Forums » Nekategorizováno

Preco je to tak?

• 26. júla 2015 22:37:38 CEST
    vysvetlenie len pre teba. vodič kamiónu. je rozdiel, keď od detstva po niečom túžiš, máš izbu polepenú nákladnými autami, obdivuješ život truckera a vieš, že keď skončíš školu, tak chceš toto v živote robiť a nič iné, lebo ťa to baví a napĺňa a to že je to dobre platené je len bonus, alebo najskôr vidíš to, že je to dobre platené, vidíš tam tie peniaze, ktoré sú pre teba hnacou silou a povieš si, že budeš teda trucker. podobné to je aj s "profi dominami". sú také, ktoré odkedy objavili svoju sexualitu, tak prišli na to, že dominancia a ovládanie ich jednoducho vzrušuje a chcú tým žiť a potom sú také, ktoré objavili peniaze a prišli na to, že sa tým dá zarobiť. ináč ti to už vysvetliť neviem, skúsim to brať ako moje zlyhanie, nie tvoju nechápavosť.
  • 26. júla 2015 22:20:06 CEST
    áno, musíme to rozmazávať, práve toto ma baví najviac a ty mi chceš urobiť radosť, že?
  • 26. júla 2015 22:19:02 CEST
    je rozdiel zamestnanie a "sex", že? ono asi len mne by prišlo divné vyspať sa so ženou, urobiť sa a ešte si za to vypýtať peniaze, ale tebe zjavne nie. ja by som sa hanbil urobiť niečo také, lebo veď by ma to bavilo tiež. veď hádam pre suba je to rovnaké potešenie ako pre tú dominu. tak potom prečo by mal jeden platiť? keď už platiť, lebo veď priestory a pomôcky, tak v prípade že sub má priestor a pomôcky, tak potom by podľa tejto logiky mala platiť domina, nie? veď sub znáša náklady na spoločnú zábavu predsa.

edit: lenže mne je toto celé ukradnuté. mne je jedno, že za to berú peniaze, nie som odkázaný na také "služby" a nikdy snáď nebudem. mňa len vytáča do červeného ako si to obhajujú. veď stačí povedať, že muži sú blbí a my využívame ich nadržanosť, slabosť a tým to končí. už som písal, šikovným patrí svet a ja im fandím.
  • 26. júla 2015 22:15:01 CEST
    mě taky. jen to trvá už nějakou dobu. :D dobře mi tak :D
  • 26. júla 2015 22:14:07 CEST
    pred chvíľou si písala, že ma rada čítaš, tak kvôli tebe sa snažím. keď ma pekne poprosíš, tak ... ale nie, nemohol by som písať kratšie príspevky, to je tvoja karma. čítaj a trp
  • 26. júla 2015 22:13:09 CEST
    by nechtěl brát peníze za to co ho baví?
    jestli v tom nebude závist.
  • 26. júla 2015 22:09:22 CEST
    karma, taky dokonale. mrcha jedna spravedlivá :D
  • 26. júla 2015 22:07:17 CEST
    vidíš, si drzá. zase. máš byť poslušná. snáď sa to naučíš, lebo nebude žiadne kusnutie.
  • 26. júla 2015 22:05:26 CEST
    ináč tu je zaujímavý postreh, že prečo domina berie peniaze, keď ju to baví. otázne je, či ju to baví a práve preto to robí, peniaze sú len vedľajšie, lebo je tu taká možnosť, tak ju využíva alebo sú peniaze to hlavné, čo ju ženie a práve preto to robí a až tak veľmi ju to ani nebaví.

skúsim to vysvetliť na príklade. drevorubač vs. pedikúra. prvé je niečo veľmi dobre platené, robím to kvôli prachom. keby za to nemám tie peniaze, tak ma ani nenapadne zobrať motorovú pílu do ruky. pedikúra. robím to preto, lebo milujem chodidlá a robil by som to aj zadarmo, lebo je to mňam, ale keď je možnosť brať za to peniaze, tak prečo nie.

takto by som sa pozeral aj na "profi dominy". je obrovský rozdiel robiť niečo, lebo to niekoho baví a brať aj za to peniaze, lebo je tá možnosť a robiť niečo vyslovene len kvôli peniazom. otázne je, ako teraz zistiť, ktorá domina je aká. každý má na to samozrejme iný postup. ja som princípe drzý, papuľnatý ale prišiel som na jedno. domina, aj tá profi domina, ktorá tu má neskutočne veľa inzerátov, tak je celkom v pohode, lebo bude s vami komunikovať, nemá problém sa s vami stretnúť len na káve s tým, že nebudete platiaci zákazník, ani z vás nebude mať žiadny prachy, dokonca pripúšťa bdsm stretnutie s odôvodnením, že ju to baví a nevidí problém v tom, lebo nemusí mať vždy za to zaplatené. potom sú také, ktorá má hneď niekde cenník, ináč sa s vami nebude ani baviť. to sú tie, ktoré až tak bdsm asi nebaví. to sú také moje "skúsenosti", alebo postrehy k téme, ktoré som nechcel tu dávať hneď.
  • 26. júla 2015 22:02:48 CEST
    To tak pekne vysvetlila....uz som sa zacal bat, ze ohrozene trdlo ma bude nutit jazdit s kamionom zadara, kedze ma to bavi....
    • 8 posts
    26. júla 2015 21:54:04 CEST
    Zatial mame 120 prispevkov a 983 vzhliadnuti. Cely cas pisu ty isty ludia. Co je fajn a vela sme sa aj dozvedeli. No a co vy ostatny subici a dominy naozaj nemate co povedat k teme.
  • 26. júla 2015 21:37:34 CEST
    vidíš, tak ma môžeš pohrýzť len v prípade, že nemáš vzteklinu
  • 26. júla 2015 21:35:58 CEST
    Besnota je vzteklina :-)
  • 26. júla 2015 21:32:54 CEST
    Pokusim sa vratit k povodnej otazke. Vlastne by som to definovala ako dve otazky:
    1.Preco ako sub mam platit za BDSM zazitok?
    2.Preco za to dominy pytaju peniaze, ked ich to bavi?

Takze k prvej otazke, preco mas platit.No, v skutocnosti nemusis.Mas na vyber.Mas moznost hladat dominu, ktora sa ti bude venovat zadarmo.Urcite mas sancu taku najst.Ale nebude to hned, to by bola prilis velka nahoda.Takze bude potrebne investovat cas, vela casu.Hladat, debatovat, zaujat.Byt dostatocne zaujimavy a zaujat damu. Mas aj moznost usetrit si to hladanie.Mas moznost dostat to hned a zhruba podla tvojich predstav, ked si zaplatis.Ber to ako rychlostny priplatok. To je fer, nie?
    K druhej otazke, preco za to dominy beru peniaze, ked ich to bavi? No a preco nie? To, ze niekoho nieco bavi, sa nevylucuje s moznostou, ze sa tym bude zivit.Prave naopak, nie je nic lepsie ako to, ked sa clovek zivi tym, co ho bavi.Nikto sa nepozastavuje nad profesionalnym fotografom, ktoreho bavi fotografovanie, alebo nad sefkucharom, ktory vasnivo rad vari a ochutnava nove jedla.Napriklad zena, ktora miluje deti a bavi ju opatrovat ich, to moze robit zadarmo, ale takisto si za to moze nechat zaplatit. A opatruje tie deti u nich doma, pricom nema ziadne vydavky, iba sa dostavi na urcenu adresu.Cestovne je zanedbatelny vydavok, pre uplnost,moze deti opatrovat aj susedke z prizemia a nikto nespochybnuje jej narok na odmenu. Berie peniaze za cinnost, ktora ju bavi, pretoze sa tak rozhodla a preto, ze pre niekoho ineho je tato aktivitanatolko prospesna, ze je ochotny zaplatit.
  • 26. júla 2015 21:27:21 CEST
    áno. viem, že dážďovku je ľahké skrotiť, ale mne sa to nie vždy darí
  • 26. júla 2015 21:26:36 CEST
    áno, dohodli sme sa na prste na ruke. podľa mňa s tebou flirtuje alzheimer aj to len v prípade, že budeš poslušná a zatiaľ sa k tomu ani len nepribližuješ
  • 26. júla 2015 21:26:29 CEST
    A naozaj si budes po umyvani este ocikavat ruku ???
  • 26. júla 2015 21:16:22 CEST
    nie, dohodli sme sa na prste. kvôli tebe si začnem po cikaní umývať ruky a každému budem hovoriť, že to si ma ty naučila
  • 26. júla 2015 21:14:45 CEST
    aké kvety mi poradíš kúpiť, keď budem chcieť mať sex s nejakou babou?
  • 26. júla 2015 21:02:16 CEST
    už,nemusiš nosit v sebe otazku na ktoru nenachadzas ziadnu rozumnu odpoved,lebo tvoj nick ti dá na ňu odpoved,si .....
  • 26. júla 2015 21:01:56 CEST
    za kolik si môžeš vybrať hocičo, nie len miesto
  • 26. júla 2015 21:00:48 CEST
    trdlo
    Nie ty citaj aj dolu aj v predu ...a este aj slepuch....
  • 26. júla 2015 20:59:19 CEST
    buď poslušná, ináč nebude žiadne kusanie do prsta
  • 26. júla 2015 20:57:56 CEST
    nie náhodou lukáš? ale musím priznať, že mám podobný názor, čo si budeme klamať
  • 26. júla 2015 20:56:53 CEST
    trdlo nižšie si ich porovnaval s prostitutkou co urobia tiež co im povies a plati sa im za to a podobne... Je to jedno nakakal si si aj tak do gatí!!!!