ktorym sa v riti sparas.
11. decembra 2014 14:31:37 CET
Ale ja tiez nie som dokonaly a nikde som to tak ani nepisal. A tiez mam radsej, ked sa spory riesia zoci-voci, ako potom ako MORS, len prenasleduje, kdo sa jej postavi a vzdy musi mat posledny prispevok ona.
A sama uznala, ze som ju pozyval na stretko, ze sa moze osobne vyzalovat...a odmieta to. Cize jej ide len cisto o FLAME a zneprijemnovanie ludom na forach. Ci uz sa jej na to ozvala Moon, Blacksun, Drunken, Kralovna alebo ja, tak do kazdeho sa pustila bez vahania a vulgarne, akonahle si vytvorila svoj novy nick.
Preto som jej dookola pisal, ze nech si to pride vybavit nazivo.
11. decembra 2014 14:08:16 CET
to nebol spor...ale osobný problém...a rád som pomohol
11. decembra 2014 14:00:00 CET
na riesenie osobných sporov používam súkromne správy a telefón,eventuálne osobný rozhovor.aj ked nemám vedomosť o tom že by som z niekým z dominy niečo musel riešiť...
11. decembra 2014 13:18:18 CET
Ty si taka zakerna intrigánska piča vraj (ja viem,ze si muž,ale aj tak)
Do oči pekne,do chrbta nôž.
11. decembra 2014 13:09:07 CET
clovek, ktory sa sprava tak, ako ty, je ten posledny, ktory by mal niekoho poucat
11. decembra 2014 13:08:08 CET
Ano hodi..ale musim uznat, ze ty mas taky svoj elegantny styl lezenia okoreneny stipkou ironie. Chcel som to dopisat do prechadzajuceho prispevku, lenze mam aj pracu, ako este viac maximalizovat prispevky, aby to jednotlivcov neurazalo (hlavne tych menej vinnych..lebo vinny sme skoro vsetci..ide o to, ze niekto sa tam najde v jednom bode, niekto vo viacerych).
A ked sa jedna o tvoju osobu, nemam proti nej ziadne nejake extra vyhrady. Nazivo si celkom mily chlap. Ale zas..to je len moj uhol pohladu. Mozno ma proti tebe niekto iny nieco vaznejsie. Ale to uz je ale spor medzi vami.
11. decembra 2014 13:04:09 CET
ak si si nevšimol,reagoval som na Mors,nie na Teba.
Ale ak chceš...áno,niekolko bodov sa hodí aj na mňa....no a čo????
teraz mám spáchať nejaký protielaborát???
11. decembra 2014 11:39:13 CET
Ty si trapny dost,povedz mi na keru piču pises take litánie? Už ti totalne hrabe na mozog
Chod k psychologovi,nech ti poradi a vysvetli,ze zbytocne si robis kurzy "ako presvedcit ludi o tvojej pravde" alebo "ako byt uspesnym manipulatorom" z teba ta psychicka porucha krici. Inteligent hentu zlataninu dokaze zhrnut do 15 viet.
11. decembra 2014 11:21:03 CET
Julka, zas nemas co ine zmysluplne povedat, tak len zas trepnes par zosmiesnujucich slov. Ak ti vadi, tak ignoruj/necitaj/preskoc. A to taka inteligentne vystupujuca osoba ako ty, by uz mohla vediet.
11. decembra 2014 11:19:02 CET
tvoja grafomania uz presahuje hranice..